2 juli 2008

lite upp datering från igår då ...
Förlossningen med järn drop gick bra beskedet efter var mindre bra kan man säga .. Måste kanske komma 3 gånger i veckan och få det och vad fan kostar det inte mig då 841 kr för 5 anpuller skitt dyrt.snacka om att få fi kort då tycker man ..... sen fick jag träffa någon jäkla brutta som kommer i från stockholm som var doktorn för dagen på förlossningen. skitt beaichig tycker jag i min smack . sen så ska jag få ätta några tabletter som är för röda blod kroppar som jag har för lite av och sen nogn slags syra ... fattar ingeting. Så i morgon blir det än vända till så gammel mormor förljer med .
Hjälpeer mig med Cassi SEn då jo jag och cassi blev avsläppta framför pagondens lokal skulle hämta ut garage nyckel som jag och mannen testade när han kom hem vilket visade sig att hållet in i gareget är 2m ovh våran bil är 198cm två cm till godo ,,,hur fan ska man klara det liksom väll inne så kommer man inte utt genom dörren hur görm an då???? Någon som kan svara på det ?
Farmor kom senare och testade och körde in sin bil hennes bil var 10 cm mindre på brädden väll inne så kom hon inte genom dörren så vad gör man och hennes arsle stod precis vid dörren till garaget och vi som har en längre bil får då inte plats hur man fan tänker man en fråga bara. och så har man tre månader upp sägning men farmor ska ringa för våran del så kanske vi slipper betala för vi kan ju inte använda det till någe ... kan dom i såna fall hyra utt det till någon annan som står i kön.

SEn i söndag var vi inne på Barnen hus för våran shoping vagn och dom skulle skicka så mail till någon och skulle ringa mig som i måndag vilket dom aldrig gjorde ringe då som i går snacka med kompisen som jobbade där och hon såg inge mail så hon trodde att inget att skickats när jag var där vilket jag blev så arg över så hon skulle kolla upp det och ringa på fredag vilket är så snällt . som jag bara har garantin bara två veckor kvar på den .

30 juni 2008

måndag igen

Fan vart tar veckorna vägen det kan man ställa sig oc i dag är det tisdag ...
Vad hände då i måndag ...jo jag och C träffade dom underbara J och Al så det var ett tripp ner på stan bråkade lite med dom övriga barn vagn föräldrarna men sen visade sig att jag hade rätt så tack för det scafis. väll nera på stan så gick vi till vårat stamis ställe där dom verklig skiner när vi kommer och blir alltid glada att se barnen så det är ju roligt
Vad blev det för smarrigt jo en naco talldrik.

Väll där efter så gick vi lite på stan och träffade på en vän M och hennes son A så det var ju trevligt att snacka lite med dom kanske får ta en fika snart.
Sen så bestämdes att jag och C skulle följa med Al och J hem så köpte medlite fika och så kom mannen ditt så det var trevligt att träffas som par och inte bara vi mammor med barn men dom drog så snart fikat var slut och spelade fottboll på ps så vad gör man pojkar värkar inte växa upp . Dom skulle besälla så det gjorde jag med så pizzza blev det och sen kom inte hem förren kl 20.30 så det var ju bara att ge den lille lite mat och välling och ner i sängen men det gick det med trevligt var det!!!!

söndags uttflygt med familjen.

fan vad dålig jag är på att skriva varje dag blir lite då och då... bättre än ingenting.
Söndag så var vi till stenbygård oh skulle kolla in djuren som då inte fans eller som inte vi kunde hitta. så det var ju lite tråkigt men hade köpt med oss rån med vaniljs smack och så en pasta salld med kygkling delade vi på D och jag. Sen efter det tog vi bile till farfar s land och stannade en timme meddans C sov i vagnen ...
sen hem och till och ått lite mat. sen så var det dax för efter rätten som var rabarberpaj med lite blåbär och hallon och så vaniljvisp skitt gott blev det.