21 april 2011

Solig torsdag

sov morgon ,,, och ändå segt att kliva upp men det var skönt att sova hemma bredvid mannen min och snart ska vi vara i ser i näst till en vecka. så cassi och jag åker till uppsala på måndag. så det kommer att bli jobbigt för oss båda. så på söndag är den dag jag inte vill boka in någe som det ska bli matlaging och pakning som vi ska med oss på måndag.
s
I morgon kommer moster mövva  som man kallde henne som liten och är då gud moder till mina pojkar.
hon kommer över och ska ge påskägg.  och sen ska hon hjälpa oss med pappers arbete. men det ska bli roligt att träffas sen annars blir det inte någe annat så vi år handla hem lite påsk mat ,,, hade varit skönt att veta om man skaulle åka någon stans.


Nu så har vi nog kommit överens om att sälja easy och låna en rullstol för cassi om hon inte orkar gå.

19 april 2011

vinna en glass maskin§

Jag skulle vilja ge denna som en prisent till dottern som då tar sina medeciner ihop med glas och att kunna göra rikigt glass och den först  vi skulle test är vanlij glass som hon mest tycker om. ljust nu'
Vad kom först?

Hönan Eller Ägget?


En början på påsken!

hej hej.....

En solig dag i dag och trötta och slitna föräldrar. Natten hr då varit jobbig. cassi har vaknat och har varit hungrig wille har vaknat och varit grinnig sen så maxi inte har villat sova i vagnen så det natten var jobbig mannen tog dom i morre pojkarna så det var snällt ,

Så snart kommer läkarn med besked och resultat på det som dom prover dom har tagit ... jag vet svaret men danne vill med höra det från läkarn.

Så mera skrivs senare.