20 maj 2010

4 stick

Barn morskan = fyra stick i fingret och en daim glass som belöning hem sen.
fick 4 olika resultat så hon var inte nöjd och att det redan har gott ner så fort som jag var där i måndag i dag är torsdag. Så hon måste prata med doktorn igen och hon kommer att ringa upp mig i dag efter att hon har prata med honom troligt blir det mera järn drop i morgon kanske i samband med ultraljud

Frågade även hur dom bedömer att barnet är stor eller litet ... allt som är över 4300 är stort lätt det på henne men dom tror jag klarar större barn och vista gör man kanske det men vem vill födda så stora så man spricker eller får så ont så man vill ha massor av medicin .... Tycker det är lite dumt att någon annan ska bedöma vad som är stor och vad som är litet det är ju jag som ska födda och jag som kanske spricker och vem vet att det läker hellt oki ? Blir bara så putt.

Nåja snart är det mat så nu ska jag läsa lite bloggar innan så skriver säker mera senare .,..

19 maj 2010

Hon ringde i dag

Idag så ringde min barnmorska efter att ha prata med doktorn och dom kom fram till att i morgon ska jag till tereas att göra Hb test igen för att se hur det ser utt om det blir högre eller lägre , sen så så fick jag ultra ljuds tid på fredag redan kl 10,30 vilket känns lite roligt att få se den lille innan den kommer sen hoppas man på någe bra beslut ,, men det bror på hur stor den är säger dom hella tiden blir lite arg ledsen över det att dom säger att du har lju klarat dig två gånger då klara du en till men det är ju inte dom som födder det gör ju jag och jag vill inte få stora klumar. Mm vi får se helt enkelt vad dom säger på fredag.

Tisdag 39+0


fors måndag

Måndagen så var det ju barnmorskan som gällde och järnet då hade gott upp från 94 till 106 så får se om det fortsätter eller om det går ner någe innan den lille tittar utt.

Barnen var ju med så cassi hörde hjärtat så men wille han sov under undersökningen någe positivt som var är att man bara har gått upp 6 kg denna gång så det är skönt. allt annat var bra .. Pratade lite om järnet om man skulle få en om gång till eller om det räkte nu innan det blir ju lite tajt med tid sen om jag ska få göra någon ultra ljud innan men det måste hon prata med sin doktor om och ska åter komma med svar om det.

Vi hittade solhatar till alla tre barnen så nu slipper dom få solen i ögonen . Blev så klart fika på stan men inte glass det blev fika på åhlens cafet och träffade alla där som jobbar innan den lille kommer men det blev chokladbollar och paj för oss vuxna rikigt trevlig dag slutade då med att grilla på el grillen hamburgare och strips vilket var gott och utte kunde vi sitta.

17 maj 2010

stan i dag

Sommar kläda barn eller mera fin kläda kanske man ska säga. i dag ska jag träffa min barnmorska och alla ska följa med roligt att barnen för höra hjärt ljudet en sista gång innan den kommer utt .. SEn ska vi kolla på solhatar till dom vore bra innan den lille kommer för då kanske man inte hinner eller tänker på det kanske ska köpa en till den lille med. Sen blir det nog glass på stan efter det så ska snart gå och göra mig klar och mannen gör sig klar nu sen så blir det lunch sen buss ... barnen längtar till att få åka buss,,

Solen skiner fint idag så får se hur varmt det är utte.

Längtar tills man kanske man göra någe roligt att bjuda över lite folk och snacka lite skitt och umgås ,,, sommarn är ju kommen !

16 maj 2010

7 dagar kvar

I dag är det bara 7 dagar kvar tills den lille ska komma och vad man längtar nu nu vill man att det ska hända saker men det fins väll inte med i denna historia för det har ju alldrig händ förr att den har kommit tidigare så varför denna kanske att det går fortare.


I går kväll kom alla fall farmor över och det var trevligt. vi var utte en sväng med barnen i lekaparken innan säng dax sen så satt vi oss vuxna på balkongen och tog macka och kaffe och spelade maxi jatsy vilket var roligt med mycket skratt. Känndes lite som förr med farmor när man bodde hemma hos mannen och farmor.

Men sen blev det lite bråk med wille innan vi skulle somna så men sen så har natten varit så där har så ont att man drar sig för att rulla runt i sängen sida från sida fast det behövs .