14 oktober 2011

Frank&poppy

 Måste bara berätta Cassi har då blivit en riktigt flicka som inte längre vill ha babys stucket på sitt rum alltså färger och mönster från Ikea. nu ska det vara rosa och lilla som gäller. hur ska man ställa sig till frågan ska en 4 åring få bestämma vad eller hur dom vill sitt rum ska se ut eller är det fortfarande föräldren som bestämmer?

tycker jag är svår fråga. vist vill jag ha min lilla tössa bit lite till men hon blir ju som sakt större för varje dag som går,  I alla fall hittade jag ett märke som heter Frank &poppy och vad mycket fint dom hade. och detta är lite som skulle passa i cassis rum. Dom finsn och besöka i en monter på Under bara barn mässan som är ljust nu i stockholm. Mellan 14/16 okt.
 249:-
 349:-
 349:-
 299:-
1099:-

13 oktober 2011

Denna helg är då spickad till varje minut.

I dag är det torsdag och danne är fortfarande hängig till och från . men förhoppnings viss blir han snart sitt rätta jag igen. Så det blev en egen tid med C när vi var och handlade ... skönt att komma ut för en stund.
Känns som alla vill hinna träffa oss innan vi åker på högdos nu på söndag. så helgen är som sakt bokad.

Pappa kanske blir till besök på förmiddagen på lördag , sen efter lunch kommer C och umgås med oss sen får vi se vart söndagen tar oss. kanske kan hända någe roligt för oss föräldrar innan vi åker i väg några dagar.
Så vi måste ta och packa lite så jag och cassi har så vi klarar oss i uppsala.

11 oktober 2011

God morgon....

I går var det tisdag och läming på dagis för wille och danne var hemma och vilade som han är lite förskyld. och jag och cassi och maxi vi tog oss ner på stan och gick runt och kollade på vinter kläder och hittade jacka och termo så det är klart nu för honom . sen så fikade vi på åhlens sen vart det handlat lite nu på Lasses leksaker. pippi hus med figurer så plånboken blev en anning tanig. men det är det värt som dom blev glada för det. Det börjar bli mer och mera rollspel lekar hemma hos oss nu så det passar bra.

Vet inte om jag läste fel eller om det stog på fb att jag kunde komma till babysmart och hämta pris men då var det forfarande stängt i dag stod det på lappen att hon skulle ha öppet men jag vill verkligen att mannen följer med och väljer. får se om han orkar det i dag eller inte.

Men god morgon på er allasammans.

10 oktober 2011

Dagen till äran har varit bra ..mannen körde oss till Msh och han och maxi åkte em för mannen har blvit snorrig och ont i halsen inte någe menning att följa med då. men vi tog stick i fingret och nu på efter middagen fick vi reda på att hennes värden är lite höga men ingen ändra ska göras som det är högdos till helgen.

Bara köra på som vanligt.

SEn vart det en längre tid på lekis i dag och det tycket dom större var roligt att hänge med kevin och lekis Åsa. så det blev lite pyssel på slutet. Sen blev vi hämta och sen har vi bara tagit lungt hemma. mannen har vilat och dom andra har kollat på tv och tagit det lungt.

K´s mamma och jag pratade lite om att jag vann 500:- hos babysmart och undrarde vad jag skulle ta och välja på.. och det är svårt ska jag ta .. hon har så mycket fint så jag har svårt att välja så i morgon har hon öppnat på ett nytt ställe så jag tycker ni alla ska gå ditt och titta och hoppas ni hittar någe fint.

jag ska ta mig ner på stan i morgon ... sen får man se o man kanske ska åka och titta på en bil eller inte so har funnit utte läge.


I morgon är det dagis tackar för det säger jag . han har varit lite lungare än vanligt. men ändå skönt för honom att göra någe än att sita hemma.
Jag vill att alla tittar in och kollar , ni som har funderingar hur saker och ting går till. när man tar prover i ryggen .. kan varna att det är små starka bilder.

http://www.akademiskabarnsjukhuset.se/Undersokningar/Benmargsprovtagning/#.TpG1Hlu43qo.facebook