16 oktober 2010

hallåå....



i dag vart det en trevlig vessit till camilla och så klart åkte vi med våran bil så jäkla skönt.



Så efter det har vi bara varit hemma och mysst försöker redan komma på vad man ska önska sig av tomten till barnen så man har lite mera en en månad att handla allt.. själv är man klar det är bara till våra föräldrar kvar vilket då är redan klart vad dom ska få så det ska beställas så det är skönt att man är klar och slipper allt stress.



I morgon kanske det blir besök till cia och hennes familj så det ska bli trevligt måste bara ringa till henne och se om det blir någe för annars kanske man åker någon annan stans.

15 oktober 2010

en myssig bok

Bilden är tagen av en annan blogg
Men måste säga denna var hell myssig bok att läsa läste den nyss för mina barn ...
Och nu i Dec 2010 så kommer det utt en annan lite söt bok.

Junior börjar förskolan
Det är som forsättning på denna Jösa och johan.
Juniors långa väntan är äntligen slut.
för hon har längtat i många dar för att få börjar på förskola med andra barn.

13 oktober 2010

tandläkar besök =inställt

I dag hade man en tid att passa vilke är ovanligt men stressen fans där inom en men så väll hos tandläkarn så var jag tidig och satt över min tid med 15 min och gick fram och frågade om det var för sent eller så men det visade sig att dom hade skickat utt ett kort men ändrad tid vilket inte kom med ändrade tiden så det vart inge borrande i dag så jag gick och handlade lite mera julklappar vilket inte behövs men det är lite roligt när man känner att man kan få ge någe extra i jul . i samma veva trevadde jag på min mormor och morar så en fika med dom sen så vart det hårshampoo och balsam sköpt hos slalong framtid ch en tid för hucod massage samt en klippning så det ska bli skönt att unna sig själv. SEn hoppas jag mina pengar från sms guld kommer innan fredag vilket klirrar gott i kassan sen ska mitt och dannes pulvet för min diet samt hans träning komma i morgon som ska ämtas utt. Som sakt för säker 1000000 så ska kg bort nu och det ska bli stranden 2011.

Bil

Och ska bli lite kortfattad av deta med bilar ...

Vi håller på att kollar på bil igen vilket tar på en som man inte är miljonär så har man inte mycket att röra sig med och hur ska man göra ska man köpa av prevatta eller ska man ta bilfirmor. Bilfirmorna tar mycket mera än prevata men hos prevata har man ingen garanti.

och så kan man inte åka land och rike runt för en bil heller för dom små pengar vi pratar om men så bilfirmorna i stan är oftas en utlänsk som äger och jag är inte rasist men jag liter verkligen inte på en sådan och så står det nästan på dom flesta bilar att dom går som en klocka och då vet man att det är en mohamed eller en alllil... så är det med det sen är det så klart man ska ha en stor bil bara för man har 3 barn så behöver man fan ha en mini buss men som vi inte vet vad vi vill ha för bil än och så tankarna går fram och tillbaka om en stor elle en liten.
Vad är det vi gör med bilen åker och handlar samt då besöker folk men mera än så gör vi inte. så varför ska vi då ha en så stor bil? Nåja får se vad det slutar med för bil

12 oktober 2010

barn mässan

Det är vad man kom hem med från under bara barn mässan .... så vissa saker köptes för en bilig peng och lite annat fick man vilket är det roliga... Tack B och M för en trevlig dag.






11 oktober 2010

Jag åter kommer när kaffet är intaget samt huvodvärken är borta.