10 april 2009

trött....

Vad mera kan man säga själv hängig snorig och så lite feber till och från...

Lill mannen hängig med cassi vaknade orligt i natt så kanske är tänder eller förskylning eller allt på en gång... jag gick och la mig kl 22 och så fick man till och från sova till kl 02 så fick lillen mat och la honom satt och väntade på att mannen snart skulle komma hem satt och snacka med honom och så klart vaknade wille och så jag fick då ta honom efter att mannen hade försökt.
menvi fick gåochlägga oss i soffan och där somnade och så sova han från kl 04,30 till 06,35 hörde jag honom sen des har man varit vacken ..


Varning!!!

I morrse när cassi kom upp så kliade det så dant i blöjan bytte och så var det braför ett tag ...
sen nu så fick hon nästan som panic över att det kliade så hon bara slängde ner rumpan på golvet och gled fram och tillbakaa.. så fort i duchen och hella tiden vilje hon smörja salva hon kanske fattar att det blir bättre med en salva så nu testar vi det blir det inte bättre får jag ringa rådgivinngen... men jag vil lufta men det är svårt men men ... blir et inte bättre så är man ju tvungen ....

jaha nu ska jag lägga mig i soffan meddans som alla är tysta här hemma... ska snart gå till affären för att handla grädde till min tårta...

kommer flera bilder i dag eller i mogon .

fort.s

Nu är vi hemma eller har varit någon timme men mannen for till jobbet till kl var 20 och barnen fick gå till sängen på en gång cassi slockande med välling flaskan i handen...
själv sitter man här med snorig näsa värre... och känns inte mig hellt 100

Måste få säga om det blir någe så trodde jag bara det var tänderna för han var inte snorig eller någe annat men i dag så eller redan i går kväll så har han fått utt slag på magen samt rygg så jag håller tummarna att inte al får någe .... jag viste inge(= så det ka ju ha varit 3-5 dagars feber.
Förlåt Vanilj.....

Men som sakt så for vi till Dannes pappa och där så fick vi ficka när vi kom en smarig choklad tårta med grädde samt kakor.... och killen dannes syster hade med sig var rikigt trevlig men vem blir inte det utt av två öl men jag tror att han är trevlig än då... men blir ju lättare med lite alco i kroppen .






Långh fredag

Redan långfredag tycker nyligen det var långt kvar till påsken och nu är den här...

I dag ska vi åka till Dannes pappa för Dannes syster från Örebro kommer hitt med sin nya kille så vi ska väll träffa dom en snabbis... själv vaknade man kl 6 med feber och en son som ville komma upp. när jag väll skulle je honom flaska vaknade då cassi bara att ta upp henne.
gick sen efter vällingen med barnene till våran säng så då byttes vi av så jag fick sova lite som jag då inte mår bra.. men men får ta mera alvedon innan vi åker.

Så nu gick han och la sig för att han ska då jobba natt i kväll tills i morgon så han orkar med det.

som han var ledig och inge att göra så vi tog faktiost oss varsinn drink i går med äpple votka och fruksoda. med chips och godis som vi inte kan det i kväll så tog vi det i går.

9 april 2009

stilen jag vill att mina barn har.


Jag bara har fasnat för deta med rosor på det röda eller som mott det blåa tycker det är så fint lite av det gamla stilen.

8 april 2009

så trött

vad trött jag blir på lill mannen svårt att somna efter välling höll mig vakne så jag somnade lite innan kl 00 men sen då jo sprang några gånger sen vile han inte mera kl 6 vad mera än att gå upp och ge välling somnade famnen som vanligt men skulle läga ner honom vakade och mannen föröskte men gick inte så det vara baraatt gå upp satte oss i soffan somnade igen och själv somnade man med så men sen vaknade den store så det vara bara att ge frukost så nu sitter man här och längtar till sängen.... drömmer mig bort ...

Jag vaknade med ont i halsen i dag kanske är någe på ge eller någe så får se hur deta går tur så är mannen lig några dagar fram och tillbaka denna vecka..

så smarigt.

Måste bara få rec någe så gott så smaskigt kan bara säga testa du kommer inte bli besviken .

När jag prakteserade i en blomaffär så hade hon sån här chokladstruttar och någon gång fick man ta och smacka och det var det godaste choklad jag har smackat..


Satt här och kollade runt och såg att dom hade webbchop så det var ju roligt kanske man ska a och beställa till någe speciellt tillfälle. http://arechokladfabrik.se/


Dom här trev var nyter hos dom på åre choklad
Den gula är tequila/limetryffel (frisk , fräsch oemotstånlig.
Den lila är viola/laktristryffel ( läcker och lyckad kombination med två härliga smacker.
Den gröna är Glad vår (en blandad strut med tequila/limetryffel , Citron , Hallon , Mintocognac.

Grattis!!!!!


dagen till äran

I dag var det en seg morgon med tidig upp gång med lillen som valigt börjar bli en vanna somnar till och från i famen med en och själv sover man med då... lungande eftekt.
Men väll sen så kom mannen upp så vi gjorde lite god lunch i dag wok med nudlar samt kykling.









Vi var ju tvungna att inviga våran nya kaffe bryggare som vi hade handlat på maxi för 129:- billigt och bra kanske inte är den bästa eller så bara vi får kaffe så är man nöjd.

Så vi bjöd över farmor då på kaffe med hallon och fläder paj med vanilj visp till så gott lev det..

Lill mannen har inte haft någe hög feber mest i morse men inte nu någe på kvällen, men han har ätit bra så får se hur denna natt blir..

6 april 2009

bvc besök

var på bvc solen sken så skönt i ansiktet så på med glasögonen ... när vi väll kom ditt så tycket jag lill plutten var mer varm än vanligt med på ett kostigt sett hade varit gnällig hella morgon kunde inte sätta ner honom fick sätta honom i bärselet tack för det funkar än så länge.

han hade 38,2 sen efter det gick vi till farmor skrev utt ett papper och sen hem så träffade vi på min syster som skulle komma så vi käkade lunch och sen så var barnen tvunga att gå och lägga sig ... kl ran på 16 hade vi bestämt träff med en som skulle sälja sin bil barnstol så det schopades i går for sen till babyp för att få den rätt instalerad så for vi vidare för hade sätt i reklamen om en kaffe bryggare för 129:- var ju ett bra pris så den handlades med lite mera.

for vi hem käkade lie mannen dror till jobbet... sjä gick jag och la mig kl var 21,45 när jag sist tittade på kl men som jag springwer 10000000 miljoner gånger ljust nu vilket annars blir någon gång... så är det kämpig som jag inte kan be mannenta honom som han jobbar natt...

men men inte mera om det....

5 april 2009

vad blev det nu då???

nu kommer det i dag blev då jag eller min fam då 1075:- rikar så roligt att man fick så mycket för det man sålde men vist lite fick man med hem men ändå tycker det var bra ska var med i höst så då blir det lite mera vinter kläder så innan dess kanske man får ihop lite mera så ..


vad händer mera än så då i morgon måndag kommer syrran över så men vi måste då ner på stan som vaniljs dotter fyler hella 2 år så hon ska få någe present av oss .. så ner på stan samt till bvc med william för att väga och mäta så det sa får se om har vuxit någe..

i dag har man bränt filmer och tagit hand om tväten som började växas på så nu är det tomt i gen så skönt.

men god natt så hörs vi .

ikea