17 april 2008

Maginflens eller tänder det är frågan!

Fan fan fan blir så arg på allt som har med sjuk dommar att göra . vad ska man göra ?? inte äns *jäkla* tand blirdet heller.

hur länge kan man vara dålig trodee inte maginflens kunde nästan hålla i sig en vecka .
så vad har hänt sen man skriv sist jo man har suttit här hemma bland dom fyra vägarna och bara tagit hand om ett sjuk barn som är frisk på dagen men bara inte vill äta oh sen på natten kommer det .vet inte varför . ?? vill utt i det fina somar vädret men det får väll vänta det med ,
i morgon kommer syrran över så ska vi myssa framför tv och film meddens gubben jobbar så ska vi äta gott och drika gott .. todde man kunde ha tagit en fika med d arbets kamratt och hans flicka men nä det går ju inte så fan vad man ska föröka hitta på tills nästa helg kan inte sitta inne så fort hon blir bra så ska vi gå utt .

Upptadering serare!!!!

13 april 2008

God dagen...
Morgon började bra slutade med frukosten så började det att borra hos grannen över som har fukgt skada i golvet ... så vi fick lägga c i vagen men det värlar vara oki för hennes del.
Fan vad trött man blir på en sida att folk inte fattar att man itne kan elle vill att dom inte bara fattar .... dom är inget för mig förutom dom nya är hellt oki mera min ålder kanske man kan säga i mogen het.
Var är du j ... måste komma hem snart . jajaj ska fixa lite till c kallas om två månader men gillar att pyzzla så får se vad man knoppar i hop .

skriver nog mera i dag.

skit dag idag.

Eller hur ska man börja c hade ont i magen i går visade sig att det blev som vatten nr2 skitt tråkigt hoppades att det skulle bli bra men nä .... dagen och natten gick 6.30 så väkte mannen mig och sa att han behöve hjälp vist det var bättre men inte allså så bra ... skulle till morfar och få mat i dag men fick ringa och säga i från. så vad ska man då göra sitta här och tråka ...

Fan att man sitter där man sitter igenligen . blir bara förbannan att aalla ska ta allt så fel om saker man säger eller gör, skitter i alla sköt erat så sköter jag mitt.
och int eär du hemma eller inloggad du får komma hem nu J...
ska nog ta och samla ett gäng som vill gå utt och gå någon dag behöver komma utt och gå men välder har ju inte varit så roligt .Men hoppas det blir bättre nu så man kan gå utt och gå mera så man inte går upp allt för mycket.