18 september 2009

Mycket hände

i går fredag gick mannen med barnene till dagis värkar som det gick bättre uttan mig. för mammaga tycker vi..

Jag var hemma och slappade meddans dom var på dagis väll dom kom hem så lagade vi wok med kykling sen så diskade man ett antal gånger gjorde bläbärs muffins sen så diskade man inge middag sen så bakade jag lite frukost makor till lördag som dom ssista smullorna har tagit slut.. men dom blve skitt goda ska göra en sat till...

DAgen till äran är det barken zoo som blir kl 13 med Johan och Karin och thelma. dom hade gratis biljeter så då frågade dom oss vilket var snällt annars hade vi nog takat nej som vi inte har kort själva iår får se om det kanske blir till nästa år .

Sen på kvällen kommer grannar över på en fika vet inte rikigt vad man ska bjuda på men det får man se vad man hittar på.

Mannen har varit utte och sprungit redan nu på morgon dukigt min karl.
snart är det frukost.

17 september 2009

??

Vet itne vad det ska stå här över me det får vara skitt samma ..

i dag är man rätt mör efter att ha varit på dagis och det gick så där båa barnen ått en massa mat sen så mensen så somnade lillen hos en av lärarna.. så det gick bra så fredag så är det mannen som gå och är med barnen ... så jag kan stanna hemma och göra vad jag vill fast det fins disk och tvätt men det skulle vi göra tillsammasn sen så det var snällt av min man att låta mig villa nu när kroppen är så mör och trött ... mår lite halv myssko så det kan vara skönt att vara hemmma.

16 september 2009

så trött

Hur länge skoladne s era barn in på dagis... nu är vi på vecka 2 och några framsteg men lika många tillbaka... så men det får ta den tid det tar tur i oturen att man är arbetslös som man kan vara där en exttra vecka om det behövs...

Wille klara sig bättre medans syster sin behöver mig mera så ledarna och jag har kommit överens att någon ska ta sig ann assi lite mera så hon börjar lita på dom... så i morgon är det jag ska ska gå och i dag var barnene utte och lekte så cassi ville förtst vara med mig ... men det fick hon men det för tråkigt tyckte hon så hon gick utt igen med Å sa som hon heter då gick det bra ..

Wille sov första gången där i dag och det var lite små jobbigt men sen sova han i allafall 30 min ...

Sen lunchen gick dom den gick en dag i taget.

Pappa min var här på lunchen för att träffa oss all och nästa vecka kunde vi komma och hämta vinter kläderna som dom har beställt ått dom tacka snälla pappa.

15 september 2009

Måndagen den 14 sep

Mina små babys = inte är det längre... blir knäpp ...

Andra veckan på dagis i dag ska dom äta dör för första gången får se hur det går och det gick så där lillen fick inte i säng någe fast han var skitt hungirg inge gick som det skulle cassi ville itne sitta ner på sin stol så vi fick vara med hella lunchen vilket var bra för oss men jobbigt för barnen kanske för dom lika mycket som vi lära oss att lita på lärnar.

Tisdag: Skitt jobbigt.

Kommer till dagis som vanligt men man hinner knappt sätta sig ner så kommer en dagis fröken fram och säga att i dag ska få sitta i personal rummet vi gick det efter ca 30 så behövdes mamma eller pappa så jag gick och kom aldirg tillbakak föruttom när vi skulle gå hem .

Cassi satt på sin stol och wille han ått massor av mat. så det gick bättre

Onsdag ska jag vara själv med båda barnene får se om man kasnke kan gå utt och sitte mannen ska gå på fredag själv så man slipper sitta i peronal rummet och vänta då kan man lika gärna sitta hemma och göra nåe vättigt... som att diska och lagga mat .

Lördag o söndag


låvade ju bilder från löragen här är dom... så god mat och trevligt sällskap och kent blev slagen i hocky med 11-0 så mannen min vann hihih..
Vi kom hem rätt skappligt var väll innan för våran dörr strax innan kl 00.00 tomt uttan två barn som skriker eller vill säga hej .
Vi fick ju bara åka när vi lämnade våra till morfar och mormor för det skulel bli lätt men så svårt för oss. det tråkiga är att cassi blev så ledsen på söndagen men vi kom ju och hämnade men det hade gott bra allt sammamsn...
Dom tycker att vi ska lämna i från oss dom ofta me det är inte lätt när man bara har två som kan passa dom på nätterna som ingen annan har gjort det.. Nästa sommar ska farfar få ta dom en dag bara under dagen me ndet är dax för honom med att passa.
Söndagen blv att vi tog all städing efter allt röjande vi hade börjat på så det vara bara föntrerna blev rena golvet blev damsugget samt svabbat sen så plockade undan allt .. så det var fixat när barnen kom hem ..

13 september 2009

helt slut

Lördag till söndag = barnfrit ska komma lite bilder från lördag men har itne laddat upp fredag korten heller ska fixa under dagen efter dagis,.


Sen så i går söndag städae vi hella läghet torkade all rummen på golvet samt damsög och jag gjorde fönstrena så dom är rena nu ... så nu ser man utt igen.

Så nu är det dagis idag och i dag ska dom få äta sin första lunch där får se hur det går...