3 oktober 2009

lördag och seg

Har precis avnjutit ny gräddade bullar med kanel samt vanlij smak... smaskens tyckte barnen med... mår skitt ljust nu är s trött och seg men det kanske gör över när regnar har försvunnit inge roligt väder utt.

Glädjen i dagär att barnen leker och dansar för en så detär mysigt att få vara med dom och leka med dom.

Men sitter och funder på att lägga mig i ett varmt bad men inge roligt doft eller olja har jag inte men det får gå än då...

2 oktober 2009

baka en kaka

i dag blir det att bakka brdö samt en bull sats som det är kanel bullens dag i morgon måste då ju äta det med ett glas mjölk till skitt gott.

Wille och pappa sover än cassi sitter och kollar på tv och jag här så får se när man får liv i dom i dag han trodde jag skulle vakna skitt tidigt men han var väll trött då så dom sover så sött...

Vad händer för er andra idag då?

Var hos min mormor och morfar i går och fikade snacka lite skitt är där en gång i månaden ungefär och det tycker man är trevligt när man kommer.

så nästa gång blir när min morfar fyller men hur gammal ingen aning... nä varm oboy blir det till frukost idag smaskens... hej så länge

1 oktober 2009

sgare än segast

Seg är bara för namnet i går somnade jagi nte förren kl varnärmare midnatt och det var mindre bra som barnen ville gå upp kl 06.30 haft wille knöllat hos oss frå kl 04.30 ca och sen en timme senare kom cassi ville me sova lite mera så hon la sig dela två kuddar på t re stycken samt ett täcke medans mannen hade allt själv.. nåja så nu är det frukost på menyn så ska göra det för min mage kurrade så det är väll dax då ... dag blir det luungt får se om man får åka en sväng till min mormor och mofar och fika får se vad mannen säger samt dom om vi kan äns... vore trevligt försöker träffa dom ca en gång i måndden än så länge har det gått.

Torsdag

Denna vecka har lill mannen får vara hemma med oss ... myssigt samtdigt som han blir så raslös.
Att lämna cass ipå dagis uttan oss är svårt än hon gråter närstan innan man har fått av henne kläderna och sen får man bara lämna över och gå men det kanske gör över med tiden men det är kämpigt varje gång.


Mannen och jag har gjort en massa ärende som att ha handlat klart julklapparna är så jäkla skönt det är klart inslaget och allt så det kan itne bli bättre förutom våran nya dator stor som köptes i dag som vi satt som arslen på den gammla klapp stollen så deta har rygg stöd som stödjer ryggen så nu kanske man minskar ont i ryggen .


Mannen jobbar nu började för 12 min sen vill att han ligger och håller om mig men det gör han snart... får se om man kan somna tidigt eller om det blir sent i dag som jag fick sova lite påeftermiddagen vilket jag inte gör men kroppen skriker sov sov så det är det man då för göra.

Våra hund grannar ska snart får hem sin lill babys mera korekt är det i morgon fredag.
Deras lill barnie vet inte rikigt hur det stavar men det är ett myssigt namn.
Så jag hoppas ni får det myssigt med eran lilla krabat så får vi en dag kanske få se den!!

Nä nu är det cola som häller så hej svejs så länge så skriver man lite senare.

27 september 2009

fika hos morfar

Vi var över till min pappa som i går sönd ....och där serverades det inte så där nyttig fika men så gott det var daimtårta samt någe mera med mörk choklad över drag så gott och så klart grädde men både mannenoch jag reagerade på att den smakade skitt gott inte grädd smak någe annat kanske hade haft i någe som gjorde den så god.

nåja vi var där i några timmar tills vi märkte att kl vart mycket och vi var ju tvungen att laga någe mat oxå så vi åkte hem precis när jag hade hält i pastan i kastrullen som står och kokar ringer farmor och säger att hon har mat till oss som jag då har suttit och dreglat över ...så det fick bli pasta till cassi och kykling och ris till oss.

så det tackar man för ...

barnene somnade innan esamma mamma söker.så det satt man och såg på men det är fan inte roligt när det som mest bara ut sendete dom titttar på så... men sen så var mina ögon röd sprängda så det var bara att gå och lägga sig och lillen sov i sin säng i hella natten till kl var 05.56 då tog jag upp honom sen kom cassi med efter någon halv timme.


Så nu är frukosten klar ska försöka söka nr tilll mvc.. sen ska jag ringa och fråga lite om hur jag ska skriva på inkomsten på dagis... så det kan skickas in.



Tråkigt att man itne har några bilder eller någe roligta att skriva men det kan jag lova det kommer framöver.... hihihih