5 mars 2011

snart dax att byta gardiner i köket så mina små drakulla barn kan sitta och äta frukost.
Dom gillar inte solen så värst mycket.

Morgon började hellt oki somnade tidigt i går och vaknade kl 5 och gav den lille mat sen så fick man soven en timme till så kl 6 gick vi upp vilket känndes bra kl 7 kom mannen upp så frukost intagen tvätten näst till klar för dagen så nu ska vi åka och handla lite mat och myss till kvällen .

Sen danne kom hem och berättade saker så känns det som jag lever på små måln slipper oroa mig nu för allt som har med räkningar ekonomi att göra allt är så lätt nu .. om det alltid kan kännas så här så mår man ju skitt bra.

längtar till sommar våren ljust för att komma utt och kan göra mera saker samt då kunna cykla gå mera än nu snödrivor över allt.

Våren när kommer du?

4 mars 2011

fan Svergie

hur är det med sverige i dag ....

Fan är så arg för inte mer än 2 veckor sen så försvann cassi väska med kläder och allt i torsdag märke jag att wille regn byxor var bort i från väskan hur fan är det möjligt att man kan sno av någon annan eller någon annans barn , fan tänk om jag gick och tog av dig din jäkel.. är så arg inte fan har man råd med nytt hella tiden för andra snor av en.

Så säger lärarna att dom låser in sina saker inte fan kan vi göra det ... och familjeråd kommer inte att komma till förren efter sommarn men jag tror det är nu som det är vikigt när det är sånt här som händer.

Fick även reda på att det är inte bara vi som blir av med saker och det är ju lärarna som får skitt men det är inte deras fel dom kan ju inte så som klädvakter.


Vad mera som är sjuk då är saker som rör danne ... blir så arg skulle vilka skrika ått tok fan.
all skada han gör i mott danne kan då inte längre mätas i pengar .... dom kommer att komma undan för enkelt .... skulle själv vilja prata med dom högre makterna för det skulle behövas någon som kan ta tag i saker. om jag kunde göra allt i stället för danne . jag skulle inte prata i dom små ord det skulle bli f*n j*kla S*itt Stövel Jäkla.
Det är bara några ord av alla som skulle komma.
Så arg. förbannad och all väntan så skönt att det kanske är över snart.

Choklad Chubbies


Choklad Chubbies:
113 g smör
250 g mörk choklad
62 g mjöl
1 / 2 tsk. bakpulver
1 / 2 tsk. salt
3 stora ägg (rumstemp)
280 g socker
2 tsk. vaniljextrakt
340 g choklad knappar
250 g valnötter (eller blandat med pecan)

Först måste du choklad av god kvalitet som ger en god smak för kakor. Jag använder efterrätt choklad från Lindt (70%)

Koka vatten i en kastrull. Placera skålen över en kastrull och tillsätt smöret i skålen.
När smöret har smält tillsätt choklad. Rör om tills allt är helt smält, ta bort från ugnen, ställ den åt sidan, men lite Rör då och då medan blandningen svalnar (minst 5 minuter).

Blanda ihop mjöl, bakpulver och salt i en skål. Lämna rumstemp. äggen i en bunke
Blanda dem i 30 sekunder ... ...Dessutom, tillsätt socker, lite i taget, medan du blandar
Blanda väl i minst 5 minuter tills du får en fin, krämig konsistens.

Tillsätt sedan vaniljextrakt .... (Du kan använda vaniljsocker om du inte extrakt)
Häll den kylda chokladsås ....
Rör i nötter i smeten ...
Sedan Rör i chokladen knapparna (mini choklad chips) Det är bara bra att använda hackad choklad, chips ..
In i ugnen på 160C i ca 20 minuter.
Efter 10 minuter, vända på skivan i ugnen så att kex är jämnt rostad ...

lite reklam.

jag vill verkligen ta lite kort på familj samt då på mannen och mig ... vi har inte så många kort på oss två förutom bröllops bilderna. Så lite roligt vore det samt att få lite livade bilder på barnen.

Nu har http://www.fotoplym.se/ vet jag halva priset på framkallning.. tycker ni ska ta chansen till lite nya kort . hon tar bra priser...



Dom här bilderna är tagna runt om , men det är bar för det är lite ider av biler som skulle kunnas tänkas ta.

Fredag i dag .

Fan det är fredag och längtar till efter fika tid för då kommer min älskling hem , barnen gnattar så efter honom men det har gott bättre än jag trodde att var asjälv med dom har fått sovit mera än vanligt vet ej vad det bror på.

