3 februari 2012

Blir så arg och så ledsen när dom håller på som dom gör hemma dom kryper på väggarna precis som sin mamma, Behöver komme här i från, Kom kastar saker på varandra dom slås och bråkar , wille är fortfarande sjuk och kanon trött men vägrar att vila. Cassandra stimmar i gång gång pojkar som bara den. varför kan dom inte bara sitta fint och leka utan att man ska bli arg eller säga åt dom? Känner mig som en dålig mamma ljust nu.

Vart har man hålt hus ?? sjukstuga för wille så vi har inte gjort någe speciellt varit hemma bara. Cassi har varit och tagit prover och allt ser bra ut. Vi ska eller skulle åka nu på söndag till uppsala men dom har ändrat rutinerna så nu får man komma på måndag kl 14 och startar högdosen på tisdag så nu kommer vi nog inte komma hem förrens senast lördag får vi hoppas. Det känns skit att det sätter i gång på tisdag och bli klar på onsdag.
Så vi får se när hon får en op tid på tisdag, Men hon finns med på listan i alfall

Har även pratat med Fkassan och dom sänker mig på cassis och sen får vi se vad jag får samt vad jag får på maxi. Men hon var mycket bättre än den jag har eller hade med Cassi första gången. Mycket strul med papper och pengar hit.

30 januari 2012

inspiration till barnens rum

 Färg och glatt, men någe sådant här skulle jag kunna ha i cassis rum.
 Vist är dom här fina och så enkla att göra ... Fint med att ha lite pyssel och små saker i, lätt att hitta det man ska ha!
 lite nya gardiner och dom här i fönstret. 
 Byrån är så snygg men jag vet inte om jag skulle kunna klä den så här , mycket färg och mönster



tänk dessa på Cassis säng så snyggt. 

Böcker som jag önskar mig



Dieter och söt saker går då inte ihop, Men jag älskar att baka och gärna till kalas och fest, skulle vilja ha lite nya böcker så jag ska nog önska mig någon bok när jag fyller. Här är dom jag är lite sugna på.
Lchf kakor och fika är för mig och det övriga är till dom andra i familj och vänner.