22 januari 2011

tråkig fru tråkig lördag

en glas vin och sen ner i varmt bubbel bad barnen lades tidigt av att dom var trötta samt vi skulle få lite egen tid men hur slutade det mannen spelade på datorn och mina ögon orkades inte längre hållas öppna så somnade i soffan redan runt kl 20 sen gick jag och la mig rynt 21 sen har jag sovit hella natten har kanske get babys nappen 2 gånger istället fick man få upp runt 5 med honom och ge honom mat så nu är alla barnen vakna och kollar på tv mannen sover än så jag hoppas han vaknar till frukost vore trevligt en söndags morgon som denna.
Dagen har varit lite små seg men började bra med en smothi samt ägg och macka kaffe.
Mannen började att göra botten till cheeskake fast en enklare variannt samt mycket god .

Sen har det varit lungt hemma så efter fikat ble det en promenad och pantade flaskor samt handla hem lite välling sen lämna filmer hemms hos mannens syster sen hem och på vägen blev det pizza så nu hålls det samt sen blir det myss i soffan med ett glas vin....

19 januari 2011

lite info om dagen,.

I dag blev det två vändor då till ikea. vi var och skulle kolla på en nya madrass till våran säng som vi nylligen köpte men det jag inte har berättat är att jag har ramlat rakt i genom den två gånger det har bara varit en tunn madrass med ribbotten och dom låg inte tagt mott varandra så dom gelv av skennan dom låg på . men idag så fick vi beställa en hellt ny madrass och lämnade tillbaka madrass samt ribb. så nu sover vi i wille tum både skav med honom samt danne på golvet som tur har vi en extra madrass.

så nu sover alla uttom cassi i wille rum men dom sa att våran nya madrass kommer i morgon eller fredag så nu får vi se när det kommer vore skönt i morgon.

Så det är vad vi har syslat med idag i morgon ska mannen bli nål dyna samt åka och handla.

17 januari 2011

denna kom mannen hem med


En sådan kom mannen med hem så både posetift samt lite neg.
Men det man kan säga är att allt som min man sa stämde så dom har gjort stora fel så i morgon blir det ett möte till och vad dom säger på det får vi reda på då för vi förstår inte varför det ska vara men som sakt nu 'r ju allt redan försent så får se vad som händer härnäst.

16 januari 2011

God morgon

Mannen är nu och knäcker sig sen blir det möte efter det hoppas det blir en god bitt hem för firrande....

Nåja denna natt har varit jobbig för maxi pappa och mig inte rikigt vana att vakna så där 2 gånger i timmer så i dag är ögonnen tunga som dass lock så det är inte lätt att hålla humöret men det ska man försöka till samt en varm dusch vore inte heller sitta fel. så snart maxi ska sova nu på frömiddagen så passar man på och på en film för dom andra så kanske man har tur att kuna stå mera än 2 min och springa utt med shamoopt kvar.
god kväller i dag har man bara vari hemma med trötta och grinniga barn men nu sover alla och vi ska snart med gå och lägga oss tidigt i dag för i morgon ska mannen på ett vikigt möte kan leda till någe gott och kkan stuppa men fåran del hoppas vi på det bästa .



Så i morgon får man se om mannen kommer hem ed tårta så vi kan firra eller så blir det inte det.



men i morgon ska det fixas och donnas hemma så det blir lite ordning nu är det rörigt.