11 mars 2009

Veckan bara går

I måndag så hörde vi av oss till vanilj och träffade dom bjöds på snoddas för förta gången en scisarsallad vet ej hur det stavas men skitt gott med kykling.... och så trevligt med sällskap...mitt i vardagen ....

Tisdag var det en snurrig dag först till bvc och träffade doktorn på 6 månaders kontroll med wille ...sen vidare där i från ner på stan för av anmäla mannen som han ska jobba i två månader..
vidare där ifrån till sko afärren till tuna park köpte två par till stumpan samt ett till mig så ...hem igen lagade mat var sugna på sallad i gen så det blev det ... så gott skulle nu kunna äta varje dag .

9 mars 2009

Rösterna är klara

Jag hade ju en spallt på sidan av bloggen om vad mina läsare ville se av mera
Vad Vill ni läsa/ se
Mera pyssel blev då hella 2 röster 33%
Mera bak 1 röst 16%
Allt om barn 0 röster
övrigt 3 röster 50%
Så det blir mera pyssle samt då mera övrigt.

Papppa blev hella 50 års

Jaha nu har man en gammal pappa på hella 50 år... men han blir det igentligen det nu den 9 mars som i dag måndag... så men vi firrade i går sön.

Så där bjöds det på tårta och så fika bröd kaffe och saft till barnene.... hemma hade båda krånglat och haft sig ingen av oss orkade så vi mera satt och var arg på dom små... men väll där fanns det mycket att göra men då var inet wille nöjd någon gång men då hjälpte morfar ch mormor till...

Väll där satt dom och snackade om semeter och alndra rolig heter men vad kan man själv göra mera än att köpa så man har mat på bordet ny kläder finns det inte pengar till så mormor sa att jag skulle skriva upp vad barnen hade för st och så kanske hon skulle beställa till dom båda vilket jag inte säger nej till i denna tid.


Lördag

Min kära vännina med dotter kom över för att umgås och så barnen fick leka och vi vuxna snacka lite skitt ställde mig och gjorde snoddas men halv satts vilket och blev bra resultat...


Så klockan bara for i väg och vi hade bestäm att dom skulle stanna på hemma gjorde pizza med skinak samt champenjoner och räkor... den blev hårt men smackade bra hemma gjord pizza deg kan bro på det...Sen hade mannen gjort en god sallad med någon sallas sås på smackade så gott.


Så mannen min gav om skuss hemm så dom slapp ta bussen så sent själva så han var väll tillbaka till kl 20 någe så vi satt och ått lite chips så det var trevligt... sen vart det natti natti.