12 augusti 2011

God morgon ögon locken är så tunga så man knappt ser någe.

Nu är man hemma och då ska barnen gå upp skitt tidigt. så maxi har varit orolig och cassi har haft toa besök. så det är som vanlig igen hemma.

I dag är det lör och i dag ska vi åka till örebro för 40 år kalas och sova över. så det ska bli trevligt och vet ni vad i går hittade jag en kläning eller rätta sakt min man hittade en kläning till mig och den satt så snyggt i morgon får ni se den på . sen hittade mannen en kjorta. och en kofta som satt skitt snyggt.

Jag hoppas att det kommer att gå bra med barnen hos mormor och morfar ,, cassi är små grinig och mår till så där bra enna min och sen dåligt humöret . sen dom adnra rä som vanligt med mycket energi.

11 augusti 2011

inte trodde jag att vi skulle bli kvar så här länge. nu har vi varit här i 5 dagar och och i morgon är det dag 6 och så länge har det alldrig blivit .och det går då bara så sakta. nu senast låg det på 0,3 så förstår ni att vi klättrar på väggarna här ljust nu och ingen att leka med för cassi och tiden går då allt för sakt.a så nu rullar ullared på tv och jag hoppas att natt personalen har någe bra nyheter kl 22 o at dom i såna fall,,,

men under deta inlägg kommer nyheten och vi ligger nu på 0,2 så vi får åka hem . så vi får se om det går en taxi om 1½ timme hitt och det är tiden det tar att åka hitt om det tar mera än 2 timmar stannar vi kvar över natten. fan vad det är en skön kännsla när man får deta besked.

i love it!

10 augusti 2011

cassi på sjukan och sen nu mannen

så nära men ändå långt kvar.,,

nu vill jag bara åka hem hennes värden låg på 0.4 så nu hoppas jag at det set bra utt i morgon bitte för nu är min man på akuten med sin mamma och hans syster är hemma hos oss och passar pojkarna,.
Vet inte vad det är som har hänt rikigt men han har tydligen mått väldigt illa och kräks många gånger och hans balans sinne 'r inte hellt oki så bästa för honom är att kolla upp det , och det som kan ligga  baka allt deta kan vara hans onda nacka sen 1 månad tillbaka men mycket ursäter och semster så har han då inte gått... önskar mera at jag var hemma så jag kunde ta pojkarna , tän sen i morgon bitta när dom vaknar så kanske dom blir rädda när inte danne är hemma och det är dannes syster som är där och tar upp dom.

så denna natt kommer det inte bli många timmars sömn så nu mer 'n någon sin vill jag åka hem.


så nu slår kl 00.00 ch jag kan inte äns komma hem än för att ta hand om mina pojkar.
God kväller.

hur är värdena i dag då ?

i går tog dom efter timme 23 och då var det 97/98 kommer inte ihåg och i morrse dog det ett nytt då var det 2,2 och nu på efter middagens prov kl 14 låg hon på 0,7 så jag hoppas att provet vi tog kl 19.30 säger att vi ligger under o,2 för då får vi åka hem eller att det ligger så lågt i morgon bite annars. men jag tror någon gång under i morgon får vi nog åka hem.

vi var ner till leterapin och hämtade upp lite pyssel så vart sitt halsband två tavlor och en snygg ask med bling bling på.
sen har vi spelat lite mera wii nu på kvällen och busat samt målat cassis naglar. så denna dag gick rätt fort.

Vad jag saknar mina små herrar där hemma.

det regnar i uppsala

Regnet faller utan för fönstret och det slår i mott föster brädan. det bliztrar  som om lamporna håller på att gå sunder. en tråkig dag allså , det posetiva är då sessan som nu orkar mera och har varit uppe och lekt.

Så vi har varit nere och hämtat upp lite roligheter som vi ska sätta oss med efter att cassi har sovit klart. nu sitter jag som på nålar och hoppas hennes värden har åkt ner masso så vi kan åka hem snart kanske inte idag men kanske tidigt i morgon.  annars har man inte mycket mera att skriva eller säga förutom att man sakar allt och alla , men snart är vi hemma där vi hör hemma.

Hake hakspätt är funnen han har inte blivit uppäten av groffalo under sängen samt uttan för vårat fönster.
Ni som undra vad det är vi prata om så är det en bok som är om en gruffalo och sen hake hakspät fick ihon i skistan för hon tog sin tablett en hemlis ....

Så nu är det klart en bättre dag och känns som vi snart är hemma i etuna vilket är skönt att veta att vi snart får åka här i från och börja få en vardag hemma igen med dagis lämning och hämtning så nu måste jag gå för cassi måste cissa mitt i allt skrivande och hon är så rastlös så nu måste jag aktivera henne under hella dagen., men myssigt att se henne busa och le igen min sessa.

Hej

9 augusti 2011

fan vad tiden går sakta har då inte varit uttanför rumet sen igår och lämnade brickan samt hämtade kaffe.
och nu är kl 13 och ho mår illa till och från men nu kissar hon massor så hon ligger bra på det så jag önskar att kl var efter 18 för då är högdosen över och snart ska hon få för illamående och jag hoppas hon snart är är på benna och springer runt i korredåren samt vill leka eller rita men sådan blir det inte nu,,

Nu ligger vi i varsin säng och kollar eller surfar på daorn mer än så är det inte.

och jag förstår att det är tråkigt at läsa om deta samt allt på fb men jag måste få skriva av mig,

Det är svårt för andra tt förtå som alldrig är så här på sjukan och har någon allvarlig sjukdom. ochsen dom små lida och inte kunna göra någe och sen när läkarna inte tror rikigt på en men jag känner ju min dotter bäst ... så man får ju stridda mycket för dom i bladn ska förstå.
Men nu sover hon och hon har inte mofin droppet kvar så nu kör vi bara alvedon så jag hoppas det med gör att hon slipper må illa för i kväll måste hon få isej tabletten.

