10 september 2010

Ullared uttan barn

Goda dagen här är det tyst som en liten mus hemma alla baren är hos min pappa ljust nu och där ska dom sova över meddans vi sitter på bussen till ullared. så ska dom sen komma hem i morgon och vara här tlls vi kommer hem någon gång på midnatten så det är snällt av dom att ta alla 3 .

Själv så är man glad av att få åka och göra någe roligt med mannen själv uttan några.

Var till affären själv aoch vi cyklade och det känndes så konstigt men skönt samtidigt.
Så det blir inte mera bloggade i dag eller så det blir nog på söndag igen som det blir bilder från resan .ska nu gå och hjälpa mannen med maten så dom har någe att äta i morgon. när dom kommer hem .

8 september 2010

Maximilliam


´bilder från wille kalas




Blandat

Ullared her we come -bajs i bevlådan .....

nåja lite skoj iallfall på lördag är det ullared som gäller det går buss och det fins platser kvar för en som vill åka. 350:- for fram och tillbaka så klart blir det mycket shopping för en hoppas man hittar mycket fint till en själv för jag vill verkligen hitta någe till mig bara tillm ig
Idag hade vi sälskapp av cia samt therese och henens två snälla barn så fika och trevligt samtal.
Så det får vi göra om snart...

Mannen har varit och tränat i dag kanske ska ta sig i kragen och kanske sjävl ska åka ner och ta en vända på gymet men är det JAG? om man verklige vill vara snygg eller någe kg mindre till the beatch 2011 så kanske det är dax nu att göra någe ått det. men först måste jag sluta och amma lill maxi vilket jag har blandade skänslor av . har inte nämnt någe i blogg att jag försöker få honom att sluta elle vi kanske ska sluta sen så när man ligger där och tuttar och tittar på en med sina fina ögon så vill jag bara ha honom där ... så jag måste ta och bestäma mig för en gångför alla.

Fårs e om man kommer på någe mera att skriva.

7 september 2010

God natt säger jag snart men ett snabbt i inlägg innan ,,

i dag skulle vi ha träffat C och hennes familj i stället blev vi hemma barnen var griniga och jobbiga så det var skönast att bara vara hemma ...

Så det vat lite tvätt tvättat samt lite annat undan plockat.
I morgon kommer T och hennes två barn från dagis över efter dagis och leker och fikar vilket är trevligt. sen får man se vart dagen tar en man orkar inte planera allt för mycket sen ska man ringa till din resa.se för att kolla om det blir ullared på lördag eller inte vilket man hoppas på så man får lite nya kläder samt nya vinterklädder till barnen.

Falukorv i ung med bacon mozarella baslika och tomatsås.

Falukorv i ugnen med Bacon, Mozarella, Basilika & Tomatsås.




Det här behöver du :
1 ring falukorv
2 pkt bacon a´120 gram
2 mozarella
½ kruka basilika
1 burk mutti tomatkross
2 tsk oregano
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Skär snitt i falukorven runtom. Lägg på smord ugnsfast fat. Pilla in bacon och mozarella mellan snitten. Krydda tomatkrossen med torkad oregano, salt & peppar. Toppa med finhackad basilika och häll tomatsåsen över. Gratinera i ugn 35-40 min i 200 grader.




Skär snitt i falukorven runtom. Lägg på smord ugnsfast fat. Pilla in bacon och mozarella mellan snitten.




Gott till är hemma gjord potatis mos.! Lycka Till !

6 september 2010