6 augusti 2011

sånt som skulle passa i barnens garderober.





Cassandra sitter och ligger i sängen och tittar varje ag och ringar in allt hon vill ha och bröderna ska ha .
Vi har väldigt lika smaker så här är lite som vi gilar tillsammans. så får se vad som kommer att köpas under hösten.

5 augusti 2011

inge bloggande på en hel vecka.... har varit skönt men tomt.

Vad har hänt och vad har vi gjort denna vecka.

Måndag vart det bösk till vilsta och träffade barnens kusiner och dannes syster från örebro. och vad barnen lekte och hade det roligt . och på dagen så vart det stick i fingret för cassi värdena såg oki utt så vi fick åka redan då till uppsala.

Tisdag vart det dålig star för mig skulle ha räffat J och Al men fick ställa in mådde skitt under hella dagen , tog oss utt sent på kvällen och träffade ytrligare på i vilsta. och denna gång vart det lite mera folk och trötta barn fick vi med oss hem. denna vecka har mera känns som en lång lördag som alldrig tar slut.

Onsdag vart det besök då hem till oss av dannes alla syskon med barn fikade och slutade med att vi beställde pizza innan alla skulle röra sig  hemmåt. och vad tröt man blir av allt. men roligt för det händer inte varje dag.

Torsdag blev det stick i fingret och trötta föräldrar . men provsvaret var då inte bra så nu fick hon sluta med en medecin och hoppas hon får upp världena så vi kan åka till uppsla och få högdos, för annars måste vi vara hemma ytrligare några dagar och kanske får åka upp senare i veckan,.

Fredag blev det besök av moster mövva så det blev snackat till tusan och nu åker hon bot över en vecka så vi syns efter det. sen blev det lungt efter att hon åkte barnen fick bada och sen blev det en skrikig nattning i går vilket man får såndan ångest över.

I dag då är det lördag och vaknade förre tuppen gal kan man säga. och Maxi har då varit kanon orolig under natten så många gånger fram och tillbaka och nu så har mannen sov morgon så nu är det kaffe som gäller ,

Får vi se vart denna dagen tar oss. vädret utte är det inte roligaste eller varmaste.