21 augusti 2010

buffe

god dagen till äran i dag har dannes familj vartit över på på buffe och efterätt och kaffe och det blir alltid så mycket när man har släkten över men det vart trevligt och nu sitter vi trötta i soffan och hal sover men vi har hyrt film så det ska ses i kväll för det är ingen film som barnen kan se.

I morgon blir det nog en promenad om det inte blir fullt välder.

Så hej svejs så länge så hörs vi kram kram

20 augusti 2010

fredag

jahah fredag redan och veckan snart är över.

I går fick man reda på någe som jag inte viste om som nu kommer att kosta oss pengarom så där 2 år vilket är med lite konstigt att man inte kan göra någe ått det förrens då .

Nåja kan ju inte gå och må dåligt över d et i två år förutom att ha pengar så man kan betala när det väll kommer ner i brevlådan.

Men då vet jag inte hur vi ska ha de i fortsättningen , kanske är lika bra att ta bort det,

Nåja i går blev det bställning på mat som kommer hem i dag så skönt så kommer mannen hem tidigarev efter trännigen .

Så nu efter sovande och lunchandet så bler det lekparken en stund så dom får leka av sig lite.

19 augusti 2010

trött

i dag är man så jäkla trött och så är cassi på en hella tiden vad man än gör så är hon där och slår sin bror gör hon hella tiden uttan att han gör någe bara så där från inge stans. är det vanligt ... tycker inte det.

Väll behövlig semester vore inte fel så man fick ladda batterierna , jag älskar mina barn över allt men ljust nu har man inge ork alls sen sova gör det inte bättre av att inte få, men det kanske blir bättre,

Önskar barnen fick gå mera på dagis vilket dom skulle behöva ljust nu för dom har så mycket spring och energi.

18 augusti 2010

grattis

Grattis älskling på 26 års dagen önskar din familj

eskilstuna bloggarna

Bloggträff!

Hej Eskilstunabloggare!

Jag har "filat" lite på en bloggträff och nu är det dags!

Torsdagen den 2/9 kl 18 på restaurang Grappa träffas vi bloggare från Eskilstuna. För trevligt umgänge och bloggprat!
Anmäl er på michellecoenraads@live.se så fixar jag med bordsbokning och dyl.

Kopiera gärna detta i din blogg för att vi ska kunna nå ut till så många som möjligt!
Välkommen

Mvh
God bless you Chellio!

http://godblessyouchellio.blogspot.com/2010/08/bloggtraff.html

Scooter - Stuck On Replay (Official Video HD)

Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

Taio Cruz - Break Your Heart ft. Ludacris

17 augusti 2010

Tack B för en härlig rolig trevlig dag på stan med våra minsta.

Tråkigt bara att man blir så stressad av tiden men som du sa en timme längre på dagis skulle göra mycket nåja nu är det som det är ...



vill inte gå in juppare på det men att jag forfarande kan bli ledsen fast man är så gammal,

Nåja inge mera om det ,



Mannen tränar nu och alla barnen sover så då får man passa på sitta och skriva av sig min älskling ska få sig en överaskning i morgon kommer mer om det då för det är min älsklings födelse dag i morgon 26 år blir han ,, puss på dig min sötnos.

16 augusti 2010

Dansa

dag drömma

Dag dröma det kan man väll få göra det kostar inge.

När Mannen och jag gifte oss blev det inte någon smekmånad en natt på hotel inge mera sen har vardagen gott som bara den, åren rullar på firar 4 år i år i okt så drömen är väll att få någon slagts smekmånd så dröma det kan man väll få göra.

Bröllop i Krabi - Ao Nang, Thailand

Jag har sakt att jag skulle vilja ha någon slags cermoni med mina barn är med men då får man väll inte vara någe själva om man inte har någon med sig. som kan hjälpa. Men vist vore det fint att gifta eller så på en strand barfota och solen skiner ner på en.

En dröm

Helgerna går så fort så man hinner inte med och nu jobbar danne bara 2 veckor till vad händer sen ... det får väll ta och se.. om det kanske blir någe mer eller om han blir arbetslös ...

Barnen sitter och ritar så fint på golvet. och den miste sover i sin säng. kalopps bitar står och puttrar så det ska bli kvälls maten så det ska bli smaskens det var länge sen man åt.


ringde för jag hade en fråga angoende att mina två var sjuka förra veckan och var inte på dagis och när man är arbetslös eller så måset man ha intyg men inte när man är mamma eller pappa lediga vilket var skönt för det är bra krågligt med alla papper hitt och ditt.

15 augusti 2010

Shakira :Waka Waka This Time for Africa

tidig hem gång i går som vi hade alla barnen med oss som ingen kunde passa som vanligt det är så när det gäller oss att inge kan hjälpa och nu var det ändå 60 och 70 år kalas men åfesten är väll viktigare ... så är det med det.

Så vi fick gå hem tidigt för barnen orkade inte och som vi gick så tar det lite tid.

i dag är vi alla trötta och mannen somnad när han skulle lägga wille för lite sov tur ... så nu sover dom och maxi och jag och cassi är vakna. ... och maxi är skitt gadl...

Något tips vad man kan ge sin kalr som fyller 26 år nu den 18 aug. ?