8 oktober 2011

Tvätten den kräks jag på ljust nu ... det blir aldrig klar är min känsla och mera för varje gång... men men tror jag ska börja boka och torka i deras torka skåp så man slipper detta att ha ställningar stå överallt och tar flera dagar så när en veckans tvätta kommer i in på sina rätta ställen så är det dax igen för en ny tvättat tvätt att hängas upp.

I dag är det då lördag och helgen är nu bokad så i dag ska vi åka till farfar på lördags mys och vi tänkte gå men nu så klarar inte våran vagn vikten för dom äldsta funderar på att skaffa en dubbel som orkar lite mera som vi kan använda. så vi får ta bilen till dom vilket i säg skönt men tråkigt det är skönt att gå i bland, sen tror jag barnen tycket det är mysigt med att sitta i vagnen med var sin filt och somna till lite.

5 oktober 2011

Är så förbannat trött på deta. nu har deta pågott i lång tid och det gör alla trötta och irreterade. så nu vet jag inte längre vad jag ska göra. har då springit en gång i timmen till maxi och den timme vid kl 3 då roppade cassi sprang som ett spjut och vad var det hon ville( kan du stänga dörren mamma) vad fan är det  för någe hon orkar då inte alls kliva upp och stänga sj. Maxi har då kommit in i någe konstig period vet att dom andra med hade men inte så här länge att han är orolig och skriker på nätterna och sen vaknar han kl 5 näst till varje dag.

nu vill jag inte få några skitt tips eller att han ska vara vaknen hella dagen vilket inte går när han somnar näst till kl 18 om han inte får sova. så inge skitt komentarer tack ! behöver bara skriva av mig,

Denna vecka så är det enbarn stick i fingret och nu har vi under veckan kollat om cassi verkligen har ont i huvodet eller om det är någe med medecin eller kanske att han hon är på någe sätt små beroende av smärtlindring som hon mer eller mindra hra gott på någe sen hennes buspurtskörtelsinflamation, vad vet vi?
Det är vad vi står om det. förså fort hon inte få som hon vill så får hon ont i huvodet. så det är svårt att säga vad som är vad. och i dag är det torsdag redan så det är stick i fingret med så jag vet inte om alla ska gå eller bara pappa och cassi.


Vi sitter och tittar eller mera mannen gör det på heltid. kollar på bilar och fan säger jag vad det är jobbigt att lyssna på honom hella dagarn men jag måste försöka fårstå med som vi verkigen vill ha en bil.

Så nu har vi kommit in på kombi bilar men sen läser man mycket om det står det ofta många med 3 barn tycker att kombi bilar blir försmå tillslut och man vill inte ha en bil som drar en massa och kostar en massa.

Så frågan till er? om ni var en 5 st i familjen hur skulle ni tänka om ni hade råd och kan köpa en större 7 sitsig skulle ni göra det eller skulle det gå med en kombi. hur tänker ni ,,, lämna gärna en komentar,

2 oktober 2011

Min önskelista till tomten.

Hello Cupcake av Leila lindholm.

 Leila bakar cupcakes och whoopies! I sin femte bok fokuserar Leila på det pittoreska och söta livet och gör en bok som är en ljuvlig liten presentbok. Hello cupcake! Leila är i farten är den fullspäckad med fantastiska färger och pasteller.

 Boken är perfekt inspiration för alla som planerar kalas både för stora och små. Recepten är noggrant provbakade och är alla Leilas favoriter. Som många känner till vid det här laget är Leila ett stort fan av cupcakes. Hennes nya favoriter är trendiga whoopies som just nu är superpoppis i både Storbritannien och USA.

Whoopies som bakas på en cupcakeliknande smet påminner om franska macroner men är betydligt enklare att baka. De små kakorna fylls med goda frostings i olika smaker. I Hello Cupcake! hittar ni cupcakerecept som Rabarber cheesecake cupcakes, Missisippi mud cupcakes, Choklad-och lavendel cupcakes och Nutella cupcakes. Ibland whoopiesrecepten hittar ni spännande Smores whoopies, Black and white whoopies, Hallonwhoopies och Peanut butter whoopies. Följ med Leila in i hennes drömvärld och låt er inspireras!