27 januari 2010

mummsss

I dag fick mannen gå till dagis i snö stormen stackarn.
Meddans han sprang nästan till dagiset så gjorde jag kaffe med skummjöl och kaffe smaskens. sen så blev det lite goda mackor med jucie samt då en röd apelsin skitt gott var det ,,, för oss känns det lyxigt när man får äta i lung och ro på morgon tillsammas.


Till middagen så blev det hemma gjort thi vilket var gott och lite lagom stark.

snöstorm

Ja nu ska vi snart ta bilen till dagis (läste rätt) det är så snöit utte och vi vet att dom inte gillar när det blåser som det gör så vi ska t a en vända med bilen så den inte blir att för grinig våran bettan som hon i bland kan bli..

Träffen idag blev inställt så det var tråkigt krya på er .

Hade ett ttrevligt msn samtal i dag med en tje som jag har träffat med hennes fam och våran så nu ska vi se om deta kan bli någe som håller i sig ,,,hon förstår vad jag mernar som vi känner lika dant.

Fast våra barn ågr 5 timmar 3 dagar veecka förstår man itne vart tiden tar vägen tycker nyss mennen lämnade dom på dagis men skönt att få göra det man...

Nä ska springa nu med vovve innan vi åker vidare.

Ps : är sugen på jarry glassen men en annan smack ska nog handla hem en sådan eller två till helgen så mannen och jag kan smacka på!

26 januari 2010

pop

KLÄNNING
Rea på pop 270:-

okki

känner mig som sämna hjälpa samma kvinna på denna jord som inte hjälp min man ... han får ont i ryggen och jag har det fast jag ligger då samt sitta i soffan .Jag har fått en ordetlig foglossning så det värker konstant får se vad bms säger på torsdag.

i dag blev det en häktigs dag men ändå mycekt gjort lämnad först barnen på dagis sen hem mannen gjorde klart det sista och det är klart nu så nu på börjars nästa projekt vilket oxå kommer att bli skitt bra .

Väll han klar så åker vi till maxi för att handla några saker och där träffade jag på en gammal bekant och där fick man reda på att den närmaste bekanta hade gått bort här i sep pch det viste inte jag hur skam an reagera när man ionte har snackat på över ett år eller två men så klart är man ledsen.

EFter att vi var på maxi vidare till willys sen prick kl 14 står vi innan för dagis portar och hämtar två hella spralliga barn och så frågade vi om två av dagis barnens försäldrar samt barnen ville komma över på taco kväll på lördag vilket dom tackade jag på.
Roligt men rörigt men myssigt.
Nu är mellis av klara och barnen är var dom nu är här hemma , allså ingen ordning.

Onsdag : TRäffa med dom på höjden .... fika lite kanske.
Torsdag: Efter längtade dejt med vaniljlatte.
Fredag: träffa cia och hennes fam.
Lördag: träffa o middag med bellas fam
Söndag Wille gudmoder kommer och fikar o snackar lite skitt.
AAA ser våran vecka utt och vissa veckor är det hellt tomt men är roligt så här,

24 januari 2010

Lindex Shop Online - Jacka
149:-

Lindex Shop Online - Hängslebyxa
99:-

Lindex Shop Online - Mössa
49:-

Lindex Shop Online - Body
79:-

Lindex Shop Online - Tunika
149:-

jag är nog en rikigt nörd när det gäller att titta på kläder men vem är inte det??
Men ska nog säga det är sällan vi köper så men titta kan jag göra destu mera ...
vi var hemma hos min pappa i går och åt och fikade gott så trött man blir av att vara borta. och barnen blir så höga av allt socker sen sloknar dom som två tända ljus. så det är jobbigt på så ätt hyrde film på vägen hem ed chips och dip så det var myssigt att avluta våran lördag med somnade skapligt 23 och så sov barnen hella natten vilket var så skönt och cassi kom nog runt kl 7 och wille vaknade runt 8 så det var en glad familj runt frukost bordet i dag.

Vad händer mera hemma mannen rakade av sig allt hår i går vilket då inte var mycket som han annars rakar med maskin men i går blev det testa rakhyvel.. men han vill få så där blankt och fint me det gick inte rikigt så bra ...

och vad mera vi har på gång är nog väggarna i vardags rummet som ska målas om till vita som i dag är vinröda /bruna så det ska bli hellt och rent på väggarna.
kanske kan komma en förre och efter bild på det.

Så ser det utt hos oss i allafall och får se när det blir klart som man har två små som springer mellan våra ben.