28 april 2008

Valborgmässoafton

God dagen mannen jobbar natt till i dag ska snart gå upp stakarn för att jobba 12 till eftermiddagen . Dom ville ha in danne för att kolla om killarna gjortde rätt eller om dom gjorde någe knassigt gick aldrig av för danne ... slarviga kanske
så nu sover han och så c i sin säng måste få henne att sova mycket i dag somvi ska ta morfar ( mormor ville att hon skulle sova mycket så hon kunde vara med i kväll vilket är roligt.
Hon vi nu kallar mormor trodde jag aldirg skulle kalla för mormor som den rikigt ainte fins här på jorden bland oss så känndes det kostigt men jag är glad att hon vill vara c mormor. Dom verkligen älskar c oxå vilket jag var lite rädd för att dom inte skulle göra så .

FAn saknar dig j och a måste fan ta träffas efter helgen och så .

Vad händer annars då jo vi ska till morfar och grilla med deras grannar och så kommer min kunsin i och min farbor b så det ska bli skoj tror det är första gånge för d så för se hur det går ... om dom äns snackar med en.
vi skulle ta med drika till barnen vilket jag är då inräknad som hihih så blir vi bjudna på allt annat vilket är sköt att slippa tänka på .

Är redan ivecka 22+ 4 vart tar tiden vägen magen har inte vuxit mycket kanske inte blir så stort barn denna gång som c så får se kan ju dra iväg som fan så får se vad som händer ... känner inte att jag har gått upp mycket föruttom om magen så får se vad våge känner hos mvc den 15 så hare gott så hörsv kram kram

tråkigt dag i dag

Måndag...

trött på att sitta framför tv trött på att inte orka trött på att du inte finns här kvar hos oss.
i bland behöver jag dig mera än någo sin visa dagar.
Behöver en stor kram säga att man är dukigt att man kommer att klara säg .
Att du är stolt över mig och min familj som jag är så stålt över.

Vad menra häder i dag jo man tvättar som en jäkla hemma fru men vad är man jo det är man ju ..
sen lagade man potatis gratäng med köttfärssås så det blir till matlådan .. ånges över vad ska man göra på valborg ... får väll sitta och äta en tråkigt kött bit och bara tråka ...

oki oki!!

oki oki Helgen den bara gick och vart tog den vägen??

uppdatering ..
Lördag så åkte vi till loppis och kollade läget åkte sen även till två hund affär för att skaffa hem hund mat och en bil bur så våran töss sitter säkert. vidare till macken för att pumpa däcken så bestämdes att vi åker för bi farafar fick vi då reda på att mannens syster kommer på betsök men när i dag kommer hon?? Hon kom till stugan kl 13.20 vilket var sent sen så beställdes snabb mat och så ått vi farfar och tanten skulle åka till tantes barn som fylde så dom for i väg och drog då hem till oss väl hemma hos oss kom då även faster och farmor förbi och träffade systern som var på besök ... systern i sin tud har två vilda djur en på 5 och en på 2 dom satt och lekte i babys saker som inte håller för dom klätrar och klänger på allt mellan himmel och jord... samtidigt trodde inte vi att farar skulle vara borta så länge som till 18,00 så vi åkte tillbakak och väll där så grillade dom men min röst var borta och jag kände mig hängig så vi åkte strakts efter kl 20.30 ..
Varför kan inte folk planera bra blir så arg på sånt... själv är man väll en planerar högs som lågt tycker det är lite roligt me det ..,,men blir lätt arg om ingen av det blir som jag har tänkt mig eller att någon inte passar tidenr.

Söndag ja hhha det var ju bara att åka och handla mat och lite små saker så det är gjort gjorde en lista på vad man ska äta denna månad med lite tips och ideer är så ussel på att komma på själv.
SEn blev det att slagga framför soffan så det var en trevligt dag.