2 september 2011

Grattis till mig!

Vilken start på sin födelsedag.

kl 5 i morsse så kom cassi och sa att hon hade ont i magen och ville ha magmedecin och sen gick hon på toa direkt efter in på rummet och skrek att hon mådde illa in sprang då daniel efter det så fort tiden och allt.
ringde till barn avd fick då komma in efter det har det hänt och annat.

Nu kl 13.30 är det abulanas för cassi och danne för hon mår så dåligt. behöver få morfin drop för magen, hennes tillstånd är inte det bästa.
Vad är det hon har fått då?

Hon får peg i bennet /spruta i benet) varannan vecka och efter dom 2 sista har hon mått så dåligt men nu sa dom av proverna i dag att hon hade någe infektion i spuksportskörteln i magen som är någe med och blir hon värre så är det då inge som rikigt har sakt hur det kan bli eller sluta.
Så hennes bästa är att åka till uppsla där dom kan sånt här bättre än i etuna.

Så jag hoppas att hon snart blir bättre. våran sessa. Varför drabbar deta små barn som dom här tuffa man har lärt känna.


Till någe annat så är det min födelsedag och den skitter jag i. men jag har då en under bar son som fyller hella 3 år som vi skulle ha kalas för men som nu blir inställt på grund av deta. vill verkligen inte göra honom besviken men det är inte lätt att ha ett smail på läpparna när man vet hur är det är med cassi. och jag har då ingen ork till ett kalas nu. Så han ska få ett dunder kalas när det är bättre här hemma.

Min älskade son.

Så i stället blir det en resa till uppsala med saker till både danne och cassi så dom klara sig och vi vet ju inet hur länge dom behöver stanna.

31 augusti 2011

Så det är inte rolig någe av det. men deta är värst

måste visa varför man blir som man blir när man ser eller läser om att ha ont i bena som liten .

Här kommer det.

Symtom på leukemi


Akut leukemi

Vid akut leukemi förökar sig de skadade vita blodkropparna snabbt i benmärgen. Tecken på akut leukemi kommer därför ofta plötsligt beroende på bristen på normala blodkroppar.



En påtaglig blekhet och onaturlig trötthet är vanligt. Andra viktiga tecken är svårbehandlade infektioner, viktnedgång, inflammation i munnen eller oförklarlig feber. Ett vanligt symtom är näsblod och blåmärken som uppstår utan orsak. Smärtor i lederna kan också förekomma. Detta kan hos barn ibland förväxlas med växtvärk.



Borrelia

Symtom på borrelia



Det första tecknet på en borreliainfektion är en rodnad på huden där fästingen bitit sig fast. Hudrodnaden visar sig oftast en till fyra veckor efter bettet och blir minst fem centimeter i diameter. Efter en tid breder rodnaden ut sig och bleknar ofta i mitten så att den blir ringformad

Men så har då inte wille fått någe han har varit lite röd men inte någe som bilderna vissar.
Ungefär hälften av alla som drabbas av borrelia får samtidigt någon form av irritation, som domningar eller klåda i det drabbade hudområdet. Ibland blir man trött, får huvudvärk, led- och muskelvärk, nackvärk och/eller låg feber.





Behandling av borrelia



Läkemedel


Borreliainfektioner är känsliga för penicillin och andra antibiotika. De flesta borreliainfektioner läker därför snabbt om man får rätt antibiotikabehandling tidigt. Om infektionen har spridit sig och behandlingen börjar sent kan det i vissa fall ta flera månader för kroppen att läka.






Vid den enklaste formen av borrelia, en hudinfektion, räcker det med att behandla med penicillin i tio dagar. Om infektionen har spritt sig behövs andra antibiotika. I sällsynta fall kan det vara nödvändigt att bli inlagd på sjukhus för att få injektioner eller dropp.








inte han med

Fan säger jag bara...

Kan det inte räka nu med skit för denna familj.

Vi har nu ringt rådgivningen och dom sa att vi skulle komma in direkt till akuten för misstäkt bolleria. Så nu åker mannen och wille då upp och jag hoppas vi kan få pencellin för det och han blir som för.

Fan får det inte vara nog.

Min älskade plutt...

30 augusti 2011

God morgon... .

Måste skriva att vi har ju funderingar om att vi vill flytta men sen så vart allt så snabbt och vi fick chansen och skriva på ett nytt kontrakt som i dag men efter mera nogran räkning så blir det klart mycket dyrare så tankarna går om man klara det om man inte får allt extra som vi får id ag räker senare.

Så valet blev att vi flyttar inte. känns bäst med efter cassis sjukdom det är jobbigt med det och med flytt och allt runt om så får det vänta tills vi är klara med allt deta.

I går då så kom wille hem med feber och hjaft under natten nu på morgon så kom han upp och var feber fri så det var skönt . hoppas det för blir så ,

cassandras mat vanor är olika för varje dag o med kortison behandlingen så vart det mycket chips och nu har hon fått till baka den lusten så ägg ått hon nu i förgår som hon då inte har ätit på en månad sen så chips äter hon då och då .

Så vad gör hon hämtar chips skålen och nyss satt det 3 nöjda barn och smaskade chips kl 7 på morgonen.

Lindex

Lindex Shop Online - T-shirt
Lindex Shop Online - T-shirt
Lindex Shop Online - T-shirt
Lindex Shop Online - T-shirt
Lindex Shop Online - Velourbyxa

Lindex Shop Online - Topp
Lindex Shop Online - Cardigan
Lindex Shop Online - Blus
Lindex Shop Online - Tunika

28 augusti 2011

Som alla vet så är då cassandra sjuk och det drar hon ofta i olka sammanhang och en kväll så bad vi henne hjälpa till och städa som alla andra barn frå göra. även om man är sjuk så ska dom göra som vanligt i mån dom orkar.


mam/pap säger: cassandra hj'älp pojkarna att städa upp för du har med lekt.
Svar från cassi : Nä det kan jag inte för då bajsar jag på mig.

Vart kom det svarit i från , vi kunde då inte hålla och började skratta, mer och mer har det kommit såna komentarer från henne.