23 september 2011

God kvället kaffet är i gång till trippen som ska göra under natten till Ullared,
Har då värdens klump i magen lika mycket jag älskar min sötnosar så är det jobbigt att lämna dom , men mamma och pappa behöver deta och vi kommer nog känna oss lite gladare efter denna helg ,

Nåja listan är låg för denna tripp smörgosarna är gjorda och kaffet är i gång kan det bli bättre? 20 min söm fick jag någe längre för mannen så jag hoppas dom andra har vilat någe. så nu sänger jag ner och tack och god natt! syns på söndag.

22 september 2011

titta in ch njut.

TÄVLING!!!!


Se hit alla som bloggar om barn, familj och shopping! Nu har vi en tävling för er som bloggar, de tre som kan ge oss mest besökare från bloggen till vår webshop Http://www.babysmart.se är med och kan vinna fina priser.
Nr 1 valfri produkt till ett värde av 1000 kronor
Nr 2 valfri produkt till ett värde av 500 kronor
Nr 3 valfri produkt till ett värde av 250 kronor.
Dessutom kan dessa tre välja att samarbeta med oss under 1 år.
Ev. skatt betalas in av bloggaren själv.

Så snälla titta in och njut av det fina!
Jaha ennu några dagar har gott och ingen ork eller lust.

Nåja... ska väll berätta att vi har denna vecka haft en korticon behandling och den tar på cassi samt våran ork. hon får sånt humör och blir arg för ingenting. och det märker vi på första dosen på måndag morgon . och det ska bli några gånger till så ni i går började hon äta mycket mera men är fortfarande lite knass i magen till och från magmedecin är då mnödvändigt. så jag såg att det började vänta som idag så jag hoppas det kommer gå bra under helgen med.

Hennnes världen såg bra utt men som hon inte har haft någe behandling eller så förstår vi att hon ligger högt så det är skönt samtidigt.

Vi är trötta och slitna och inte haft någe energi över till någe spännande.  Det spännande som kommer att hända är nog att vi ska få ha en barn fri helg denna helg. pappa och mommo är så snälla så dom ska passa alla 3 ver hella helgen och det kan jag säga att det behöver vi för att ladda batteriet.

Det roliga nr 2 är att vi ska i natt ta oss till Ullared med en större plånbok och handla loss. Vi har med oss moster mövva samt dannes syster. skönt att kunna byta så man slipper köra hella vägen. ,Men då kanske ni undrar om att vi inte är själva under helgen men för oss är det lite terapi att gå och handla så för oss att bara få göra någe sånt här under våran lediga helg som känns som rena lyxen så är deta någe vi tycker om att göra. vi går ju inte utt på krogen eller har värsta rajtan tajtan hemma så det är vad vi vill göra på våran ledig tid sen så ska vi försöka komma hem skapligt så man kan dö på soffan och sen sova utt på morgon och äta en avkopplande frukost uttan barn som gnattar eller gnäller.


Så deta allt för oss är LYX!

20 september 2011

Denna lilla eller lilla Xl har då fått följa med oss hem har då inte visat barnen den än sa åka till media market och kolla in lite tillbehör och spel i morgon.... så jag ska sätta mig och pilla lite på den så får karl forsätta titta på bilar. och någon gång så ska vi hitta en bil som passar oss.

19 september 2011

God kväller .... fan är så slut på alla sätt man kan tänka sig i dag.

Ska lägga upp lite bilder från kalet men nu sitter mannen vid den stora och jag den lilla.

I dag är det måndag och i dag har varit en skitt dag för cassi ändå från dagen började och slutade. Vi kan nog sätta en peng på att det är kortisonet som gör det och hon ska äta det i 5 dagar och sen så blev det två andra tabltter samt då för magen som hon är lite hårt i gen i magen. så det behövs någe för magen så nu ska vi försöka få i den uttan att hon vet av det. så hon  har fått sina utt brott idag vilket tär på oss alla. Men i  morgon får wille gå till dagis och vi ska bara vara och hoppas att i morgon blir en bättre dag och  i morgon ska vi hemta utt vårat ds så det ska bli roligt att se deras min och sen ska vi bara vara.
idne
så nu ska man snart gå till sängen så man orkar med den miste som vaknar hella tiden och i dag såg jag att det var ett riskorn i under skäken så det kan vara därför han är så orolig.

nåja orkar inte skriva mera så nu stänger jag ner. hej!