20 april 2008

Fredags myss

Fredag äntligen
myssigt farmor kommer med smörgåstårta i dag så vi slipper laga mat och jag som då är lite sjuk orkar inte så mycket eller jag är så förbannat snorig och ögon rinner som floder så inget annat än ... blir lite sne på magen just nu tycker jag stor till i till växten har inte blivit så mycket större kan det bro på någe eller är deta barn bara minder??

Jag ser bara fet utt på magen en sån person som man nästan säger att hon vore inte äta denna bulle hon skulle ta ett äpple men jag vill bli stor nu ... vill att det ska synas på den .

Vad mera i morgon ska vi til linden loppan bara för att titta kanske kan hita någe men inge man hoppas på... behöver stor handla med så man kan äta igen ... tomt över allt känns det som .Men då måste man göra det roligta först vilket är att betala räkningar så man vet hur mycket man har över.
Skriver mera senare säkert.

tisdag onsdag torsdag.

God morgon ...

Tisdag ja vad hände då inge ting farmor kom för bi och bjöd på mat tor jag snoret blockerar det lilla minne jag har just nu hihi
så vi åt gott och så hon åkte väll hem efter 20 så det blev sent.

onsdag som var i går så sov c och jag för det mästa hella dagen mådde inge själv någe vidare sa till farmor och d redan i tisdags kväll att jag hade ont så sen i går kom det sakta men säkert snorig och ont i halsen . och nysser tamifan hemma tiden .
men vi beslöt oss för att få lite luft att åka till sunbyholm och ta en glass och vad dom hade gjor om där sen man var där sist jätte fint var det.
så vi gick till badet och kollade det lukar som det alltid gör där friskt och gott.
sen till bilen och sen hem ...c somnade inte förrren kl 21 tro jag vi har fått vaknat kl 6.30 varje dag denna vecka vet itne varför men sen om hon gårå upp en till så somnar hon om nästan 2 timmar kostig unge det där =)
Jag hoppas bara att c klarar sig i från att blir dålig ska träffa doctorn snart kommer inte ihåv varför men om det var för örat denna gång får väll vi se .. måste vara där minst en 15 min innan jag ska träffa läkarn för en undersökningg kostigt .

Torsdag ligga på latt soffan och drika ramlösa dror jag så får vi se om man orkar någe men som det käns så blir det lungt ! Hare gott

Måndag tisdag

Månadg vad hände då .... inet mycket tvättade laggade mat och åkte i väg med bilen frö att kolla om rost garantin fans på bilen för det har komit fram rost ,,, så vi får väll se när dom ringer och ser hur mycket dom nu ska fikxa till den .
SÅ var vi och handlade lite mat för vi har helt tomt över allt eller nä nästan bara men inge mankan få hop någe med så det behövdes göras så könt att lönen kommer på fredag.

Tisdag ... ja vad händer farmor ska komma och bjuda på mat kokleter med någe mera skulle det bli så gott . men sen vet jag inte redan vikigt tvätten och ska lägga bort den så det är fixat för veckan vilket är skitt skönt sen är det disken kvar som behövs så det är väll det man ska göra efter Våra bästa år !! är ju ett måste tittade ju inte i går måste se vad som händer efter alla dessa år man har följt det..
God morgon helgen kanske man ska börja med !!

Fredag jo då var inne hella dagen hämtade systere på skolan hem och sen besällde vi pizza med hem leverans skitt gott.
sen så gick vi till lidel handlad lite godis gick till pd jobb och bjöd på fredag gossis vilket gick ått.!!
sen hem igen c somnade så vi fick se själkva lite på tv sen vid kl 21 så titta pd innan för dörren så då hade han slutat.

Lördag så drog vi när tunapark öppnade och kollade lite skulle kolla på solhat till c så vi hittade en skitt sött. j åt en mjuk glas gled senare till godis lagret och köpte lördags godis sen drog vi hem till pappa för där skulle det grillas åå så gott det blev sallad ochpotatisgratäng
Vi bjöd på efterrätt blåbär och hallån med vit choklad och kokos och så glass och det smacka de bra sen hem efter at kl var nästa 17 så var det inte långt kvar till c skulle sova för natten .
vi kollade på en film från syrran rottatoli den var så där tyckte vi... lite tråkigt hade hoppas på att den var bättre.

Söndag ja vad hittade man på jo vi vaknade tidigt att lillen bajsade och stålt modder hiih
sen ått vi frukost och c badade så hon skulle lukta gott sen till tuna park och träffa d arbetskamrater. men vad händer då jo som brukar vara puntliga kom till till 12.15 och dom skulle komma 12.30 så säger D att det är nog punka på hjulet men det ville vintetro så vi åkte bara hem för att hämta pumpen åkte tillabaka som luften som vi pumpade i var kvar när vi kom till tuna men det värsta var att vi hade första gången vi kom en familje parkering och så fins det ju nötter som ställer säg där för att det är när amed inga (Barn) SKULLE KUNNA SJKUTTA DO,. så vi gick in trodde det skulle hålla men betämdes rätt fort att danne var tvungen att åka för andra gången så hem bytta barnvagn och sen kunde vi gå runt och titta . så vi kom väll hem efter 16 .00 så dagen gick fort och det var trevligt ...!!!

Men saknar J och AL så måste bra träffa dom och det är snart.
nä vad händer i dag Måndag funderar på att ta mig till kloster kyrkan öf och sätta mig där och att D hämtar upp mig där efter att vi har fikat bilen .... ska ringa till honom skriver mera senare