3 juni 2011

Fredags mys

Den minste sover för natten och dom äldre är och mysser med oss på balkongen.

Deta är kärlek

Deta är kärlek i mina ögon , min familj är mitt allt och kommer alltid att vara.

1 juni 2011

buzzador


Buzzador med en smak för denn lille pojken.

Vi fick testa Jogolino Persika Banan


Denna smak av perika som luktrar när man tar av locket och det en ren posetiv lukt som kommer.
Den är fräch och inte alls så sött och uttan tillsatser.
 
Kan glatt rekomenderar denna produkt.

buzzador.

Buzzador paket kom och deta är en kanon dag kräm med en härlig doft av hjortron lukt.
Denna är skön och behaglig mott huden och den torkar in fort och efter känns man len under hella dagen.

Negativa var att det inte är någe solskydds fakor i och det är neg för jag vill gärna att det innehåller det så man kan använda även en solig dag . som sommarn är snart här.

Annars en kanon salva.

31 maj 2011

Grattis på födelsedagen Maximilliam 1 år.

 Deta kort är taget i dag på Maximilliams födelsedag.

 redan ett år har gott och tycker nyss vi kom hem från BB med denna lilla varelse och nu ett år .  Allt gick så fort när han väll kom. vi var inne som tiden nu kl 19.41 fick mera klara os själva i undersäknings rummet och dom ville göra ctg kurva vilket var olidligt uttan lust gasen så det var dom tvunga att ta bort och sen så fick jag stå under värkarna.

 På deta kort är maxi ungefär 6 månader och vad han växer. och blir bara en mera livlig för varje dag som går.
En ny kläckt liten maxi han var så liten och söt. min lilla älskling grattis på födelsedagen . vi ska firra dig på torsdag med kalas och tårta.

30 maj 2011

Varför går det bara inte

Varför är deta så här varje gång problem med porten och nu har vi fått reda på varför men tog oss många timmar och bara vänta, skulle åka in för en spruta i bennet och det slutade med massor av annat strull.

Kom ditt till kl 9 och jag sprang till öron med maxi och han hörde bra på båda öronen så det var skönt så nu håller vi tummarna med hans hand med kommer att bli bra.

Men jag kom tillbaka satt övriga i et rum och dom hade inte fått kommit in än alla leukemi barnen kom samtidigt och skulle få behandling i går, Men efter så fick vi komma in och sätta fjärilen men det funkade inte gjorde om den och den funkade inte den heller att baka , bara att ge men dom ville inte ge cassi sprutan i bennet förrens porten satt dom den skulle så kl ran på och vi skulle till röngken för att kolla porten kl 1 fick vi först sen kl 13.45 men kom inte ner förrens kl var näst till 14.20 sen kom vi inte upp förrens kl 15 och efter det så såg allt bra utt men hon hade som slag produkter i slutet av hennes slag som sätter sig som en propp så hon fick medecin som skulle lösa upp och nu fick man beskeddet att hon kunde få sprutan i bennet och det gjorde ont på henne min lilla tössa bitt det brister i mitt hjärta varje gång hon måste gå igenom deta.

Sa att hon är en tuff tjej i går och efter att jag berättade det så sa hon att du med är tuff mamma. mitt hjärta smälte . känner mig så svg och blir så arg på allt deta. det är inte många barn som skulle klara alt som dom gör med som små så jag börjar tro att dom starkaste blir dom uttvalda , för dom i högre makter vet att dom klarar av denna hämska sjukdom och det kommer dom alla göra för alla vi har träffat har starka viljor o vi ska vinna över denna odjur.

nåja efter allt så fick vi åka hem 17.30 så vi var kvar slit och den snälle kiki stannade för våran skull fast hon hade slutat. och dom på barn avd har så mycket att göra och för mycket patienter och för lite personal och stöd så stora kramar till,

29 maj 2011

snart 1 år

God kväller redan kväll och barnen sover och enu en ny vecka börjar snart.
Med nya prover och behandlingar och på det så fyller våran lilla pojke 1 år på tisdag.
så lite bilder på honom från parken som vi var och lekte vid innan dom äldre skulle sova.