2 april 2011

vad är det som händer?

Varför inge bloggande. Cassandra ligger forfarnade inne och kommer att göra enda tills vi kommer från uppsala' Hon blev mag sjuk början på veckan och i mitten av veckan så tog vi prover och där visade sig att hon hade en slags lunginflamation i blodet så hon får nu stjärnmedecin som dom kallar det antibiotika. så detför får hon inte komma hem samt så har hon inte ätit och magen har precis kommit i gång. Så i dag är det söndag och vi ska åka upp och hälsa på och byta plats sen i morgon ska det bli dag vård samt uppsala på tisdag till tor eller fre får se vad dom säger. Moster mövva var här i går med massor av matlådor vilket vi tackar får så mycket sen bjöd hon på mat på kvällen så vi kunde sitta och snacka lite skitt skitt och id ag kommer hon upp och hälsar på hos cassi. ska bli trevligt. Tack änu en gågn för allt. Så nu ska det bli frukost för oss sen packa för att åka buss till sjukhuset.

30 mars 2011

Fan natten till idag har varit den jobbigaste kunde inte sova var så ledsen så arg så förbannad på samhälet man lever i . Hur mycket ska man pallla liksom med sjukdom papper ekonomin. Av deta så förlorar mannen jobbet mindre pengar en sjuk liten flicka ,så man hoppas hon är stark nog att klara av denna sjukdom. Tankarna kommer och går tänk om tänk om hon inte klarar sig då kommer man gå under jorden hur orkar man gå vidare finns det någe ljus i tunneln eller är den hel svart. Fick nog en slags panik och ångest över mig i går för jag kunde knappt andas och luften blev mindre och mindetr för varje andetag. skitt jobbigt , och folk frågar hella tiden hur man mår och hur ska man svara på det. Att vi mår skitt och vill bara försvinna och cassandra är änu mera sjuk och mera saker händer med henne. som vi inte kan göra någe ått .. livet är fan inte rättvist.

29 mars 2011

Vi som hade kommit på banan i gen och nu är vi i diket i gen. Danne hade fått hel tids jobb och nu så måste han säga i från tack var skitt systemet hos ff. Om han jobbar 6 månader på del tid 20 tim i så går dom på den inkomsten oh då får an ingen ting när hn är hemma nu och han kan inte leva på heltid och det är bara på prov så kan han inte säga i från under 6 månader och sen komma tillbaka som han hade kunnat om han var fast. I stället för att kunna överleva nu när båda går hemma med en sjuk liten flicka som hon eller vi inte har valt. så ska man bli mera straffan till att ha mindre pengar och bli av med jobb. Jobb och allt är ingeting än att ha cassi hos oss. Men man blir så sur att man blir drabbad av deta samt allt runt om kring. önskar med att man kunde planera sommarn eller tänka att man skulle kunna spara lite pengar det kan man glöma , Hatar det nu är hon på sjukan igen vara hemma 5 timmar med bara magsmärtor så dom åkte upp igen. hatar deta vill med ha ett liv och jag vill bara vara som familj. Alla säger att man är så stark och att man klara sig . om alla viste hur mycket det är som man ska göra och ringa och skicka pappa dit och dit. Alla vill bara väll me fan vi är inte så starka som man tror . man bryter ihop när ingen ser eller här. Vill bara vakna från deta och säga att allt är bra. Varför ska vi bli testade hella tiden varför kan inte vi får vara en vanlig svenson familj med sommar stuga eller ha två fasta inkomster. Varför varför?

28 mars 2011

Det som inte får hända har hänt.

under natten har cassi klagat på ont i magen men det kan hon med få av alla mediciner hon tar, men det har varit en jobbigt natt för henne och oss föräldrar. Tvätt maskine går som på hög varv hemma så en lapp till grannen har då vi lagt för att förklar varför maskinen går som dag och natt. Daniel är nu på väg med cassi till infektions avd på sjuk huset för hon får inte i sig mediciner eller någe mat så dom måste hjälpa oss. så nu får vi se när hon kommer hem. min lilla töss hon var så trött och hade så ont i kroppen. önskar man själv kunde ta allt illa för hon är ljust ett litet barn.

27 mars 2011

söndag

Hallå fan det är så ovant att skriva och hålla reda på alla fingrar så man skiver rätt, Vi har skaffat oss en min pc som vi ska ha med oss upp till uppsala samt att vi kan sitta på varsin och jag som bloggar kan sitta hellt själv och hålla på, I dag har det varit en bra dag för alla i familjen, vi tog en vänta till rusta men sen vidare till Öb och sen till sko punkten men inga nya skor följde med oss hem för barnens skor passar än. Sen hem och käkade lite lunch och sen har dagen rullat påmed film och snaks, så det har varit en härlig dag men mycket tvätt, som wille har varit magsjuk vill man tvätta och städa upp men nu på kvällen så kräktes maxi så nu får man se vem som får det här näst eller om vi övriga klara oss från det ,,,, så blir det dagis för wille det får vi se om det blir,