14 juni 2012

Fan vad jag är bra!!!

Denna vecka har man hunnit med mycket fixat alla papper som ska över allt. till och med mannens papper lades på posten,

Barn lämning till och från dagis sen laga mat och serverar mannen lite lunch .

Har mailat fram och tillbaka med bilfirman bilen ska lämnas igen för vatten läkan så i morgon blir vi utan bil igen, så får vi se vad han hittar på för vi vet att det är ett stort håll så får se hur han fixar deta.

Har även mailat in våran berättelse för fotografen så får se när vi får se lite bilder.

Nåja nu har jag bara maxi hemma och han tittar så fint på tomas tåget så snart dax att hämta hem cassi sen ringa till konsumenverget i gen se vad han säger i dag om det som har hänt under veckan.

Sen är mannen ledig i två dagar skönt.

11 juni 2012

dålig bloggare.

God morgon ... tisdag morgon dag 2 själv under dagarna so mannen har då börjat jobba lite igen. skönt att han får göra någe annat än att vara innanför dessa väggar , men det blir mera mitt ansvar att fixa allt hemma.

I går var det stick i fingret för cassi så nåra buss byten och så var vi där redan kl 8.15 och var hemma strax innan kl 9.30 och barnen skötte sig kanon bra.

Nå vad händer mera Vi har snart en 5 årig dotter vart har åren tagit vägen. kan knappt tro att det var 5 år sen jag kom hem med denna under bara lilla töss.

Vi har bara problem med våran bil så vi kunde inte åka till trosa för att bilen läker in vatten och in i fläktsystemet så nu ska bilen in ingen för att lagas sen så blir det att sälja bilen och hitta något annart, vet inte vad men någe måste det bli.


så här ser det ut i våran bil när det har regnat .


Vi hade en fotograf hos oss i fredags ända dagen som det var varmt och solen var framme så bilderna tog ute och barnen gillade massor. så nu inväntar vi bara på att få se bilderna.