3 juli 2010

västerås hera we come

la oss för sent och så trötta inte utt villade alls värre än någon sin känns det som men det kanske är värt det men nu är det en man som knorrar hella tiden så får se hur det går i västerås han kanske sover hella tiden får hoppas tar med mig bärsele för det kan han sitta i någon stund om det skulle behövas.

Frukost är nu avklarat och nu ska det packas till lill mannen sen så beger vi oss av så vi hörs senare i vkäll hare gott!

2 juli 2010

lindex

Lindex Shop Online - Tunika

Lindex Shop Online - Tunika

Lindex Shop Online - Tunika

Lindex Shop Online - Zipjacka

Lindex Shop Online - Topp

Lindex Shop Online - Topp

Lindex Shop Online - Jeggings

Lindex Shop Online - Leggings

Lindex Shop Online - Leggings

Lindex Shop Online - Leggings

mormor och morfar

Barn fria så skönt och så tyst det vart inte planerat så från och till först skulle dom sova hos mormor och morfar man dom har inte varit där på flera månader men har ju så klart träffat dom men så blev det att dom skulle sova hemma och åka ditt i morgon tidigt men vi kände att vi behövde vara i från dom taskigt det låter kanske men för att man ska orka så måste man få lite egen tid vilket vi fick pappa och dom kom och hämtade dom och det har gott skitt bra får se vad dom säger i morgon när vi har varit i västerås och ska hemta och grilla hos dom i morgon ... mormor hade köpt en pol som dom ska få bada i morgon

Så vi ska då åka till västeås på den varmaste dagen än och gå på ikea och kolla lite över allt tror jag det blir så det ska bli roligt maxi följer med, roligt att få göra någe med honom med fast han är så liten ...

promenad

I går vart den en promenad till vilsta med barnen för att kolla på hästar men inga hästa fans det att titta på men hittade denna sötnos ..

veckans bild


Lätt bröd


Snabbt bröd!
3 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
1 dl havregryn ( fullkornshavergryn)
1 tsk bikarbonat
½ tsk bakpulver
½ dl sirap (ljus)
3 dl naturell yoghurt
Deta blir till ett bröd..
Smörj formen, går bra med smör eller olja.
lägg i degen den ska inte jäsa någe direkt in i ungen på 150 grader ca 30 min men den ska få rätt riklig med färg på yttan så håll koll... Annars är risken att den blir degig inuti.

1 juli 2010

inte ensamen

Har du eler känner ni någon som har en karl som sover en hell natt uttan att höra barnen eller sin fru som är uppe på nättera?

Min man är så han hör inte när barnen gråter eller kommer in till oss så sova hella nätter får han för det.

En själv vaknar ju för allt som låter nästan är det moderinstingten som är ,?

Pratade med bvc o mdet och det är så vanligt att karla sover hella nätter och vi mammor som går upp på nätterna. Men jag går gärna upp på nätterna och få sova några timmar på morgon uttan att bli störd. Men sen när mannen börjar jobba så får man se ur det kommer att bli.

Lill maximilliam hade gått upp 400 g till 4810g på en vecka samt vuxit 1 cm min lille kille börjar bli stor redan ... och min andra son ligger i sin säng och sover han blir två år i sep och vart tar verkligen tiden vägen? Cassadndra är på sitta andra tandläkare besök i dag var där på 1 år kontroll och då hade hon inga tänder alls nu 2 år senare en massa så får se om hon öppnar munnen eller inte ...

28 juni 2010

denna gjordes denna kväll



1 månad



Vet inet varför men så har det blvit i allafall vilket är konstigt för mig.


Amningen har inte funkat med några av mina 3 barn så efter att ha slitit med maxi över 2 veckor och han vart aldrig nöjd så fick han ersättning . och som i onsdag när vi var på bvc besök så beslutade jag mig för att sluta och amma men vad händer då det rinner till hella tiden vist det går några timmar men det fins men han blir inte mätt på det så lite ersätting måste man ge men än då jag som skulle sluta sitter nu fortfarnde och ger bröste i mellan ått men det är myssigt med men då är man ju lite låst som jag i bland måste amma bort det onda som kommer i bland.

Så jag vet inte om jag ska fortsätta ge bröst i bland eller ta bort det hellt. Är så kluven .

lite bilder


besök avklarat

Mormor och morfar var över och fikade och hade presenter med sig till alla barnen och så klart alltid roligt att träffa dom så men barnen blev trötta efter besöket och i dag var det å varmt utte så vi gick aldrig utt men fläktarna är på här hemma för det är så varmt inne.

Maxi har nu på kvällen börjat hosta massor och låter täpt i näsan men det är kanske inte konstigt när alla andra är det så .. men hoppas det snart går över.

besök

I dag får vi besök av min mormor och morfar som kommer för att träffa den nya till skotet i familjen ... som i dag är en månad gammal .

Så dom kommer vid kl 14 i dag så jag gjorde äppel paj i går så det ska bjudas på .

I dag så ringde jag till dom på dinresa.se i dag för att kolla om det blir någon busfrån etuna på fredag till lördag och ljust nu viste hon inte om det blev det men folk hade mailat till dom oc frågat så än är det bara mannen och jag som står skrivna,, så håll tummarna för nu har vi fixat barn vakt till 3 barn vilket känns bra och dåligt nervöst att lämna bort dom alla .. men skönt att få åka själv med så kan man titta på det man vill,

Snorrig och hostig är nu förnamnet här hemma alla är snoriga eller hostiga på någe sätt till och med den lille. så det är fan inte skoj hemma.

27 juni 2010

lindex

Lindex Shop Online - Klänning

Lindex Shop Online - Tröja

Lindex Shop Online - Örhängen

Ullared med barn eller uttan

Vill så gärna åka nu men vart och är det någon som vill passa tre barn samtidigt eller måste vi ta och dela upp dom hos olika för mor och far föräldrar ska orka med ett dygn eller vad det kan bli.

Eller ska man ta med den lille som sover och bara äter hella tiden som kan ligga i vagen samt bärsele.

Men mannen vill nog inte ha med någon som vi inte tar bilen eller åker bil som vi tar buss..

och när är det bäst att åka efter sommarn nu när det börjar komma in lite vinder kläder eller nu under semstern?

Får se vad det kan bli framöver.