7 januari 2011

lucia firande på dagis.


Cassandra dansar till robyn

Som sakt vi har då kollat på gammla band och sen cassi var under året så har hon gillat både musik och dansa och det sitter i än här är det bevisat.

Vart håller vi hus????

Vi är här och hemma och lite var stans.
Men vad håller vi på med??? Har variy hemma hos några närra vänner och fikat och spelat och umgås vilket har varit trevligt.

Barnen har gott på dagis 2 dagar denna vecka men det har gott för fort samt den 2 januari 2011 fick min gudmoder till Cassandra en dotter ciara så henne ska vi besöka i morgon vilket jag har set fram i mott under dessa dagar så i morgon ska vi få se henne... kanske får man hålla!

Vi har hållt på med våran så där 6 år gammal film kamra att få videon till dvd skiva och det har min man suttit med nu i många dagar och ni är det klart så det är skönt sen vart det krångel med våran nya för det funkade inte det så han har sökt och hållt på med det med så nu är det med fixat nu är det bara bild spel som ska ha någe musik på sen är det klart sen så kan man ta bort det från listan samt spara alla nytagna bilder sen kan han ta bort allt och göra om allt till en ny dator..

6 januari 2011

Jag vet måste ta och skriva någe så i morgon skrivs det mera så hej så länge kom i gen i morgon FREDAG