7 maj 2010

kan det vara någè?

Kan det var så att någe är på ge ??

Jag fick såna samandragningar fick sälert 10 ct som kom med några min mellan rum och det spände hella magen och det som hjälpte var andningen,, nu är det bättre då men nu är mannen mera nervös att det kan komma tidigare... och vist det kan det göra för min skull.

nu blir det alfapet sen blir det sängen som kallar god natt!
Tröttheten sitter kvar än men nu sitter man med ett tryck mellan brösten unefär vilket är skitt jobbigt mår jag illa eller är det luft som sitter skitt jobbigt. v et inte om man ska sitta eller ligga... i dagär bara inte en bra dag. vet inte alls kroppen vill inte alls som jag vill..

Cia kom vöer och snacka lite skitt i dag vilket är alltid trevligt. men nu ska jag försöka hjälpa till och laga hamburgare köttet är klart redan som det gjordes vid lunch så nu är det bara lite sallad o strips som fattas hej så länge.

andra natte

Andra natten och det gick bara bra föruom att han kom till oss kl 5 men det var bra än då men jag är så trött och har så ont känns som kroppen nu börjar förbereda sig för förlossningen för det trycker på så dant i ryggen och går ner i benna .

ögon locken orkar knappt hålla sig uppe vilket känns änu jobbigare vill känna och vara piggare men det är ju inte så långt kvar tills man blir sig själv igen .

I går så beställdes det mat på 21ans cafe precis när man har skrviit unnder går brandalarmet och alla fick gå utt så där fick vi stå några min men det var tydligen inge så vi kunde gå in och vi fick våran mat men man fick stressa som jag skulle slinga håret kl 12 men det blev lite ljusare med slinger och sen åkte jag hem till min fam

5 maj 2010

Första natten i sin stora säng och det vart mycket på en gång kanske för honom men han klarade hella natten efter att han hade somnat så men han somnade nog inte förrens kl var 23 men sen kom han till oss nu på morgon 6,50 vilket var skitt bra så man har fått sovit hella natten om det inte vore för alla kramper och ont över allt svettningar som kommer och plutten som leker i magen samt kissnödig. Men man är stålt från att vara den minste till att bli snart store bror ...

I dag är det bm i gen för att kolla järnet och jag hoppas det är oki efter det så ska vi ner på stan och köpa obil ficka och jag ska sen slinga håret i dag vilket känns lite lyxigt... så får se om det blir luncha med mannen innan färgingen ... så nu ska jag kolla vidare på bloggarna innan vi måste åka.

Vad ska ni hitta på i dag?

Easy walker


4 maj 2010

tisdags stress

En lång dag i går belv det och mycket gående för en vilket idag känns både i rygg och ben tränings värk känsla över allt .. Började med att vi l'ämnade barnen på dagis hem sen till farmor hämtade bilen sen så åkte vil till tuna park köpte pjamas och sen hittade vi vart sitt par sol glas ögon skitt snygga sen vidare till onoff och där hittade vi våran blivande och den mobil som det blev sen då med bättre pris och allt.

Sen vidare in på coop sen vidare efter det så vart det mac och sen babyproffsen vilket blev lite där med en cykel hjälm till cassis 3 års kalas som det blir en fin cykel till henne då. sen dirket ansluting till dagis möte med ullis och det gick bra det med barnen är så dukigt och dom trivs så bra på dagis och sen meddelade vi att dom skulle vara hemma i 3 månader med oss som Daniel ska vara pappa ledig. vilket känns så skönt att han ska vara det som jobbet inte kommer att ge honom någe mera än kanke någon veckans jobb så nu ska han säga i från den veckan om chefen ringer.

3 maj 2010

Lindex sommar fint.




KappAhl sommar fint

360701

355511

355503

370320

377002

345314

Glömde

Glömde ju att säga att mannen har ju varit dukigt och jag med för nu har vi anmält mamma och pappa dagar på barnen som vi ska vara hemma med under sommarn för att fråga en liten fråga tog det mannen över 300 förre och 30 min senare så var hans samtal över på säker 3 min så det är så irreterande att det kan ta så lång tid.

I morgon är det uttveklings samtal får se hur det går kl 14 så det ska bli roligt att höra allt som dom harlärt sig och så emn stakars lille wille han har ju knappt varit någe på dagis så jag hoppas han har lärt sig mera än bus.

gnälligt inlägg

Mannen är utte med barnen och jag ligger sitter i mellan ått kan knappt röra på bennen uttan att det trycker eller gör ont så jag orkar inte göra så mycket mera än det som måste göras inne som disken tvätten bara det gör att jag får ont. men nu är det inte lågt kvar till den lille plut ska få komma utt till oss och man kanske kan börjar röra sig uttan det gör ont eller att man har kramper.. vi har kommit in i någon slags cirkel mannen och jag han somnar tidigt i soffan och jag får sov morgon på morgon vilket är snällt väldigt snällt för nu sover man skitt dåligt med allt klagande och halsbränna som kommer på nätterna.

Så deta blev väll ett mycket gnälligt in lägg men så är det ljust nu här hemma ...

2 maj 2010

söndag myss

lite bilder från dagens äventyr i lekaparken på dagis vilket var roligt själv är man högradvid och tog mej ändå upp i ruchekanan men fan vad man lider efter rått nu nu behöver jag gå och lägga mig någon stans med en kudde över huvodet. Det var soligt utte men det var inte varmt för det men det var skönt att vara utte och låta dom små röra på sig men nu efter allt i dag så är dom så trötta och kl är bara 17 men min vän kommer över på en fika i dag och snackade lite skitt vilket är alltid trevligt. så nu är det bara att vänta tills barnen ska sova så ska jag försöka få mannen att ta lite fina bilder på magen som det gjorde vi med dom andra två inte för man har en bra kamra men det är ändå roligt att se tillbaka.

v 36+3 fredag

Några dagar gammal bil får det bli på magen nu är det inte långt kvar men vågen är inte lika hög denna gång som dom adnra två 5 plus och 3veckor kvar eller kortare hoppas på den kortare varianten men det värkar inte bli så denna gång heller.