5 april 2012

Påsken firrar på sjukhus med ska ni veta. påsk harren har varit här med ägg.

Cassandra har ätit oki men driker dåligt. så hon kissar näst till sträcket så vi har det små kämpigt med det,
Fått sådan klåda av cellgifterna som dom är frätande har hon fått ont i rumpan så smörja som gäller men det gör så ont så hon gråter, nu sover hon så fint här bredvid en och en sj ska stänga av.

Prover är  5 april morgon 06.30 svar 0.9
5 april lunch 12.30 svar 0.9

Vi tog ett prov den 5 april kl 18.30 och vi väntar fortfarnade på svar , någon stans försvann provet på vägen men nu kl 21 så kom provet fram och nu väntar man på vad värdet ligger på,
sen är det provtaging i morgon bitti kl 06.30

4 april 2012

tjenna tjenna...

Nu är den sista guld påse och hoppas att det förblir så, och konstigt känns det en ångest fylld sådan.
Men cassi är glad för hon kunde gå ner till lekis och leka så hade vi med oss granen från 4 så vi ritade och sen började cassis maskin att pippa luft i slangen var det men det fixade sig till slut.


Stick i fingret gick så där fick stick 2 gånger men blodet räckte tacka gudarna för det. så två saker fick hon från lådan.

ps vi start med värde på 84 som förra gången.
Hur går det cassi har precis vaknat och har nyss kissat sin mängd vätska så hon är klart bättre än bra.

Jag han smitta i väg på massage vilket var så skönt   för kroppen och då satt en personal här hos cassi under tiden hon sov.  Var en av sina favvosar. dagen rullar på och snart är det stick i fingret och jag hoppas det går bra. men annars är det som vanligt.

3 april 2012

Dålig uppdatering från min sida.

Tisdag och en orolig natt men har dok fått sova cassi vaknade 3 gånger frågade om barn programet hade börjat , SEn så blev det duscha och sen ner till sov doktorn och allt gick fort och smidigt. vaknade och var helt grogy och snackade om glass och kladkaka som hon ville ha. men väll uppe så klämde hon i sig en banan och chips och var väldigt pigg och ville nästan direkt gå till kisken för att handa ny glass.

Vi gick ner till Åsa på lekis och hämtad lite färg och pyssel som vi kan göra under det näst kommande dygn.
Men hon är pigg och glad , så nu sover prinsessan och nu håller vi tummarna att det går fort nu.
skriver mera i morgon nu blir det tv. tack och god natt. Ps hon har ätit två bananer glass, påskmust samt kakak.

2 april 2012

god kväller info från uppsala, Resan till uppsala gick kanon bra hon somnade efter ca 30 min och sov tills vi kom fram. väll framme så packade vi upp och sen så träffade vi på grannarna som är albin med familj. så vi gick och köpte glass och sen har vi varit runt lite på avd samt. busat med personalen. en glad  Cassandra som har då ätit kanon bra under dagen. så mycket energi vilket är bra.

Hon har ätit nästan en hel chips påse, klad kaka med grädde, pankaka med sylt drukit halv cola samt kräm och popcorn och bad nyss om godis för hon inte kan sova. men nu sover lill tössen och en sj ska kolla lite på tv och hoppas på att man somnar.

I morgon då  , hur det det utt när får vi åka ner jo då kl 8.15 ska vi vara där nere på buva så jag hoppas det går fort och allt glider på, Albin kommer som nr 2 så håll tummarna .

1 april 2012

Söndag och dagen innan stora dagen är kommen.
Berättade för cassi att vi ska till uppsala i morgon och började gråta vilket är jobbigt för oss alla men glädjas över att det är sista gången och hoppas det förblir så,

Så taxin kommer till kl 12.20 och sen börjar resan, så väskor är packade samt maten som ska med inhandlas.
så i morgon bitti är det tidigt till dagvåren för att seta skallbagen och sen hem och äta lunch.

Vi kommer att träffa på folk i från etuna vilket är skönt ,