7 januari 2015

jaha nu har vi varit i väg med wille... Vi såg att han var svullen vid ljumsken som vi då trodde misstänkte att han hade fått något slags bråk men det var en kanon doktor som vi träffade efter som jag då bad efter en svensk talande läkare så man förstår vad dt är sm man har om man är sjuk. Men han sa at det var willes lymfkörtlar som arbetar mott kanske en infektion för han har tydliga vad halsen så han sa att det kan sätta sig vart som hälst på kroppen så vi ska inte vara oroliga som våran historia är som den är och han hade läst på om barnen så det var skönt att träffa någon som kan lungan en lite.

Fick även reda på i dag att jag får forstätta inom poolen till sommarn så jag ska nu skicka efter nytt register och sen skicka in och börja anmäla tider som det inte händer ljust nu mycket på Åhléns men jag är kvar där som tim så det kanske blir bra men jag ska ändå fortsätta söka jobb.

Från wille från jobbtill cassandra.

Vi var till läkarn nu som vi inte har träffas på säkert 1 år så fick jag chansen till att fråga om cassis port som sitter kvar för hon har frågad när vi ska ta borten och jag och danne har inte vetat rikigt när men efter sommarn så kommer det op bort vilket i sig ett stort steg till att bli en valigt tjej.
frågade även om man kan slappna av lite med att det finns risk för återfall . men det låg efter av slutad behandling runt 90-95 % men för varje år som går så blir siffrorna högre så han tyckte att nu kan vi ta och försöka glömma och gå vidare .men det är lättare sakt än gjort. men försöka kan man ...