25 maj 2012

God morgon lördag / eller inte ... har sovit som en kratta mannen sover halft på en, fukigt varm med kallt svettigt. av och på med täcket, har vaknat till och har svårt att somna om , När man väll sover och lill mannen forfarande sover så sitter man här , dom äldsta satt och kollade på tv redan kl 6.18 så lagom till lunch kommer dom att somna.

I dag är det inge roligt välder, Cassandra kom och berättade att på lilla aktuellt så skulle det regna idag och det skattade man åt när hon kom och berättade som det har varit så fint väder nu hella veckan. men det ställer nog med lite regn kommer nog att komma idag.

I dag ska vi fixa till kalaset som är i morgon ...
Hallå i stugan fredag kväll och mannen håller på att fixa våra cyklar så dukigt av honom.
Så nu kan man börja trampa vart man nu ska.

Vi åkte tidigt i morrse till biltema för att handla grejor till cyklarna och lite saker till kalaset. så nu h
ar vi allt hemma nu är det bara att vänta in söndag. och på Söndag är det morrs dag.

Farmor har med hunit varit över och lekt med barnen så dom var lagom trötta nu när hon gick hem.

Så mannen håller på med cykel och en sj har tråkigt.

23 maj 2012

Måste skriva av mig lite  känner mig lycklig inombords ljust nu och den känslan är den bästa. Jag mår bra känner mig stark. pigg och nu börjar det hända saker under vårat tak mannen har fått sommarjobb på sitt gamla i 9 veckor fast inte heltid vilket kan vara skönt att börja med. några mindre mini semester är inbokade liseberg med stuga, kolmården, 7 dagar i almers hus.  så sommarn kommer att bli en bra sommar.


Tisdag... frågade bästa väninnan om hon kunde sitta barn vakt till vild battingarna och det gick bra. så vi kunde åka handla present till den lille samt handla hem en massa mat . mycket som fattades men det fattas lite forfarende men vi så ändå ta en vänta till mataffären för att hämta ut paket.

Som jag beställt och mannen bara sa att det gick bra. inte varje dag man tar över så men en skön skänsla.

Wille är på dagis cassi och maxi byger lego.


21 maj 2012

Britax Bilstolar

God morgon dagen börjar med sovmorgon till kl 7 vilket var skönt en gnällig och trött cassandra kom upp .
Mannen får lite sov morgon så snart dax för frukost. men innan det satt jag och sökte efter om britax bilstolar hade någe slags lekpricka till sina stolar men hittade inge sådant men hittade denna stol som jag funderar till om man ska införskaffa till maxi sen när det är dax att vända honom får se vad mannen säger.









 Denna har vi nu till dom två äldre.