24 april 2010

piza rester från i går samt två mindre eller mera sjuka wille ligger nästan hella tiden på 39 grader fast med alvedon men jag får i allafall i han vatten och safft.

Mannen är nu på akuten och ligger där med salt drop och jag hoppas han får någe vättigt svar från någon doktor där om det är infektion eller någe alvarligare eller inte. men cassis feber har gott ner vilket är skönt så vi har mysst lite på kvällen men hon var dukigt som ville själv gå och lägga sig andra dagen på raken .

Nä nu ska jag slägga mig på soffan och bara vara för jag är så trött..

Mycket gnäll sorry men det är inte lätt deta

forsättningen följer

Det bara fortsätter kan det aldrig sluta ...
Mannen åkte till vård centralen och väll där hade han en hög sänka så det vet vi inte varför eoch inte dom heller men hade han över 38.5 i lördag måste han till akuten för mera tester men ingen feber än men hans huvod är så jobbig för honom är det nacken är det någe annat som ligger och spökar ingen som vet.

Wille har ju mått illa men idag har han fått behålla allt som han har drukigt samt då en liten macka men han har hög feber is tället i dag cassi är väll trött efter allt och sover ljust nu jag tvättar och försöker hålla det rätt oki hemma så hemmet inte för faller men jag känner mig trött sliten arg trött har ont över allt i kroppen men vad gör man inte för sin familj som jag är älskar över allt .men i natt så har man inte fått sovit någe mera än några min i streck för det är antinge cassi eller wille som roppar eller gråter eller behöver medicin...

23 april 2010

telefonnist kanske man ska bli när man blir större? HIHIhih
Nä nu har jag ringt råd givingen för cassi och danne och nu är det isglass och vätska som blir för hella familjen. wille kan ine äta någe uttan att må skitt cassi har hög feber danne med men för danne är det värsta huvodet som inte vill hänga med efter knäckningen i går samt yrrsel.

Så nu fick han en akut tid så nu får vi se om han får någe för huvodet så han klara sig över helgen vilket jag hoppas nu han får...

Farmor var snäll och köpte med sig alvedon till barnen bröd och pigelinglass jag är den som är frisk trött och höggradvid så jag orkar inte hur mycket som hälst men vad gör man inte öfr sin älskade fam.

22 april 2010

I går tordag så hade vi främnade över på lätt lunch vilket var trevligt men mannen vart dålig mott slutet som vart mindre roligt väll hämtat på dagis så hade cassi somnat på boby car och sovit sittandes vilket inte är lätt så hon hade sovit inne sen ca 45 min vilket inte brukar hända väll hemma vart det lite mellis och film efter det så lågg danne och cassi med wille och jag är friska eller var friska i går.

I dag är det fredag och natten har varit lång cassi hade 38 grad danne 39.4 så men sen i dag så har wille fått någe så han kräks men jag vet han jar ju haft hosta länge med slem kanske det som är på väg upp så det är jag än så länge som lever men det är väll min tur sen men deta är då inge roligt allt

Ska bli skönt att barnen ska vara lediga kanske 3 månader från dagis i sommmar då kanske vi får vara lite mera friska.

21 april 2010

strängnäs

Vi for i väg och det regnade så klart men det gick bra hella vägen och nu står ligg delen framför mig här på golvet så fin och lyssande. Gillar färgen hellt och hållet.

Väll hemma så var maten klar och så gott min man är så dukigt och för honom slutade kvällen med huvudvärk och frusen. så nu är det adnra avenyn som ska ses sen ska det bli sängen .

och i morgon kommer det över ett par och vi ska äta en burgur sallad till lunchen sitta och snacka skitt uttan barn vilken är en lyx!!!

buzzador

Buzzadorkanpanj Jag har anmält att jag vill vara med får hålla tummarna om att det kanske får ett svar med ett ja i .... så får man testa om det är bra ... vore så roligt håller tummarn..

v 35+0


det är f*n inte sant

Jag sitter med ryggen från fönstret och så vänder man säg om för att kolla utt och se om det rör sig nåe utt bara för att men sen så får man sig en chock det snöar och inte lite heller vad är det som händer?

kan denna bli min?

Jag hoppas denna kanske kan stå innan för minna dörrar i kväll ...
Jag vill ha en ligg del till easy walker men det är svårt att hitta ljust den till våran finns många till duo vagnen men inte en valig så såg danne denna och i dag prutade vi ner priset så jag försöker nu bara hitta någon med bil och tid som kan hjälpa mig så jag kan åka och kolla på den som den fins i stränges ... mannen är nu och kollar på en kura säng för mera än halva priset så får se om det blir någe med den med.

http://www.redfootshoes.se/


Miranda

Samantha


Carlotte



Carrie




Tyckte skona var så sommar finna synd att dom kostade så mycket annnars hade deta vara någe att skaffa till garderobben i sommar.