26 augusti 2010

Morgon allisammans. '

I går fick man en snabb titt av T trevligt samtal med mycket gemensamt. Trevligt!

I går så fick det bli tidigt i sängen redan efter 21.30 var så trött och är det än men man ligger många månader efter i sömna, och nu börjar det ta utt sig , men men i dag får man trevligt besök av T och hennes två barn så det ska roligt , men jag orkar inte äns hålla öognen öppna och inge kaffe än har det blivit för jag behöver springa till affären för att handla mjölk...

25 augusti 2010

recept

Tanken slog mig i dag när jag fick lite nya recept av en mamma på dagis i dag tack T!

Funderar på lägga utt varje söndag (Dagen´s Mat) recept så andra kan ta dela v det men då funderar jag på om inte ni bloggisar och andra som läser om inte ni kan skicka in recept som jag sen kan lägga utt dom , om det blir många så kanske det blir någon mera än ett recept i veckan vad tror ni om det.. vorre det nåt?

Så om du vill skicka så gärna med kort om det finns annars går det bra med bara receptet.

Så första receptet kommer på söndag!

Kan även vara någe bak med kanske man med vill hitta någe nytt eller vad som hälst.

24 augusti 2010

stressig dag

ett jäkla springande id ag blev det men roligt samtidigt.

lämnade barnen på dagis och han bara lämna så var det dax för nästa ställe allså tomas kyrkan för bvc träff och träffade andra mammor med barn, ensamen med att ha 3 barn dom adnra hade bara ett , men trevligt. på hem vägen hoppde jag in till min pappa och berättade att cassi får följa med till kolmården på lördag om det är fint väder samt då ingen blir sjuk sen till lidel för mjölk. hem så han man bara att landa så fick man sätta sig och amma och gå sen till dagis och så klart regnade det men barnen hade haft det bra på dagis inge mera kan man önska berättade att barnen skulle få vara hemma i två månader som danne vill vara hemma någe innan dom hinner fylla 18 och flyttar hemmi från.

Nu är han hemma och nu är det mat som ska göras och sen får man se vart man hamnar.

23 augusti 2010

åhlens

Åhlens hittade jag denna bild och den speglar i mycket hur jag skulle vilja ha eller göra med barnens rum, men allt kostar pengar så man får göra det bästa i stället.
dom här hyllorna finns i flera färger kostar 1295:-

svarta hyllan 1295:-



Vita 1195:-


om jag hade pengar så där bara hosta upp det skulle mina pojkar få en sådan säng.
kostar 8900:-






Till min prinsesa 3900:-


Eller varför inte rymd säng 4400:-

tävling

Jösta och Johan är en barnbok som alla barn borde ha! En underbar bok som inte följer heteronormen som alla andra barnböcker oftast gör. Sagolikt Bokförlag vill bryta normerna och befria sagorna! Och nu har ni chansen att vinna ett ex av Jösta och Johan (bok + ljudbok).

Jag är med och hoppas kunna vinna en bok till wille födelsedag kanske vore roligt hansom älskar sina böcker sen han kom har ett antal gått sunder och är sunder tittade.

Här är tävlingen
http://bambi.blogg.se/2010/august/tavling-vinn-barnboken-josta-och-johan.html?_tmp=a9a2ad5d7c36c715186aefd2f8d2d59cce5f03a6

kläder till mig

så trött som vanligt det är väll rubriken på det mästa i bloggen nu mera.

Sista veckan för min älskling på jobbet om inge annat kommer upp denna vecka vill säga och om det inte blir någe så kanske danne kommer att vara pappa ledig med wille i två månader han vill med vara hemma och vara med oss och vara med maxi som han och adom adnra växer upp så fort ... så kan man få ha domhemma lite mera så är det inge fell .. ooch om man är två så är allt lättare, så blir det så blir et mera öppna förskolar och träffar med andra.

i går vart det stan för maxi och danne ... och mig så klart och för första gången så där fick jag lite kläder med mig hem vilket änndes skoj så nu ska det användas, skäns kostigt att handla till mig annars har det bara varit kläder för man har varit gradvid men inte nu nu ska jag hitta kläder som jag ska ha under en längre period.