8 augusti 2011

op tid

nu har vi fått en op kl 12.20 så ska vi åka ner snart så en arsnabb blogg blir det,

Doktor var inne och pratade och kollade reflexer men hon hade braarm reflexer men dåliga i benna men det blir så säger hon och det brukar komma tillbaka och allt bror på vkristin som hon får nu hon får var 4 vecka.

en grinig dotter som snart ska ner och vill inte ta sin alvedon så får se hur vi gör kanske  får ge henne det när hon är det nere.

så när hon sover så gott så ska jag ta och köpa lite frukost som jag ej har tagit och ätit som hon inte kan äta eller drika.  vill inte vara en taskig mamma.

morgon kaffe nr 2

En trött mamma och likblek i ansiktet
God morgon !


Måndag morgon

I väntas tider och en ivrig och glad cassandra ligger bredvid en i sin säng och kollar på film duschad och klar för sov doktorn som blir lite annurlunda i dag men hoppas det går lika bra för det. och allt glider på som det ska och som det är bestämt.

i dag åker grannarna hem vilket är tråkigt för oss men roligt för dom som har varit här en vecka. dom flesta är mest på sina rum och vi är näst dom som är utte och rör oss i koredoren så får se hur lång denna vecka kommer att kännas.

har även fått pratat med min man och mina pojkar som har det bra hemma med sin pappa.

Varså trött i natt men hade så svårt att somna över att som for i huvodet med tankar och ångest så i dag orkar man knappt hålla ögonen vakna. men men kanske kan få sova lite mera i natt men det kommer ju bli upp och kissa under nätterna så vi får se ...

7 augusti 2011

Det finns inge värre än en splittrad familj och vara uppdelat på två, Vet att det är gnattit att bara läsa om deta när vi är ledsna eller arga eller besvikna med så här är vårat liv ljust nu så det är vad som känns som kommer ner.

Nu är kl massor och tössa biten sover inte än men dom som jobbar natt kommer snart in och då ska ska vi försöka enu en gång med skallbagen och be nu att den funkar så vi slipper mera lidande för deta är då en av dom jobbigaste bittarna under hella allt deta. vill bara krama om min man och bara drömma mig bort från allt ont som fins.

Hatar deta.
hallå....

SDet blir uppsala för oss så taxin kommer nu kl 15,00 så det är skönt att någe går rätt framåt men sen får man se vad dom säger när vi r väll dår hoppas dom kör hella reaset framåt så vi kan åka hem skapligt.

Så nu ska man gå in i duchen och göra sig klar för att åka till uppsala så hej så länge.

gnälligt inlägg

God morgon disken är gjord tvätten är i gång vad mera ska hinnas innan /och o man får åka till uppsala i dag.?

Mannnen och dotter är nu och tar stick i fingret för att få g att åka till uppsalla som hennes värden inte var bra i torsdag. och nu har hon inte tagit någon  medecin under helgen så håll tummarna,

Satt och läste i bf i går och satt mannen och jag och diskuterade hur våart liv ser utt genfört med alla andra. och vad man kan bli arg för sånt folk tar för givet och blir griniga för att dom inte kan göra någe specielllt.

Ni som inte bor i stan som läser då har vi ÅFesten della helg som var och det har man då inte kunnat gå och ner och se eller göra någe som vi ska til uppsalla vill man inte att hon blir sjuk eller så innan vi ska åka.

Sen då som störs mest är att vi är låsta, vi kan inte äns åka alla och handla uttan att man får nervsamma brott på alla som står och hostar och nyser i kassor och köer eller så  . vi kan inte gå till någe parken bad vill inte bara i sjön av olika skäll vi kan inte vistas inne i lekhaller eller någe sånt med cassi....

Vi är låsta kan ni fårstå hur då dom mår som blir straffade av attt inte kunnna följa med eller kunna göra saker som för. Alla går och sätter sig på en utteservering kan vi det nej / någon som har frågat och erbjudit sig att passa barnne så vi kan få gå ner någon gång i sommar nej!

Har mannen och jag gjort någe på hundra år aaa vi har fått barn passing några timmar,så vi kan gå utt och äte sen gå hem och sen på spa några timmar men sen då inge mera.

Nu har vi fixat allt till nästa helg som vi är bjudna på 40 år kalas i örebro så ska pappa passa dom under helgen och vi ska få göra någe som ett par uttan barn. men nu vet vi inte om vi kan och får åka för allt hänger på uppsla resan får vi inte åka idag så kan vi inte gå på festen på lördag får då hinner vi inte med tiden ,

Det vad vi såg framimott och nu kan vi inte åka.

Så alla ni som gnäller att ni inte kan gå utt eller inte kan göra saker tänk lite på hur andra har det. innan ni gnäller
Vi kan inte få barnvakt varje månad och en del gnäller över allt sådant .

Blir bara så arg och så klart blir man avis tänker ni och det blir man när man är låst med en sjuk dotter som man inte vill ska få olka saker som kan göra henne sämre.

Så nu har jag gnällt av mig ha en trevlig regning söndag.