Lill mannen sover lite nu och dom andra tittar på barn kanal samt leker så nu får man lite egen tid att gör det man själv vill för sen ska damsugan fram så det blir lite rent på golvet . och disken ska göras.

Samt kanske åka och handla lite mat för det är slut lite var och här i skåpen önskar så mycket att jag hade körkort så jag själv kunde åka elleråka när dom var på dagis. men så är det inte och det blir man på mind av cassi hella tiden nu att man inte har körkort och det ska tass deta år om plånboken vill samarbeta.

3 mars 2011

fotoplym.se

i dag hittade man en fotograf bland bekanta vilket var roligt ....

henne ska man ta och gå till någon dag får se om man får med sig mannen ditt samt kanske kan ta lite kort på barnen vore så roligt att få lite kort på väggarna.

hon fins på fg och har en hemma sida.

länkar dom här!

http://www.facebook.com/igelpiga#!/pages/fotoplymse/117338441648949

http://www.fotoplym.se/index.html

2 mars 2011

En samen hemma med en liten snorig sjk liten pojke ....

Bvc vad här och skulle göra om boeltestet och det blev inte bra denna gång heller så nu remiss till öron får se om det ser bra utt eller inte.
pratade lite om allt och trots och allt som händer här hemma och en sak som jag gör rätt är mitt och cassia fajter om mat här hemma och danne måste då följa det jag gör ... dom över lever uttan mat en dag eller ett mål så det är någe vi får ta sen ...

Han är föresten på kurs i dag till fredag då får han med sin firma bil med sig hem så ska bli roligt att höra hur dagen har varit ... kommmer nog vara rätt slut som allt tros sägas på engelska hans arbetsgivare är australa så han vill lära sig svenska inte kan bara någe en staka ord .

Dannens nya medarbetare har han träffat som ung så han viste vem han var och lite så, får se om man ändrar bild efter dom här näst kommande dagarna.

28 februari 2011

vad är det som händer?

Dagen til 'äran ... snorigt hostigt och mera snor.

Vi for i allafall och handlade lite hem så vi ska klara oss några dagar. säljer kläder på tradera mera jobb och för lite pengar tycket jag .... så i morgon for i allfall tre packet ska säga att av en fick jag 25 kr extra som jag tackar för . Men i stället för tradera blir det nu liden loppan den 7 maj så vi hoppas får lite sålt då,

Vad händer mera hemma .. mannen har du prata med shefen och på onsdag så åker han till stockholm för kurs i 3 dagar så då blir man själv så det ska nog gå bra han kommer hem rätt tidigt i allfall på fredag.

Vad ska vi göra i morgon ... har några punkter.

* lämna barn på dagis
* åka till dannes jobb skriva på papper
* till affären lägga på post
*sen till banken häta utt mitt lägg
*sen willys handla hem blöjor.

Deta är vad som händer i morgon.

27 februari 2011

träffa med läkarn

I Torsdagen så fick vi tid till en hand speciallist på sjukan och med oss hade vi wille.

Cassandra var hemma med farmor som hon hade feber.
Fick träffa läkarn som inte sa så mycket mera än att vi kan vänta och det är någe som då inte stämmer med handen men han använder den i viss mån så frågan var om han skulle få någe som sträkte utt handen och fingrana på nätterna som en skena men inte än tycker dom , vi får vänta och se men sen väll pratade vi lite om hans ben om han gick stod eller så och jag har märkt att han står ofta på tå med då höger fott och dom testa och det var någe där med nu inte alls lika stark.

Som dom då sa att om ca 3 månader får vi komma tillbaka till barn läkarn och se hur han har uttväklas och efter vad han säger så får vi kanske träffa henne från uppsala i gen .
och det kan ju som sakt hända mycket på 3 månader . För dom vill se om han kan typ krypa eller å bättre men dom vill inte släppa honom än men dom vet inte vad dom ska göra än som han är så liten, det det kan bli bättre med tiden eller så är det att han behöver få någon slagst hjälp men vad ... och när

Hm kläder lite sommar fint





















sko punkten sommar skor

det tråkiga är att om man handlar skor där så har halva dagis barne lika danna nästan så det är verkligen vikigt att skriva namn i dom.



Känga från Skopunkten.com



Sko från Skopunkten.com



Sko från Skopunkten.com



Sko från Skopunkten.com



Sko från Skopunkten.com