15 augusti 2008

förberedelse för i morgon

I dag är det söndag som vanligt känns det som.
I dag är det en lungt dag sitter mest framför tv och data burken som inge välder eller Orka för att göra någe störa av dagen så det blir en lung dag..
Funderar fortfarnde om man ska göra muffis till mannens och min födelsedags firade som är i morgon som jag inte roakr ha flera gånger firande så känns de bäst att slå ihop våra och så är det så nära förlossningen så känner inte för att ha gäster för ofta.

mannen blir 24 i morgon 18 och jag den 2 sep blir man 23 och snart två barns förälder och gifta.
får se vilka som kommer blir enkel fika bara inte någe avanserat bara trevligt att träffas båda familjer som inte händer så ofta som dom är skilda och lite annat skitt ..men men nu är det barn barn med i bilder så får dom ställa upp pch vara snälla mott varandra.

Parken zoo

I dag var vi till parken Zoo med Faster och hennes kille lite råt ut måste man får säga regnaet var som över än men man viste aldrig när den skullekomma.
Väll kommen till Parken så fick man en ballong oc två dansade tigrar och så skulle barnen få glass men det hoppade vi över som den var för stor för C så men väll där innen var det inte mycekt att se nu längre tyckte det var bättre när manvar liten ... men vi kunde ju inte leka någe så med C som hon är för liten ... men sen jag är för stor för att kryppa.
Och sen då ta så mmycket i kassan och sen ändå få betala för att göra saker där innen skäms på er parken ...

Efter parken besökte så blev det eriksson skitt gott och så fika på det men vi tog det hemma i stället så vi kunde äta i fred. så nu ligger mannen och dottra och villar så då kan man passa på att sittta här ..

Men en sakt till gjorde mig så förbannand hade det varit jag hade jag bett henne dra och hElv*ete. Vi gick mott Tuna park som vi hade ställt bilen där och ni som bor här i stan förstår vart jag menar . Men innan man kommer till våran bil så finns det e parkenring för parken besökare och där fins det hinder med bommar som åker upp och ner välll då kommer en bil in på parken parkering och så frågar föraren vart man ska beta ...så fick hon svaret av en som jobbar på parken vid Kassan -oki var är den då? vid ingången... fick hon då i bilen tillbakak ... fan vad arogant hon som satt där var fattar inte alla är inte från etuna och vi som själva har bott här hella våra lite viste inte äns det kunde ju svara lite snällt ändå och förklare tycker man .

vad är det för fel

Nu när jag såg i min blogg så fans det jag hade skriv där knäppt ....

skitt sida

är så jäkla sur nu eller *arg allt jag hade skrivit försvann för det blev fel på sidan kan man bli knäpp ellr??

info om veckan

I dag är det fredag så har missat och skrivit massor så här kommer lite info om veckan som har gott.

Måndag D första pappa dag är tagen fan vad skönt med att ha honom hemma nu när man är så stor och runt orkar ju ingeting inte för att lillen är svår men jag är trött ...
Min syster sov över sönd till måndag så vi hade bara det lungt hemma satt lite här vid dator och lite med tv och så lek med hund och barn .... hem åkte hon och villa blev det för hella slanten ...

Tisdag Ja vad kan man säga utte en sväng med bilen och så kom posten och där i handen höll jag min tvilling väska och vart kom den i från trodde att den kom frnå sverige men det kom fårn Texas U.S.A så det fr stod man farför det dröjde....
D´s syster kom vöer och fikade och snackade lite skitt och sen kom även gudmoder som ville visa vart hon hade samma dag varit och köpt en resa till turkiet snacka om *avis* vill med åka eller göra någe är så trött på att sitta här hemma bland dom fyra väggarna.

Onsdag hände ingeting lungt hämta och lånade ps2

Torsdag, ingeting var hemma skitt dag eller jovi var till syrran och spelade Wii inte så roligt som man hoppades på kanske för den man spelar inte är olig eller så är det för alco som man har haft förr i sig =)

Fredag är det i dag och inget roligt så har hänt mera att vi såg den lille i magen som hade växt på sig bra .
Hon räknade utt att den ungefär ligger på 3500 redan och kan lätt komma upp i 4000 klassen innan förslossingen så hennes råd var väll att prata med barnm och så hoppas att man inte går för långt över tiden eller att dom inte låter mig göra det kanske man ska säga.
men allt annat såg bra utt ...Frågade vadd et brodde på att dom mina barn blir stora bror på bra mat vilket jag inte håller med äter (skitt) mat men sen allt annat är bra .
så på Måndag ska vi till barnm och så får vi se vad hon säger om resultatet på ul.
Och så får man inte glöma Eskilstuna årliga Å-fest är ju nu dagarn 3 men orkar inte ta mig ner för att kolla eller så mest musik. så inge för en högradvid och små barn familj kanske
Vad mera vi har bakat Chokladbollar och så kokos drömmar skitt goda men choklad bollarn får man inte smaka fören efter maten har vi sakt till C så vi vuxna för väll med hålla det. (=


Vad mera i morgon ska vi hella fam åkta till parken Zoo som ligger i Eskilstuna och kolla lite på djuren ... får se hur långt eller hur man mår i morgon efter det ... men det annars blir det lungt...