22 juli 2011

Har inte rikigt någe att skriva.

Det jag kan komma på är att alla då säger jag då ALLA pratar eller skriver om att det åskade som bara den i natt och jag kan ärligt säga att våran familj har då inte hört eller sätt någe under hella natten.

Vi har sovit som stockar allihopa.

I dag är det fredag och inget sjukhus besök och inge under helgen nästa gång är det på måndag.
men hon är då lite röd där skalbaggen har suttis så jag hoppas det inte blir värre än så .
Får se vad läkarn säger på måndag.

I dag vart det en vända till farfar men träffade honom inte så mycket för han håll på med en annan stuga så får se om vi kanske träffar honom snart nog. sen vart det bad för barnen när vi kom hem för det var så kvaft och så varmt samt regn i luften.

Det som har gjort lite att jag inte har bloggat är mitt spelande som jag sitter och gör på fb försöker slå mina rec samt min mans och nu leder jag denna vecka får se vad det blir i näst kommande.

19 juli 2011

vilken jävla skitt star på morgon

Fan allså vet inte hur man ska hålla ögonen vakna nu mera. någon egen tid finns inte och nu så börjar maxi skrika varje natt och bara gå upp med honom men han vecker alla men vad ska man göra, kan ju tro han har så ont för det går knappt att trösta och när han ligger mott mitt bröst så somnar men så fort man föröker lägga ner honom skriker han.

så  i dag vart det st runt kl 6 som man fick gå upp. och det märks direkt nu när man inte har tagit sin medecin sj så nu ska jag ta och ta den innan mina älsklingar kommer in genom dörren efter att ha varit på sjukan och i dag gick den skalbaggen inte att baka så nu vart det proplösning. och nu gick den och baka och nu funkar den. så i morgon är det dax igen för en vända till sjukan.

min tössa bit.

 Våran prinsessa är så tuff av sig så många gånger hon har nu gått till sovdoktorn och hon tror att hon bara sover men blir alltid fundersam på plåstrerna på ryggen som blir varje gång. men i går vaknade hon fort efter så men vilken sne tändning hon fick då helle dagen vart en grinig och frustrad dag för henne och för oss och tack pappa och jaana för barn passningen för pojkarna , väll hemma så klagade cassi på ont i ryggen vilket vi förstår men allt gick kanon bra. på bilden över har då hon inte fått någe sov medel än .
men på denna sov hon näst till hellt och hållet så det blev inte så mycket skrik eller tårar men det är klart det jobbigaste är att se henne försvinna och bara somna in kännsla är svår att beskriva måste vara med om det för att får stå. det som var bra här var att kikki var med henne när ho vaknade så hon kände i gen någon när hon vaknade så fort.annars brukar vi sitta någon timme eller så innan hon vaknar.
hon brukar alltid få välja en klister märke i uppsla innan hon somnar som är vikigt att visa att hon har kvar när hon vaknar och här var det inte rikigt på samma sätt men dom fick springa och kolla om dom hade någe och dom hade så hon fick denna klister märke innan hon somnade. Narkos läkarn det första han gjorde vara att låta som en kalle anka när han kom in i rummet för att vara rolig och det var han . stämningen blev lite bättre,

Min nya älskling

det är min nya älkling och fan vad det blir gott. deta unnan vi oss har inte mycket att leva på men denna var bättre pris på derför fick den följa med hem i lördag.

Ikea






Vi bor inte ihus och inte råd än med en större läghet och vi vill ha mycket förvaring och få mycket ytta på att leka på .... var på ikea i lördags och då tittade jag lite närmare på skåpen som jag har tittat på som är snygga och kan ha ett bra tag ... som jag  vill ha hellt vit.

spakällan



i fredags var vi på spa och det behövdes lite egen tid men mannen men iden går fört fort när man har det myssigt. Farfar passade dom små liven hemma och allt hade gått kanon och det är med skönt att veta att det gick bra. efter så köpte vi med oss hem lite kina.