15 april 2011


Vilken av dom här ska man ta ska man tänka några vänder framåt så tror jag det är den första överst som skulle vara den rätta , för denna är lite större och om man i framtiden åker någon stans så får man plats med lite extra.

Takbox


Sidoöppnad med skjutregellåsning (2 låspunkter) samt central nyckellåsning. Tillverkad av slagtålig och köldbeständig HIPS-plast (High Impact Polystyrene). Klarar temperaturer mellan -35 °C och +70 °C. Passar de flesta lasthållare. Yttermått: 1220 x 760 x 360 mm. Max. last: 50 kg. Volym: 300 l. Vikt: 12 kg. TÜF-godkänd. OBS! All last i boxen måste noga spännas fast med spännband.

Transportbox


Av köldbeständig, UV-skyddad ABS-plast. Aerodynamisk. Passar de flesta lasthållare. Kan ställas i uppfällt läge.

Fredag

En ledig dag i dag men ina förpliktelser vilket är skönt. Så mannen har då tagit tag om våran balkong och vi har då plockat samt städat unan men syns det. men vi vet hur det såg utt innan,

En vänlig skäll har du erbjudit oss en tv vilket är så snäll och det uppskattas utt av oss föräldar och barn så på söndag ska vi hämta den, och då kan vi ändra färg och ljud igen på tv. och nu ska vi göma alla kontroller så inga små kan få tag på den men tv vi har nu har då left sitt liv ca 15 år. så det är nog dax att byta.

14 april 2011

Torsdag lika med ledigt.

Ledigt från jobbet i dag o det behövde vi. i morrse så bada dom större och tvätten och flytte med maxi till wille rum har då gjorts i dag. tvätten är klar och nu är det bara att få undan den samt disken som aldrig försvinner vilket är ett stort problem.

SEn så kom morfar och mormor och morfar och moster till barnen över vilket var trevligt önskar man träffade dom mera än det som blir. sen var vi utte md barnen i lekparken och dom fick gå med var sin barn vagn och för fösta gången på månader fick man hålla mannen i handen och sen sova uttan lill mannen i samma rum. Nu blir det tv sen så är det sängen som kallar för i morgon är det jobb (sjukhus) och då är det bara ett stick i figret för att kolla världen om det är bra eller dåliga. håller tummarna till det bättre,

Ingen som har en stor klumpig vanlig tv som dom vill bli av med eller ge till en! för våran har dosan gått sunder så vi kan inte ändra bild färgen eller ljudet så det är lite tråkigt.

Sen ska vi nog skaffa oss en tak box pappa erbjud sig att låna utt deras men vi kommer att behöve den som varannan vecka under så där några månader sen kanske lite då och då så vi får nog skaffa en sj kanske lättas så,

lindex

Lindex Shop Online - Sparkbyxa

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Joggingbyxa

13 april 2011

onsdag och cellgifter

Så får man inte säga men så sa jag i allfall dom fullaste orden på hellt fel stället.
Jag är inte rasist eller så men har kan inte dom bästa minnen från det  och idag blir det fan inte bättre.

Vi har varit på sjukan för cellgifter och det är bara sådan väntan på allt så kl blev mycket innan vi blev klara.
Men under tiden träffade vi kuratorn. så hon ska hjälpa oss lite mera med papper och ringa till ff för deta tar då en jäkla tid. men men efter att vi då skulle åka så skulle vi hämta utt medicin till cassi för illamående vilket vi måste ha hemma så säger dom att dom inte har det. och så klart åker vi vidare till sveaplan och där var kön då ca 20 förre mannen kom in springade och sa att vi måste åka för cassi var kiss nödig. så vidare till fafar för att hämta wille som har varit där under dagen.

Men vi tänkte vi hoppar då in i fröslunda i stället och fan ta mig i kragen, det bara var någon förre och det tog då 15 min att komma fram och sen 'r det bara uttlänska som jobbar och så klart kan dom inte knappt snacka svenska så det är svårt att förstå varandra, men dettog säker 3 min för honom att förstå att jag skulle ha någe hellt annat recept utt taget än det vi har beställt.
men det kom fram att dom inte heller hade det vi behövde fort hem så fick jag ringa runt och så klart fans det på sveaplans affär så mannen fick då åka men nu när vi skulle ta det så vart det fel än då för vi skulle ha tug och denna är då en tablett med skydd på som inte går att krossa så bra. så vi måste få ett nytt recept utt skriver så det är också fel på systemet med apotekte tt dom inte kan kolla runt så man slipper deta ringaden.

Det var länge sen man vart så arg för någon sådan grej men att inte sjuk hus eller apotek knappt har medicener som man behöverblir man fan, så nu så ska man bara ta det lungt. och hoppas att dagen i morgon blir en myssig dag.

Och en sak till så drog jag utt sonden ur näsan och så klart så kom våran cassi tillbaka.

12 april 2011

Tisdag

En trött  och sliten mamma och pappa är vi idag.
I dag så har vi haft en hell myssig dag med barnen och i dag har vi sluppit åka  någon stans till sjukan vilket har varit skönt samt för cassi,

I dag så började med att cassi var hungrig så gav  henne frukost. sen så vaknade en och en,
SE så åkte mannen till affären och handlade. väll hemma så gjorde jag grund recetp till bullar och mannen gjorde orning grillen så idag blev det grillat vilket smakade gott.

EFter det så blev det bakning på schemat så det bleev smaskens. så vi ått bullar till lunch / fika.
Sen så bjöd vi theresia på fika så hon var här och det var trevligt.  och vem sitter nu i soffan och vi ska fixa en sak som kanske behövs  i slutet av månaden men nu är det löst.

Men i morgon så är det sjukhus med cellgifter för cassi . och i samma vevva så  måste vi få prata med kuratorn för att få hjälp med pappers arbete för alla andra pappa liggerdu på posten. så nu jäklar hoppas man på att det snart rullar på.

10 april 2011

Början på få veckan

I dag är det måndag och sjukhus besök står överst på listan vilknet suger. I dag kl 11 ska vi vara där för att antib sen ska vi träffa dokorn. SEn så får vi se om det blir lunch hemma eller utte för kl blir ju lunch när vi är där och små barn är ju med oss. sen får man se behöver prata med kuratorn om att ff inte har ringt till oss sen så får vi se vart dagen tar oss för i går hade cassi väldigt ont i ryggen under dagen, Fick trevligt besök av dannes halv syrra från örebro och sen kom theresia och henns fam över fast det var dom som hade dop under dagen ville dom ändå komma och hälsa på cassi vilket var snällt, folk frågar hur dom kan hjälpa en här kommer en lista av vad man önskar. * laga mat * städa *tvätta * ekonomisk hjälp *fixar papper arbete. och allt deta orkar man bara inte ta tag i . Funder eller mera ska stara en fond i cassis namn som vi o uttomstånde kan sätta in ett bidrag från 1 kr till större summor,