8 mars 2013

fredag och i dag är alla , precis alla snoriga och små hostiga hemma.
Så det blir inge speciellt att göra denna fredag. mera än att ta det lungt, men det är skönt det med för framöver så kommer det att hända någe varje helg så en ledig och lung helg tycker jag vi ska ha.

Det blir en vända till panduro i dag för att kolla efter lite roliga saker får se om jag hittar det jag söker.

7 mars 2013

Torsdag och solen lysser in i köket så vår kännslor bubblar inom en,

Jag har varit lite off senaste veckorna mycket tankar och funderingar som rör familjen framtiden och så klart cassandras sjukdom. Vill inte skriva för mycket än om alla tankar men så småning om kommer det att skrivas. men inte ljust idag,

Vad mera så är alla små snoriga och hostiga förutom jag än så länge sen har vi en son som nu har slutat med nappen vilket gör att han är mera mammig nu än tidigare, svårare att somna men det går rätt så bra.

jag är inne i en fas där jag pysslar och funderar på mycket så får se om jag lägger upp någe här på bloggen'

3 mars 2013




Så här gjorde jag:
Jag köpte en färdig ljusslinga med lysdioder (så det inte blir för varmt). Sedan köpte jag små genomskinliga snapsglas i plast. Med en vass kniv högg jag hål i bottnen på glasen. Det blir lite sprucket och fult men det syns ju inte sen… Jag klippte till en mall i papper och använde sedan den för att rita av på ganska mjukt mönstrat papper från TGR. Klippte till 30 pappersremsor (min slinga består av 30 ljusdioder) och klistrade en på varje snapsglas (efter att jag lirkat genom lamporna så glasen var på rätt plats). Voilà! Små och söta “bägare” till lamporna blev det och en riktigt mysig slinga. En klapp på axeln ger jag mig själv för den.

  

Tips och trix

Rita av muggen genom att rulla den över ett papper och rita utmed över- och undersida.

LJUSSLINGA