28 maj 2011

en tidig morgon


God morgon eller känns som en mindre morgon . morgon börjare skitt men känns bättre nu.

I går bjöd vi över dannes sida på lite vin och tilltugg och dom gick hem tidigt eller kl 22 men vi kom inte isängs färrens kl 00 så det blev sent . och på gräddet som på mostet så vaknar maxi hundra gånger per natt nu , tror det är tänder som spökar nu igen. och cassi kom till oss eller roppade mera från toa att pappa skulle komma så det vart då kl 6 som jag fick då gå upp och mannen sover vidare. så det är frukost dax snart öfr oss andra och resten av dagen blir till myssa i soffan med någe gott.

mycket fint i blommit.

Lindex Shop Online - Blus

Lindex Shop Online - Blus

Lindex Shop Online - Klänning

Lindex Shop Online - Klänning

Lindex Shop Online - Klänning

Lindex Shop Online - Topp

27 maj 2011

är hon smart eller är hon smart?


10 puzzel bitar hjälpte jag med resten satte hon i hop är hon duktig eller vad?
puzzlet ör för 5+ och cassi blir 4 och hon kan redan få ihop det. ville bara skryta lite om min super duper dukiga tjej min sessa.

lite shopat.

 Wille han växer nu som bara den och garderoben hinner inte rikigt med så deta är vad vi handlade ått honom två tröjor och 4 par byxor men det till vänster tröjorna från han i hop med ett par byxor i st 110/116 och öriga är st 104 så nu har han några byxor till dagis.
 Maxi den lille han fyller om en vecka så han köpte vi lite till och jackorna till höger kan han använda nu och det till vänster blir till present.
Cassi då hon växer hon med på längden så ny byxa med samma färg i skallan till tröjor.

Och nu kanske ni undrar var man får pengarna i från vi hade 400:- presntkort på kappahl och deta allat gick på 837:- men sen var det halva rea priset och allt är på rea så 417:- fick vi ge sen så mjukis byxorna köpte vi på lindex med present kort så det vart inte någe som rörde våra egna pengar.
Så det kändes bra och barnen blev glada.

25 maj 2011

komun= soc

Fan allt går som skitt med allt kan man säga.

Ekonomin är då inge att prata om allt som allt som vi kommer att få in under en månad är då som en lön oh det ska vi då leva på med extra utgifter. kuratorn prata om at man kunde få bidrag från då( komunen) = soc
och det är samma regler som alla som inte klarar sin ekonomi att man inte får ha några besparingar för att kunna få samt vi vet att vi snart kommer få pengar men när det är frågan och om vi får hjälp av soc så måste vi betala tillbaka till dom så fort vi har fått in våra pengar.

så inge stöd eller hjälp där i från så det kommer att bli kämpiga 3 månader framöver med ekonomin.

Vi var där för att prata om stödfamilj och det var då inge prat om det heller för att dom vi ska ta hjälp av dom nära i våran nättvärk och vad fan ska dom kunna göra när alla jobbar eller har så mycket med sina vardags sysslor. så det är inge hjälp utt över man kan få där om då ingen kommer och erbjuder sig någon timme så det efter jobbet som dom kan passa så man kan få gå och handla eller bara få gå en promend och komma utt.

Så vad fick man på grund av sjuk domem..

Ingen trygg ekonomi stressed och har ångest så man tror man snart ska få hjärtatack när som .
ingen besparing  inge glädje och inte man kan göra för pengarna trytter, och inte någ så att dottern är sjuk och inge stöd får man ....

Fk dom hjälper inte dom skälper en och soc vill bara få sina pengar tillbak och medans annadra lever på det varje månad och tycker dom lever på för lite vi har då inte äns till mat så fan sug på den .

Säger ått helvet med allt och alla ljust nu, inge bra dag och är förbannad och ledsen .

22 maj 2011

Söndag

Söndag och solen sken med blåsande vindar.

I dag kom morfar och mormor över till barnenen  och cassi fick skrivbord och stol samt. dockor och hästar.
Så det var roligt attt se barnen skratta och prata med dom . inte blygga av sig så längre i mott dom så det vart en trevlig efter middag.

Mannen hämtade utt mitt buzz packet och i dag ska jag testa salvan och se hur och vad man tycker om den.
Barnen är så otroligt griniga så  här på dagarna så dom är bara griniga och bara vill sitta och det kan i bland inte hjälpa så nu sover maxi och jag hoppas att dom andra två sover snart så man får lite egen tid.

i dag blir det bb och sen sängen så man orkar gå upp med tuppen.

Lindex

Lindex Shop Online - Sparkbyxa

Lindex Shop Online - Sparkbyxa

Lindex Shop Online - 2-pack sparkbyxor