7 augusti 2010

hoppas

Det kanske går fortare än vad jag trodde det skulle ta och bli av med vagnen ... kanske får se ... edan 2 st som har mailat om vagnen en som fårgade om buss gods och det vet jag inte rikigt hur man gör med sen var det en annan som jag sms till nu får se vad man får någe svar om det. .. håller tummarn så man blir av med den samt att man får lite pengar tillbaka för den vagn vi har köpt.

varning känsligt

sen i natt så vaknae jag av att cassi låter från sitt rum och väll inne har jag en panik slagen dotter som mår illa och jar kräkts i sängen ...

SÅ neri duchen och tvättmaskin i gång kl 2 men vad fan man hör knappt den så var det en nervös natt som var... hon roppade två gånger till men då han vi till hinken vilket hon var så duktig... så har vi fått maginflesa hemma tro... som wille är lite halv kralisg i blöjbytte det märks då redan att dom går på dagis för nu börjar det igen. får se hur denna höst blir.

6 augusti 2010

en snabbis

ett snabbt inlägg får det bli för snart ska dom små ner i sängen så vi större kan se på film ...

i dag kom cia över och snackade lite skitt hon väntar en lite flicka så får se om det stämmer.
Snackade lite om barnvangar och vi varutt med våran nya i dag och den gick som smäcken funkar skitt bra. och wile somnade så han gjorde det tester och det funkade bra.

Vad händer ihelgen här blir det lungt och bara kommer att vara ... någon som vill hitta på kan ju höra av sig om någon vill träffas.

5 augusti 2010

foto

foto tagning hemma nu för nu ska den store vagne utt på blocket så fort det går... och nu kan vi använda den ny gammla vagnen ... så i morgon blir det bilder på den nya vagnen ... hihih

Lindex

Lindex Shop Online - Topp

Lindex Shop Online - Topp

Lindex Shop Online - Leggings

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Klänning

Lindex Shop Online - Jeans

Lindex Shop Online - Jacka

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

 Lindex Shop Online - Jeggings

Lindex Shop Online - Byxa

Lindex Shop Online - Overall

Lindex Shop Online - Skjorta

Lindex Shop Online - Hoodjacka

Lindex Shop Online - Tröja

Lindex Shop Online - Tunika

Lindex Shop Online - Set

Lindex Shop Online - Tunika

Lindex Shop Online - Treggings

Lindex Shop Online - Topp

domen

frukstallad och en klick grädde till det och jag har fått minm at hemlevererad och dom bar upp den till mig ända fram till dörren.... kan det bli bättre... det ända neg jag kan komma på är att man måste betala 99 kr kunde ha räkt med 50 men men ... sen att man måste vänta på dom men sen så har dom ju olika tider för varje dag så det är kanske bra och dåligt men annars hel nöjd deta kommer bli flera gånger som man inte känner sig dum som måste ha skjus till affärerna nu kommer den med det hem till en... så köttet jag köpte var kanon fint och för et bra pris nu blir det porter stek i helgen då blir man karl glad =)

av 5 möjliga stjärnor får den ***** av mig=)

4 augusti 2010

hemkörning

Jag har handlat hem mat som kommer till dörren i morgon kan det var skönar att bara med musens hjälp trycka på en knapp pch så beställer man mat prudukter så är det någon som kakar och någon som kör utt.. undrar om det kommer direkt till min hemma dörr eller bara till porten får vi se i morgon´, det jag kanske kan tycke känns lustigt är att man ska betala innan men det är väll säkerheten så men deta kommer nog inte bli sista gången och beställar man innan kl 24 så kommer det dagen efter. det kostar visligen 99 kr för utt körning men det är det värt när man inte själv har bil och man vill handla lite mera än man orkar bära. Berättar mera om det i morgon ....https://www.handla24.se/ekangen/default.aspx

Vagnen är nu i små bittar som mannen och jag har tvättat tyget på den ... hon vi köpte den av hade tvätten sa hon men det luktade för mycket skölj medel för mig och för mi lille så jag tvättar nu uttan åge så det inte ska lukta så stark det tar över hella lägenheten .

så i morgon ska vi sätta ihop den igen så ska vi testa den senare...
Fan mannen redan hemma 14.30 står han i dörren ... det är skönt att han är hemma lite mera hjälp. så nu är det expretion phil & teds montering av klädsel som nu ska tvättas .
Så får se hur det kommer att gå och får vi tillbaka det när det är tort?

blogg intresserade.


ni som läser bloggen glöm inte att bli blogg intresserd så lägg till...

onsdag

skitt regn som kommmer först är det så varmt att man kan inte rörar sig uttan att det rinner en svet om en sen nu när det regnar så är det jobbigt på sitt sätt när är man nöjd med vädret.

I allfall så kom dom hem efter många timmar körning och inte ska ta så lång tid men det var verkligen utte i ingestans ditt dom skulle. vi har hittat delar som vi ska köpa nya s blir vagen som gott som ny vilket är roligt... fan vad det är skönt att dagis är öppet men dig fick man reda på att nästa vecka är det inge från barnens avd peronal alls där då kommer det nya samt dom andra som är på andra avd så jag vet inte vad jag ska göra ska jag låta dom gå nästa vecka eller ska jag ha dom hemma?

Trodde liksom att alla skulle vara tillbaka från v 31 men så vart det tydligen inte konstig...

3 augusti 2010

oki ägg röra med mjölk och salami korv kanske inte låter gott men det vart det...

Vet ni vad min gör nu för att göra sin fru glad?

Han har åkt enda till örebro för att köpa mig en ny begagnad vagn som han och sin far är och hämtar undrar om dom har hittat ditt för det var utte i virrsen så får se om han hör av sig ... alla barnen sover nu så det är så tyst hemma så jag ska säta mig i soffan och titta lite på tv vad ska ni göra i kväll och vad tittar ni på tv serier.

2 augusti 2010

vill ha!

jag har hittat min nya vagn men mannen har inte än ringt och berättat hur vi ska göra ... tänk om någon annan hinner komma och kolla på den.... och om den kan bli min måste jag sätta utt min stora vagn hihih men det gör jag så gärna .... fan fick så ont i kroppen efter att ha puttat upp den för alla bakarna på vägen hem fr¨n min pappa och med två sovande barn i den... blir det en sån jag vill ha får dom minsta sitta iden och den store i easy som den är större och klarar lite mera ... men hon är snart så stor så hon inte behöver någon vagn eller så... nåja visar kanske lite senare vad det är för vagn jag vill ha nu!

1 augusti 2010

I går lördag blev vi bjuda på hem till min far på grillning oc det var gott.... vi gick ditt och sen så gick vi hem men hem känndes inte alls lika jobbigt som att gå dit. nåja jag hade redan ont i mitt ena bröst som i dag ledd till mjölkstockning och det har varit jobbigt för jag fick 40 grades feber och bröstet belv hellt flamigt så men nu är kl 20.30 och nu är febern och det allra ondast borta så nu blir det till att amma hella tiden .... så ska kolla lite mera på nättet sen blir det lite bad för min skull.

Nåja måndag redan i morgon och tisdag är det dagis igen för mina två älsta.