13 mars 2010

Den enna avlöser den andre....när ska deta sluta?????


Snart får dom stanna hemma från dagis någon månad ellers å men vem orkar det när det märks så mycket att dom behöver gå på dagis. men deta är mindre roligt...

12 mars 2010

??

båtresa lika med kanske sjuka barn eller kan det hinna vända.

Så klart så har vi lju bokat en kryssning och så klart åkte wille på någe slags slägn av magifl igen varannan vecka typ kommer det men han var bättre redan som i fredags . men i stället så började cassi och hon blir mycket värre när hon blir så i går känndes resan långt borta efter alla blöjbytten och oroheten när hon sov.

Men nu får vi se om hon kanske bli bättre blå bärsoppa med vit bröd till och id ag ska vi till min pappa så får se hur det går nu rä det bara magen som krånglar så inga god saker i dag för om vi kommer i väg i morgon så får det bli sånt då ,

Nä ska göra mig klar i håret mannen ska hjälpa mig lite samt slå n presenten ....

11 mars 2010

Tycker synd om

Mig
I går börjades med ont i halsen som senare blev snorrigt och sen u dag då så har halsont gått bort rätt bra om jag driker med mycket vätska sen så rinner näsan hella tiden vilket inte är roligt och vi ska snart åka båt.
Vi var och hämtade hem barnen från dagis i går och då sa dom att cassi hade varit hängig samt då lite feber och hon var trött hemma med så vi behöver nog ta igen oss uttan att göra för mycket så en vecka i utt landet vore inte fel ljust nu.
I dag är båda barnen hemma lika bra för wille är dålig i magen igen fattar inte hur han kan åka på allt skitt från dagis han får snart inte gå ditt han får vara hemma med mig för nu är deta inte skoj längre man han är bara dålig i magen inge ting annat ,, satt och funderade på om det är maten på dagis för hemma är han bra i magen om inte vi ger honom någe som vi vet att han inte kan äta ... men på dagis allså hur ska vi veta..
Nu är det ästa packat för resan på söndag en väska blev det för oss 4 men mera än så blev det inte.
vill bar säga att jag älskar dig min älskling och jag är så glad att du står utt med mig och mitt gnäll om allt hemma som kramper och alllt annat.

10 mars 2010

29+0

Vill bara säga i dag så gick man in i vecka 29+0 så nu är det inte långt kvar så bil kommer på den växande magen .

Vecka 29
Vikt: 1100 g
CRL: 24,5 cm
Full längd: 33,5 cm
Se hur vi räknar ut vikt, längd och ålder här.


I början av denna vecka är fostret 26 veckor gammalt och hjärnvågorna är nästan desamma som hos en nyfödd baby. Fostret blir allt bättre på att öppna och stänga sina ögon, på att suga och svälja. Lungorna håller på att utvecklas. Om babyn skulle födas nu kan det överleva i respirator med andningshjälp. Det centrala nervsystemet är tillräckligt utvecklat så att babyn kan reglera sin kroppstemperatur, men om det föds nu behöver det hjälp att hålla värmen i kuvös.

Ungefär 2-3 procent av babyns kroppsvikt består av fett.

I denna vecka är pojkfostrets testiklar placerade i pungen.

I många kulturer firar man när sju månader av graviditeten har passerat. Om barnet skulle födas nu så har det nämligen 90 procent chans att överleva. Men allt kanske inte är festligt. Många kvinnor har problem med sura uppstötningar vid denna tiden eftersom magmunnen försvagas och magsyror läcker upp i matstrupen. För vissa känns det som att strupen brinner. Det man kan göra för att försöka lindra besvären är att äta långsamt och små portioner åt gången. Och att undvika att ligga eller böja sig efter en måltid. Man kan försöka fundera på vilken mat som fungerar sämst och undvika den. Ett glas mjölk efter maten hjälper en del. Det finns också receptfria läkemedel att ta för gravida.

Cinderella here we come


AA nu efter allt med bilen som nu är fixat och vi nu inte äger någon bil alls så kändes det som vi behövde komma bort och göra någe roligt med barnen och danne och jag hade snackat om att vi skulle åka innan plutten skulle komma men nu så får barnen följa med och få ha lite roligt
Buffe på kvälllen buss hytt en a hytt med fönster sen buffe frukost och det gick inte på alls mycket så det känns roligt att barnen ska få följa medo ch bara få göra allt roligt inte för det finns mycket men boll hav har dom ju så där kommer vi nog sitta och titta på när dom hoppar runt sen gillar casssi att vi ska åka buss och en stor buss så det ska bli roligt att se hennes min och sen båten med allt godis...
Så söndag åker vi efter lunch så är hemma igen måndag kväll .

en tidig tisadg morgon

Oki att se harar uttan för fönstret men inte det nu har man sätt denna sak springa för bi huset och längts gatan och trodde mannen på en eller skulle någon tro en om man sa att en älg sprang på gatan .... så här är beviset....

7 mars 2010

en lång dag

I dag började tidigt med cassi vid min sida av sängen som vanligt. Mannen och jag hade svårt att sova i natt så det tog oss nog säkert nästan 2 timmar så kl han bli nästan 5 när man somnade.

Men i dag skulle man till västerås och göra ikea lite fattigare på saker och ting samt lämna tillbaka bilbatteriet så nu är mitt badrums skåp uppsatt samt lite adnra små saker följde med hem. väll hemma sen nästan kl 14.30 så ringer min pappa och hans fam på dörren uttan att ringa och så det var myssigt tycker barnen med så dom fikade lite snabbt väll i dörren på väg utt så kommer dannes syster över en stund hon med så det vart mycket idag ... men det känns i benna att man har gott mycket.

Så nu är mannen på väge till jobbet sista natten denna gång samt barnen sover och en själv sitter här och inte gör så värts mycket,,, skikar väll runt lite mera på tradera kanske man hitta någe vem vet.