30 april 2011

Valborg

I dag är det valborg och vi valde då att inte gå till någon brasa och det var både skönt och varmt innne. fan att stå utte och sen frysa sen så på köpet luktar kläderna skitt , I stället blev det myssigt med moster mövva med grillat och god mat och sällskap. så nu sover allt barnen och vi föräldrar ska  snart gå till sängen vi med.

Tack för en härlig valborg. !!

Mannen och jag sitter och funderar ett en sak som vi snart hoppas vi kan sätta i värket vore roligt för oss och samt andra människor. speciellt barn.

28 april 2011

Min starka flicka.

Av såna här bilder blir man mera tagen på jorden att vi är där man då bara kan dröma att man hamnar på cancer avd någon stan i sverige. och det är tufft och min lilla flicka var då en av några hundra som har nu drabbats och det tar så på henne. Hon är så jäkla stark tjej och hon vill bara att man själv är glad och posetift tänkaden och att se henne kliva upp om dagarna och veta att nu är det mediciner som måste tass och det är tufft . Att någon så lite ska behöver genom lida någe så stort.

Men att vara frisk från dag 15 kan bara betyda att hon är stark och att hon tänker överleva denna sjukdom som är så lömsk.

Vill bara säga älskar min man och bina älskade barn.

Britney Spears - Till The World Ends

26 april 2011

Tar ingen hjälp av mupparna på stan får klara oss än då kanske det blir bättre snart.

Nåja en dag på stan med cia samt wille som då inte ville gå till dagis ville hänga med sin mor.

Se så har det varit en hell dag men lite vila och myss har även fått sett cassi på msn det värmer i mammas hjärta. Så nu önskar jag att hon o mannen kom hem från uppsala men det dröjer.

Nu ska jag sätta mig och ta lite ost och kex tack oc god natt.

25 april 2011

kommer mitt hjärta brista varje gång hon åker.

Fan det är jobbigt deta svåt för en  annan att förstå men hjärtat sitt brister och det tar tid att komma till rätta.
Nu är så mannen i uppsla med cassi under denna vecka om dom är kvar över helgen kommer vi att åka och hälsa på.

I morgon blir det dagis för wille för jag ska träffa nötterna på stan och hoppas man kan få lite hjälp.
Om inte så är det någe fel på systemet. så fan vad arg jag blir.

nåja nu ska man ta och göra dom herrarna klara för natten så hej.

24 april 2011

Redan söndag och helgen är över och snart så börjar jobbar veckan.

Helgen har varit bra haft det myssigt och nu har man lite ångest över i morgon att vara från cassi och danne under den kommande vecka. Så i morgon är det provtagning sen så kommer taxin kl 16.15 så jag hoppas hon klarar det a lika bra som alla tester och allt som innan. min lilla töss ska gå igeom så mycket. inte rättvist.
Redan dag 15 så var Cassandra leukemi fri och dag 30 så var det bekräfftat till 100% så nu är hon leukmi fri men ändå är vägen med smärta och tårat i 2½ år till vilket är då lång tid.
Jag ser henns tampar glöd och jag ser henne när hon är ledsen och inte vill mera då vill man bara ta henne och försvinna men det blir inte bättre av att ryma fälltet,

Tanken slog mig att jag har inte lagt utt några bilder en månads tid och anledningen är ljust för cassis skull då samt att jag vet inte hur folk reagerar men detäa är verklighet och änu mera blev det i dag när hon ville klippa sig fast hon knappt har någe hår på huvodet. och nu märks det att hon är trött och att hon har gjort mycket under dom dagar som hon har varit ledig för hon drömer och sover oroligt samt krypper och har ont i benna, och av meducinerna som hon får.

Men jag älskar min man och deta är en tyff perion i vårat liv , förhållande men vi ska övervinna deta. och jag älskar mina barn , och det som mamma och pappa väljer att göra är för deras bästa.