12 september 2009

en skitt bra dag

Barnen gick bra att lämna hos mormor och morfar dom såg inte äns bilen åkte i väg...



Hemma nu och ska snart springa över till granen för man har blivit bort bjuden på middag uttan barn så det ska bli trevligt att snacka lite skitt och äta gott... så hej svej så länge.

10 september 2009

fredag redan

Allså veckan vet ajag inte vart den har tagit vägen rikigt ... fan redan fredag.

I dagä r det ssita dagen på denna vecka på dagis i går blev det lite back slag för wille när det var dubbelst så mycket barn så han satt mest hos pappa. men cassi vågade ändå kolla runt ...

Hoppas man snart kan lämna dom själva dom timmar dom får vara på dagis men en dag i taget.

Nu sitter man och gör pärmanr så dom ska ha med bilder som dom kan kolla på ska bli roligt att se hur cassi blev pappa ska för göra willes.


J du frågade om vi fick plats i willes rum och det får vi med dom saker vi behövde ha i vårat rum garderoen har vi flyttat i vårat gammla med det blir bra när allt är klat nu i dag är det små plock och städningen kvar sen är det klart allt .

Behöver då doxk ben till sängen som vi inte har ramen på sängen kvar,,,

Fan har haft ont i ländryggen samt nedre magen nu tll och från under nästan två veckor.

Hoppas det snart går över... ska inte klaga. men hej svejs så länge.

9 september 2009

nu blir det huller om buller

Nu så har vikommit över räns om att viska göra om hemma .... barnen leker i cassis rum och det känns som vi vill ha dom sova is amma och sen leka i samma rum så nu ska dom få vårat stora till att sova i och sen leka i cassis gammla rum och vi tar willes rum som vi bara sover där så känns det bäst så här.... så nu blri det rörigt några dagar och vi vill inte fårga om hjälp till barenne som folk skulle tänka att vi var knassiga som vi nyss har gjort klart allt för dom i var sitt rum.

8 september 2009

Tisdag

i dag har vi knappt varit hemma först dagis sen ner på stan och hade möte så nu är det på ge om att göra en utt reding om min dyslexi vilket känns bra sen får man se söka jobb som alla andra kanske ska söka skola får se.

efter det så gick vi i allafall runt på stan träffade lite folk men bar för en gång skulle hade pengar hittade viingeting.. sen hem lunchen blev eriksson i dag orkade inte laga och vi alla var dunder hungriga.

Sen efter lunchen så packade vi in oss i bilen för yttligare åka till coop köpte blöjor till dagis sen kollade efter lite annat.

Men efter det som vi inte hittade det vi sökte åkte vi till maxi vilket blev lite hittade faxist taiths till tössen samt några tröjor till lill mannen ... sen J jag kunde inte slitta mig från Al´s tjol så jag köpte ne n med fast svart.... sorry.

Men efter det så for vi hem och fikade sen har kvällen nu bara rullat på ... och nu r det idol på tv och sen adnra avenyn sen blir det sängen för oss alal här hemma. det är ju dagis i morgon

7 september 2009

Första skoldagen.

i dag var det första inskonings dagen på dagis för båda mina älskade barn och bra gick det men för första gången på veckor så sov lill mannen över kl 7 och ljust den dagen måste vi vecka honom känndes inge vidare... men frukosten klar och alt är klart för att åka till dagis ,, jag vet att vi har dagiset på andra sidan gatan men hade lite vi skulle göra så det var lättare att ta bilden ... Efter dagis så for vi hem och mannen till knäckarn sen kom han lunchen blev det pankakor sän fick vi främande av Dannes kompis med fam så det blev fika med tårta ..väll dom hade åkt så kom nästa granne över på fika lika trevligt att träffa b¨da fam ... så nu sover båda barnene och jag ska själv gå och lägga mig och sova för det är slittet för oss föräldra som för barn..

I morgon tidag så ska jag och fam till dagis först sen efter det ska vi ner på stan och redan kolla på julklappar och lite kläder till barnene så sen har jag möte kl 10,15 med ams.se så får se vad dom säger... nåja inge mera att tillägna så hej och sov gott!

Det fick vi med.

Fick grisen av J och al så sött så nu får mamma och pappa börja spara.
Ny stekpanna av Camilla

Nya knivar och kaffe med namn kaffe samt små papper.
Scraping paket Nagellack present kort på gina samt muffins form i silekon



kläder av Gudmoder camilla

lite tuffa kläder till lill mannen av Gudmoder.


Lek saker blev det med som låter och har sig...

massor av gott

Söndagen var en trevlig dag med mycket folk samt mycket gott fika .
vi vart säker 14 st med barn och alla vuxna folk satt över allt men försökte alla trängas i köket med det fick gå alla fick fika och tårta det var det som var roligt...

Det var som rena jul afton för alla hemma igår så det var roligt alla barnen hjälptes ått och öppna och pappa och mamma fick med presenter så det kommer lite bilder på det med... så här har ni några bilder från kalaset.!