10 december 2011

Skyddsänglar.

Under dom näst kommande dagarna kommer det hända att vi visar er till en sida försäng för att köpa skyddsänglar och budskaps ringar, Även en mail som ni ska skicka eran beställning till, så det blir klart och tydligt.

Men som sakt mera om det kommer.

9 december 2011

Tävling hos Mirka i Ärsta,


Mirka har nu en tävling i samarbeta I hop med Blocket och där skulle man ska motivera varför man gillar att handla på nätet.

Min kommentar lyder. , Just denna jul känns det mera än vanligt , tycker det är mysigt att gå och kolla runt på stan på jul klappar men denna år vågar vi inte göra det. På grund av våran dotters sjukdom så vågar vi knappt gå utanför dörren som det finns mag och kräk och allt där i mellan och det kan göra att vi blir inlagda och vi vill gärna hålla oss hemma. så det blir nät handel, det är enkelt att trycka hem saker och sen bara åka och hämta ut packet. då slipper vi ta med våran dotter till affären och utsätta henne för sjukdomar.

Vem och vad skulle få vad?

Min älskling skulle få en tomtom Gps , Vi har haft en som tar oss till ingemansland och den hittar inte ditt vi ska eller vägar. så en ny till honom så han kan hitta .

Symaskinen och matberedarna önskar jag mig. Symaskinen har jag behövs många gånger och får åka till släkt och vänner för att sy, skulle vilja sy mera än det man gör i dag, matberedarna ,Vi gillar i denna familj att baka bröd och mycket annat så denna skulle kunna komma till pass.

SEn då¨ tv Skule jag ge till mina barn. Min äldsta dotter är som sakt sjuk och är hemma på dagarn så det blir långtråkigt så våran tv i vardags rummet går mer filmer på än vad vi får se, Så det skulle kunna vara en kanon bra att ha på hennes rum så kan hon se på film när som, Spelen är med någe som hon kan sitta med och göra på dagarn när det är långtråkigt på sjukhus , sjukhus resorna mellan sjukhuset. så följer ds med,

Känner att Mina övriga barn kommer mycket i kläm så lite lego att leka med vore roligt,

Cancer

Cancer var och hur fick vi ordet cancer i samma mening som med barn.

Livet är så jobbigt  ändå  varför drabbas barns av det , ?
I morgon tänder vi ljus för en underbar lite tössa bit som inte kommer att kunna vinna över denna hemska sjukdom. Jag tänker på er varje dag, mina tankar är hos er ständigt.

Det svåra är att se nackdelen av denna sjukdom finns så nära hos en, Det finns ständigt i våra tankar men vi lever ljust nu här och nu,

Cassandra frågar ofta om denna flicka , dom har ju träffats i Uppsala och så och vi kollar dagligen på fb och hon tittar på bilderna och frågar vart hon är. Hur ska man förklara  , så hon förstår, tänk om hon blir skrämd.?
Så snälla hjälp oss och få in bidrag genom att köpa en skyddsängel av oss så går pengar till forskning.
Så vi kan bli av med denna hemska sjukdom . Så tveka inte köp en redan i dag, och rädda liv.

8 december 2011

Lucia firande



Som vi åker till uppsala på Söndag och kör sen högdos på måndag med sov doktorn,.
Så Järngänget på Dagvården var så snälla och valde att fira lucia denna torsdag och det var mysigt med lucia tåg med knytis fika vilket var mysigt och barnen samt föräldrarna såg fram i mot det lite mycket som barnen,

Tack snälla Å för familje bilden. 

Måste visa


Dom här härliga dräkterna kommer från kaphal och jag älskar dom så dom fick lika dana.

så dom här får man slita på när man är hemma och passar kanon när vi nu åker till uppsala och springa runt i.

6 december 2011

inte som alla andra

om jag hade då 11 000:- och ville vara den ända som hade denna så skulle jag köpa denna. Vilka blickar på stan man skulle få om man kom med denna... den är ful snygg vagn.

Önska kan man göra.

Phil & Teds Promenade: Detta är en helt ny vagn som kommer i januari 2012.
(inline)vagn som har vändbar sittdel! Jag tycker att små 6-månaders bebisar är alldeles för små för att sitta vänd bort från sina föräldrar så det är väldigt välkommet från min sida. Promenade har en liggdel som går att göra om till sittdel, sittdelen är som sagt vändbar men som jag förstår det går den bara att ha bakåtvänd när man har den som singelvagn. Syskonsitsen går också att göra om från liggdel till sittdel och denna syskonsitsen ska vara i full storlek, jämfört med övriga syskonsitsar som är lite mindre. Eftersom syskonsitsen även går att göra om till liggdel går det att ha två liggdelar på vagnen. Det går även att fästa ett babyskydd på vagnen. Promenade har fyra punkteringsfria hjul, de främre är svängbara. Handtaget är ett teleskophandtag. Suffletten på huvudsitsen är stor och skyddande. Promenade är enkel att fälla ihop som singelvagn men syskonsitsen måste tas bort innan den går att fälla ihop. Promenade tar “bara” 15 kg 
per sits (till skillnad från de andra Phil & Teds vagnarna). Vagnen väger 13 kg som singelvagn.


Me like! 




Om jag fick köpa en en snygg och en växande vagn till sommarn skulle denna stå hos mig. När man ser allt man kan göra så blir man mera än kär  och näst till alla mina kan sitta i den ..cassandra kanske är för lång men dom andra två kan. 


Å vad jag är kär!

4 december 2011

skyddsänglar

 Nu ha vi sålt några flera... Vilket känns skit roligt. Denna på bilden över har vi valt till lite killigare vilket inte alla behöver. Vi gör liknade fast med rosa o vita kullor än så länge , ska skaffa lite flera färger så man kan välja. Denna på bilden kostar 70:- med snöre.
Bild nr två små änglar med snöre kostar 60:- dom stora kostar 70:- med snöre.

Så kom ingen nu och köp och sponsra till Barncancerförenningen.

Tunabusland. Med Barncancerföreningen

Dom slog upp portarna till oss redan kl 9 på morgon så en hel timme hade vi och springa runt som vi alla ville. 
Vi föräldrar for runt lika mycket som barnen och testade det som fans. 

 Denna kanna vågade inte wille åka innan men efter detta besök så har han blivit en i gänget som vågar åka.

 Här inne skulle vi bli serverad hamburgare och korv. saft kaffe. tårta glass ,bulle.


Bilderna är tagna 3dec2011

Det blev en härlig dag efter besöket på busland så åkte vi till grevgott och handla hem lördags godis och lite chips och tog det lugnt , farfar kom på besök så dom var över och fika och efter det besöket var alla trötta och tog det lugnt .. I dag är det söndag. och vi har bara varit hemma vart en vända på promenad till affären och sen hem men det lilla räckte och det var skönt så länge det inte blåste.