29 oktober 2011

God morgon världen , vilken underbar dag!

I dag lördag och vi ska införskaffa lördags godis och handla hem lite som fattas hemma.
Senare i efter middagen kommer moster mövva över och umgås med oss. vilket alltid är trevligt,

I går kväll var vi över till farfar och blev bjudna på tacos vilket var gott sen kaffe och mycket bus med farfar blev det. barnen tycker det är roligt att träffa mådde farfar och hans sambo. Men det bliv en tidig hemfärd men alla barnen var vakna så det vart lättare att komma in genom dörren.

Nu får vi se vart dagen tar oss.

27 oktober 2011

Hej hej mina blogg läsare. eller kanske mest fb som läser.

Nåja nu har snart en hel vecka gott sen vi kom hem och cassi mår rikigt bra hon är lite trött och inga elaka  blåsor har dykit upp så det är skönt. Hennes värden är pressade så vi får se vad dom säger ska ringa till dagvården i morgon fre och kolla om vi kan komma och få lite tankting på cassi´s trombosyter för nu rann hon massor av näsblod. så ska ringa och prata med henne och nu har hon sovit sen kl 17 i dag.

Vad har vi gjort under veckan ....

Måndag tog vi prover på cassi och kollade hur hon mådde.
Tis blev det en vända till Västerås för kolla på stediums oulet och sen vidare en snabbis till ikea sen hem och hämta wille på dagis.

Ons , vi kan inte komma på vad vi gjorde igår så vi gjorde nog inte någe speciellt.

Tors. Först blev det provtaging och vi var på väg till bilen så mötte vi på M & K och frågade vad dom skulle hitta på i dag. och vi bjöd över dom på mat och fika. så det vart LCHF kykling i ungen och sallad .
Det kan hända mycket på några timmar. men Danne fick åka fram och tillbaka till dagis och sen byta pojke och vidare till vc med maxi som slog örat så han blödde men det är kollat och inge allvarligt. så det var skönt att kolla upp det.


I morgon är det fredag och vi får se vart dagen/ kvällen tar oss.