9 mars 2012

Blond eller brun


Nu vill jag göra om håret. En gång i tiden har jag varit blond och vill ditt i igen ,Men jag ska klippa lugg denna gång fast med långt hår vilket jag inte har haft. Sen är frågan kan man bli lite snyggare i blont eller ska man vänta och vara sin vanliga.
Frukost nu då står det på listan önskar att barnen var lite större så kunde dom själva göra mackorna.

Cassandra har börjat säga såna roliga saker till en, Sa till henne i morrse att hon kunde lägga sig i sin säng om hon var trött hon sa att wille hade väckt henne. Då sa hon att hon tycker vi ska byta maxi till en tjej eller skaffa en tjej till cassi som hon har någon att leka med. Kan förstå hur hon menar men att skaffa en flicka till,
Tror inte pappa är med på noterna.

Nåja i dag är det fixa rum som gäller så får vi se hur långt vi kommer. mannen ligger och fortfarande drar sig. så nu ska jag gå och sparka lite lätt på honom.

förvaring

Burkar 3 st Wintergarden

Kantigt burkset Flowergarden
Burkar 3 st Autumngarde

Burkar Tilda 3 st

Burkar 3 st Tilda Springtime 

Dessa härligheter finns på Panduro, Vi gör om barnens rum sakta och tar lite i taget. Cassis skrivbord tog vi bort igår och nu är det halv tomt i hennes rum, vi sparade skriv bordet om det kommer upp att hon sen igen vill ha. Men ljust nu tycker hon att det är för baby vill ha mera tjejigt och fint så nya gardiner samt några fina kuddar i sängen och över kast så får se vad man kommer på framöver. Och med detta kanske man ska lägga lite pengar på en symaskin som jag har vilja haft i så många år.

Tilda tyg 140 cm Peony White Tilda tyg 140 cm Inca Red Tilda 50x70 Orient bird red Tyg 150 cm prickar cerise/vit
Tyg 50x70 cm prickar rosa Sats dekorband Christmas House Sats dekorband Fruitgarden

Sats 3st runda höga askar vit Applikation Chrysanthemum Virkade blommor röd/rosa

Vagnar.



Stokke Xplory
Jag tror man antingen hatar eller så älskar man denna vagn. Jag bara älskar den ljust för den är annorlunda den är inte som andra vagnar och så färgen är så snygg man kan ha den från babys till dom är över 102 cm långa vilket är runt ca 4 år ålder samt tar den 20 kg i sitt delen och det är bra med vikt. Min minsta skulle sitta som kungen i denna den har allt och lite till.

Brio Go 
Första gångerna jag såg denna så var min första tanke om handtaget verkligen var skönt att hålla i . Är den stor när man fäller ihop den eller blir den liten och jag har nu sett denna i verkligheten och gillar allt med den.
Färgen är snygg ihop med den vita ramen.

Orbit 
Ufo vagn kanske man kan säga  Men jag gillar vagnar som folk vänder sig om på gatan. vill säga att man vill synas. Vet själv när jag såg bugaboos donkin första gången fan vad man stirrade. Och den gillade vad man såg. Denna kan man snurra och fixa och dona så denna skulle med vara en vagn att få testa och klämma på. 

Som sakt vagnar man syns med gillar jag skarpt. Och vi alla har olika smaker och tur är nog det.!

5 mars 2012

Tävling

Titta in i morgon så kommer jag ha en liten tävling. så kom tillbaka i morgon !


gnäll inlägg.

Nu har man hamnat i sådan jobbig period ledsen och arg och förbannad på allt som rör det som har hänt.
Arg på läkarn som inte kan prata om saker innan han gör saker,

Säger saker som vi inte rikigt håller med om, som att cassi är deprimerad ,ledsen inom gående.
Inte alls sitt rätta jag och vem fan är det hon är 4 år och förstår inte rikigt vad hon går igenom , och varför inte alla andra äter och får medeciner. åka in på stick i fingret. klart man sparkar bak ut och blir arg och ledsen.

Men ljust nu känns det som att det bara är fel på våra barn. att cassi behöver få pykolog hjälp och mer eller mindre kanske vi behöver det men hon kommer inte säga saker det kommer att bli frågor när vi kommer hem. Hon känner inte folk och då säger hon inge heller när hon inte känner igen sig. Blir så arg på allt ljust nu.

Sen är det prov tagning på pojkarna på måndag får vi se vad dom inte tål eller om det är någe överhuvud taget. Och på torsdag blir det inte någon provtagning på cassi det känns med konstigt.

Allt suger i dag.

4 mars 2012

Banditkaka

ca 16 bitar

Ingredienser:
175 g smör
3 dl socker
2 ägg
2 dl vetemjöl
0,5 dl potatismjöl
0,5 tsk Dr. Oetker Bakpulver
0,25 dl kokande vatten
0,5-1 tsk Dr. Oetker Mandelarom
3 tsk Dr. Oetker Hushållsfärg

Glasyr:
4 dl florsocker
ca 1 msk varmt vatten
Dr. Oetker blå Hushållsfärg
Dr. Oetker Jungledekoration
Dr. Oetker Jungleströssel

Gör så här:
Rör smör och socker vitt och poröst. Blanda samman alla torra ingredienser och vänd ned dem i smeten. Tillsätt vatten, mandelarom och hushållsfärg. Häll smeten i en liten smord långpanna, ca 20*30 cm. Grädda kakan i 175 grader ca 15 minuter. Låt svalna innan glasering.

Blanda florsocker med vatten och blå hushållsfärg till en klarblå smet. Bred glasyren över kakan. Dekorera med blått strössel och Junglefigurer. 


Kakfat / muffins ställningar.

Cupcakeställning Pink Dreams
http://www.celebrations.se kostar 160:-



Koziol kakfat / fruktfat - Babell, svart