12 november 2011

Mina Älsklingar



Dom här är  bilderna är tagna under veckan. Några från dagvården samt sen några från dagis.
I dag har man inte bytit om än sitter fortfarande i pjamas och bara är i dag.
Vi var bjudna hem till min syster på 15 år kalaset men vi fick ringa redan i går om att vi inte kunde komma.
Cassi ligger otroligt pressat ljust nu i värdena så hon har blivit snorig och i går efter vi hade varit ute på eftermiddagen så fick hon feber. och den steg högt så det var nära att mannen och cassi åkte in men efter att få i henne alvedonen och sen gick och la sig så gick febern bort helt och dag är hon bara snorig men det är inte värt att ta henne någon stans om det så kan göra att det blir värre.
Så mannen  åkte och handla lite mat samt saker till kladd kakan som barnen gjorde och sen så klart lördags godiset  så dom fick sitt lilla mysiga iall fall . Så nu hoppas vi att vi sliper helt att åka att det bara var någe som kom och gick lika fort. men det kan man ju aldrig veta. men vi får hellt enkelt se hur det blir på måndag som vi ska börja med kortison samt få vikristin , får se vad dom har och erbjuda oss på måndag på dagvården.

Så vi har mer eller mindre gott med termometern i handen och kollat henne så hon inte går med feber.
I morgon är det söndag redan och i morgon blir det mys frukost som mannen har handlat hem.

Nu tackar jag för mig och säger god natt och jag hoppas ni gillar nya utseendet på bloggen .

9 november 2011

nya leksaken.



vad tycker ni om bilderna? Tagna i dag med min och mannens nya leksak. så här ska det bloggas med bilder. nu ska man bara lära sig allt och jag hoppas att man kanske kan gå någe foto kurs vore roligt.

Får det vara en peppakaka.

 Den översta är från Lindex shopen. skulle vilja ha en sådan fast mera som en tunnare pjamas. Skulle vilja ha med fötter tycker det är mysigt.

Den andra är från Ellos.se och den var med myssig.

8 november 2011

God kväller.

Vet att jag inte har bloggat på flera dagar men dagarna gång och i bland är orken borta.

Vi har hunnit med mycket.... Helgen som var så var det någe hella tiden.

Lördag morgon lämnade vi dom älsta hos farfar vidare till barnloppis i parken hittade en cars sparkcykel me and o kläder samt några böcker vidare till tuna och jag hittade inge och så vidare och hämta dom älsta.

Hem och åt lite barnen gick ut och jag gjorde mig i ordning för sex party och uttgång,
Och det blev utt gång ca en timme på krogen och nu förstår man varför man inte går utt längre. roligare hemma än att gå tt. men men tack snälla C för en rolig kväll.

sist utt från krogen och sent hem då och tidig morgon så det blev inte många timmars sömn sen kom mommo över och hon hade med sig var sin present till barnen och morfar och j kom med så vi tog lite kaffe. när dom åkte blev det lunch och strax där efter kom T och S och vi firade S så sött och så duktig,
så var våran helg.

Måndag vart det stick i fingret för cassi och efter det tog vi och gjorde ordning oss för att gå ut och grilla och leka lite. så det både trevligt och gott.

I dag tisdag så har vi varit ute lite på vägarna och i dag har vi handlat en ny leksak till mig och mannen ... mer om det senare.