28 juni 2008

Sen hittade vi en kanon fin lampa som passade så bra i inredningen som min dotter har i lek rummet det ser ut som ett akvarium så det är så fint i hennes fönstter som pricken över ieet.



















Tycker bara den är så fin.!! fiskarna rör sig runt i den. Så det det utt i fönstret.

Lördag myss med bilen










Vad mera kan man säga är så trött på vårat sov rum. Hittade på jysk annons blad gällande förra veckan fina foto ramar som skulle passa i vårat sov rum har inte så mycket på väggarna bilder då allså för vi vill inte göra massor av håll och så vill vi har rent ... men i sov rummet skulle det bli bra ingen lampa har vi i taket heller tattit ser det utt så här kommer lite bilder på det nya.


kommer en förre och efter bild på sov rumet.








Förre. Efter.

Fredag lika med städ,

fan evigt städande hella tiden känns det som men vad gör man inte för lite fint.???

Så vad hände vi hade en stor matta i köket som var så hårig som vi har hund så den tog vi bort tog och gjorde rent förstrena utt vändigt smat in vändigt.

D damsög och jag moppade golvet så rent blev det men sen ni som har varit hemma hos hos har ju sätt en soffa stå vid data bordet nu är den vid fönstret ska visa bild vi blev nöjda som det känns mera öppet runt om .
Så här blev det soffan är skidig ja jag vet ska köpa nya över drag till den så man har när man har lite större barn som inte kladdar i soffan längre. hhihi

25 juni 2008

shoping i dag på tp

Roligt när man får pengar en tråkigt när allt försvinner bara för att man vill handla men vi behövde det så vad blev det bild bevis kommer upp så får ni se....


Babys kläder st 56 och strumpor som passar ihop till baby nr 2 !








Sen så fick mannen välja några bodysar som passade till i st 56 till baby nr 2 Jag köpte den gröna och D tyckte den andra var fin i st 56 till babys nr 2
Hittade ett par jeanas för C st 86 på HM sen gröna som passar den tröja hon har fått tidigare, S¨måste man ju ha någe mer så tre tröjor hittad på HM 86/92



















22 juni 08 söndag chips och snacks dag

Halllå igen

21 juni 08 lördag efter middsommar.

Vi ringde till D pappa o frågade vad dom skulle göra denna dag och även kolla hur dagen innan hade varit .vilket visade sig varit lungt . väll där efter så så fick vi komma och äta lite mat ihop med dom vilket man inte tackar nej till som vi ändå inte kan åka någon stans som mannen hade drukigt kvällen innan. Vad blev det för mat tro... midssommarmat som smackade så bra i dag med så för min del gjorde det inget vad det blev heller bara man slipper stå vid spisen själv.





Sen blir man ju serverad med allt behöver inte göra någe och ingen diskslipper man med. och mannen fick sina pilsner och även nubbe denna dag.

Kalle får var med på en bild ( C favo nalle)

Fredag den 20 juni 08

Middsommar kom med en jäkla fart.
kl 12 blev det sill och potatis med skinka på lunchen utte hos J föäldrar vilket var så snällt av dom att låna utt. männen och J tog nubbe till maten. Allt var så fint gjort ...
Vi sattt utte med vinden i håret , kalla vindar drog förbi. och även svarta moln komm över oss så vi fick packa oss innåt vilket inte gjort mig någe som det blåste så kallt och så kunde dom små krypa och leka. och vi vuxna spelade lite spel.

Fikat som J hade gjort var kanon god hallon kaka med vanilj visp fryst smacka skitt bra allt gick ått och ädå var vi inte så många men man tog ju två gånge. väldret blev bättre och utt tog vi oss och spelade lite kubb tack vara min klumpig het så vann killarna med bjuder vi på!!
Strax där efter så var det dax för dom små att äta och så vi kvinnor gick in och gav dom små mat och karlarn satte i gång grillen så den kom igång. väll dag att äta så hade dom små somnat så lite vuxen tid blev det. väll efter maten så gick vi in så vikunde höra dom små om dom skulle ha vaknat väll inne spelade kort och jag som aldirg spelare tex poker eller så van sista rundan med 4 ess och en knäckt fatta vad snoppen man blev.


Farmor hämtade oss o från middsommar firandet.