9 juli 2010

fredag myss

Myssig hemma kväll med mörks choklad och rödvin och nötter kan inte bli bättre...
Barnen sover så sött efter att pappa hade tagit utt dom och dom fick springa av sig utte innan läg dax så i morgon får vi se vad man hittar på .... Vad ska ni hitta på?

fösöker


Försöker fästa blicken men det kan bli lite tokigt med som denna bild som mamma min tog

8 juli 2010

hoppas det kan bli verklighet

Läste en blogg för några veckor sen om att hennes son fick gå på dagis 30 timmar i veckan när han lille syster kom till världen vilket jag reagerade starkt på för att jag vill med ha mina längre på dagis men vi som är arbetslösa eller mamma eller pappa lediga bara får i eskilstuna ha sina barn på förskola bara 15 timmar vilket är för lite ..

Mannen min hittade då denna sida på aftonbladet.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7439026.ab

Och skulle dom nu vinna och det går ingenon så sulle det vara roligt för barnen som älskar att gå på dagis och vi föräldrar kanske har större chans till jobb sökande samt få en paus från barnen och det kanske kan leda till mindre bråk ocha llt där om kring
God morgon god morgon ögon locken tunga som dass lock och gröten står här bredvid mig och ska ätas upp...

Seg som bar den sömnen är inte den bästa men det får man väll ta när man har små barn ..

I går vart det inge bloggade eller någe fick någe skitt på min hotmail som tydliegn lades på våran dator så mannen fick göra om allt med dator så nu är den som gott som ny igen.
I går träffade vi några barn med sin föräldra på dagis och lekte och snackade skitt vilket var roligt vilket vi kommer att göra flera gånger kanske är flera som vill hänka på mamma träffar i fram tiden,,, jag kommer nog vara mera i det efter att barnen har börjat på dagis i gen...

Så i dag är det möte med prästen för dopet som ska hållas om två veckor för maxi så det är roligt att planera och så men vi får se om man kanske skriver mer om det senare hej svejs så länge.

6 juli 2010

Nyttigheterna forsätter men nu ska man få unna sig lite glass med lakris strössel..

Vi har även hyrt filem farsan så det ska ses nu...

Har gått och lagt på dop kort i dag till maxis dop som är snart ... så får se hur många man blir bara för man inte hittar någon lokal så kommer det säker massor så det blir tråkigt och rörit hemma.

5 juli 2010

5 veckor gammal


dagens mat


Dagen mat blev woke med champenjoner och purjo samt till tomat sås sen skinka till det.
Middagen hemma gjorda panbiffar med sallad och stekta champenjoner samt hemma gjord advokado dip.

ikea

Dom här bökerna hittade jag på ikea för en billig peng och jag tycke dom var så fint gjort ... figurerna som är på gardiner och mattor och allt vad det kan vara handlar då bökerna om..
En varm liten pojke behöver någe svalt på sig.
Den nya stolen!