22 augusti 2009

God morgon söndag

Söndag redan och så nu sitter man här med morron kaffe och har ätit frukost i hop med fam så nu sitter vi här och häkar framför tv och dator ... ska surfa runt lite på sidorna för sen ska håer fixas för vi ska på kalas i dag så det ska bli trevligt.

Så nu har jag inge mera att lilläga så ej svejs så länge.

Dagen mellis.


Det ablev till mellis idag så gott... klad kaka muffins med krossas choklad i så goda blev dom..
innan så for vi till Elgeganten för att handla färg till skrivaren dom har ju höjs sen vi sista handla färg vilket är över 1 år sen så det blev bara svart färg vilket är ju den som går ått så det blev dyrt en då... men vi bytte våran kolsyre patron till en ny sen en tillsant till den samt en sak som vi ska ge bort o morgon som vi ska på kalas i morgon till Cassandras gudmoder så det ska bli trevligt... så nu ska vi fara till farfar och träffa honom på landet ett tag så sen blir det hem för att äta någe får se vad det blir för någe... hej så länge.

blöt värre

Det har ju rengat i natt så det var mycket vatten pöllar utte så vi vaknade tidigt så tänkte vi efter frukost att vi kunde gå utt till lekparken samt alla vatten pöllar på vägen ditt.
så det var myssigt men konstigt nog kom det fram mygg mindre roligt.. så nu har vi varit utte en timme och nu är kl 10.22 inte mycket så snart för lunch och sen baka någe till fikat kanske blir en vanlig soker kaka vem vet vad det blir .

21 augusti 2009

Rikigt god morgon

Nä så god morgon är det inte i dag sent blev det i går hade gäst värkligen trevligt var det men till slutt samt man och gnuggade ögon och gäspade hella tiden men trevligt..

barnen somnade si så där fort igår men cassi hon vaknde n prick kl 7 och ville vaknde kl 6.30 så det vara bara att gå upp danne missade den biten med cassi för han jjobba så det var jag som fick gå utt kl 5 på morgon varje dag... så nu får han känna på hur det är.

God morgon allsiammans

Fredag låtar



Några dagar sen

Det var ett tag sen man skriv i bloggen men har inte rikigt orkat till mig att skriva någe..

Men som sakt idag är det min första arbetslösa dag på över 2 år skäns kostigt jag som har varit hemma så länge och nu ska man söka jobb eller / vilka jobb? Så efter lunchen så jag ner på stan för att skriva in mig och kolla vad det finns för mig att göra måste få in pengar ju så vad som händer får vi väll se... mannen ringde på jobb i går men dom ringde aldrig upp vist han var i örebro men ändå-

Så Nu när man itne är mamma ledig lägre är skrämande vet inte varför innan jag fick barn hade jag bra själv för troende men nu ligger det på havs botten någon stans och jag behöver kanske fiska upp den för att bli mitt rätta jag inge .
men mitt rätta jag känns som samt långt bort.... själv ringde jag på jogg men nu måste man ha utt bilding till allt så kanske blir plugg till hösten men nu är det svårt att äns komma in på kumvux vad fan göra man då ... Om man fick gå om gymnasiet skulle jag göra det men andra inrikigt totalt och taggad skulle man vara men ditt kommer man aldrig heller..

nåja mannen sover lillen sover cassi kollar tv själv sitter man här och tänker på vad man ska göra med sitt liv..

Hatar verkligen folk som klagar på att det är jobbigt på jobbet eller tråkigt att åka dom ska vaa sä jäkla glada att dom ens har jobb om vi kunde bya skulle jag göra det uttan att klaga...

19 augusti 2009


Vi ått på grekisk resturan i går så gott och myssigt fast det vara bara vi våran fam och sen två tanter men dom gick rätt fortm en det var bra mat vist inte mycket jobb med maten men för det pris vi gav.. Cassi fick lyx hon två glass kulor med choklad sås och strössel så det var snällt av dom... men det var trevligt föruttom att det regnad men men vad ska man göra vi satt inne men vi hade bara kortärmat på oss så mannen hämtade bilen och vi väntade sen hem och farmor stanna de en stund körde yarzy hon fick det så det var skoj planerade att vi skulle utt i skogen ett tag får se om vi kanske åker snart för hon var tvungen att jobba så vi får se om hon ringer snart så kanske vi kan dra... mannen har varit och tränt så skönt när han kommer hem..

tårtan


18 augusti 2009

Föddelse dag forsätter

Dagen fotsätter med tårta till fikat i dag så nu ska vi ska snart ner på stan ska bli bjudna på mat ska bli gott mumms... får se vad det blir för någe för gott... hoppas eran tisdag går som det var tänkt,,, våran blir som den blir inga planer alls.

17 augusti 2009

Grattis min älskling på 25 år dagen.



Den var li rolig... Hoppas du får en bra dag idag älskling .. från din familj.
Älskar dig .